A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

Hajsütővasak és hajgöndörítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Csipeszes
(48)
Tripla
(13)
Kúpos
(38)
Automata
(18)
Négyfejű
(2)
Meleglevegős
(2)
Anyag
Műanyag
(4)
Réz
(1)
Alumínium
(1)
Bemelegedési idő
15 s
180 s
-
Teljesítményfelvétel
25 W
1300 W
-
Hőmérséklet fokozatok száma
1
30
-
Max. hőmérséklet
85 °C
230 °C
-
Kábel hosszúsága
1,5 m
3 m
-
Átmérő
10 mm
100 mm
-
Szín
Bézs
(3)
Fehér
(14)
Bronz
(4)
Fekete
(102)
Piros
(4)
Lila
(2)
Champagne
(3)
Krém
(2)
Kék
(2)
Rózsaszín
(13)
Ezüst
(2)
Világosszürke
(1)
Szürke
(3)
Türkiz
(1)
Bordó
(3)
Arany
(3)

A hajgöndörítő könnyedén elkészíti a frizurákat göndör fürtök, elbűvölő loknik vagy lezser hullámok formájában. A hajsütővas kiválasztásakor fontos, hogy bizonyos paraméterekre összpontosítsunk, amelyek tökéletessé teszik a frizurát. Melyik hajhullámosító lenne a legmegfelelőbb a számodra?

Tovább

A hajgöndörítő néhány formája

A hajgöndörítő nemcsak ünnepi alkalmakkor nyújthat segítő kezet, hanem mindennapok során is. Az automatikusan felcsavaró rendszernek köszönhetően az automata hajsütővas és a hármas hajhullámosító automatikusan behúzza és begöndöríti a hajtincseket. Így kicsit könnyebben, de ugyanolyan hatásfokkal készítenek fürtöket, mint a kúpos hajgöndörítő vagy a klasszikus hajsütővas.

  • Az automata hajgöndörítő önállóan feltekercsel egy hajtincset, amely így egyenletesen göndörödik a gyökerétől. A keletkező hullámok így sokkal gyorsabban és pontosabban jönnek létre.
  • A kúpos hajsütővas vagy kúpvas kúpszerű formájának köszönhetően természetes hullámokat hoz létre. A hajsütővas használata egy kicsit nagyobb kihívást jelent, mivel nem rendelkezik csipesszel a haj rögzítéséhez, de ha egyszer megtanultad a használatát, pillanatok alatt elkészítheted vele a frizurádat.
  • A tripla hajgöndörítő és a multistyler olyan hullámokat hoz létre, amelyek eltérnek a hagyományos hajsütővas által létrehozott fürtöktől. A multistyler előnye a különböző típusú tartozékok cseréjének lehetősége.
  • A klasszikus hajsütővas egy csipesszel ellátott, amellyel könnyen felcsavarhatod a hajtincset. A hullámok így a haj teljes hosszában azonosak lesznek, megjelenésüket a hajszál erőssége határozza meg.

Érzékeny és sérülékeny a hajad? A gőzölős hajformázó gyengéd gőzszórásával akár 98%-ban hidratáltan tartja a hajszálakat. Ezáltal a gőzölős hajgöndörítő használata igazán kíméletes.

Hajsütővas átmérő szerint

A hajgöndörítő és annak átmérője döntő a fürtök mérete szempontjából. A gyűrűs hullámokhoz elegendő egy kisebb átmérőjű hajsütővas, míg a nagy hullámok esetében egy nagyobb átmérőjű hajhullámosító gondoskodik a természetesebb fürtökről.

A hajgöndörítő felülete

A minőségi anyagból készült hajsütővas nagyon fontos a haj egészségének megőrzése szempontjából. A felülete leggyakrabban kerámiából, titánból vagy turmalinból készül.

  • A kerámia felületű hajsütővas kíméletesebb, mivel egyenletesen el tudja osztani a hőmérsékletet a kerámia hajhullámosító teljes munkafelületén, így nincsen hőmérséklet-ingadozás az egyes hajtincseken.
  • A titán felületű hajgöndörítő a magas hőmérséklettel és a felületi karcolásokkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. A titán előnye, hogy képes csökkenteni a statikus elektromosság jelenségét, gyors felmelegedést és hosszú élettartamot biztosít.
  • A turmalin felületű hajhullámosító alkalmas a durva és vastag szálú hajhoz, mert hatékonyan hidratál, véd a kiszáradástól és egészségesebbé teszi azt. A titániumhoz hasonlóan a turmalin felületű hajgöndörítő is csökkenti a statikus elektromosság hatásait.

A hajsütővas és funkciói a szebb frizura elérése érdekében

A hajhullámosító kiválasztásakor fontosak azok a kiegészítő funkciók is, amelyek védik a hajat a túlzott hőterheléstől, vagy megkönnyítik a hajgöndörítő használatát.

  • A hőmérséklet-szabályozás az egyik legfontosabb funkció a hajhullámosító esetében. Vékony szálú haj esetén a hőmérsékletet lehetőleg 130 °C-ig állítsuk be, míg a sűrű és vastag szálú haj göndörítéséhez magasabb, akár 190 °C-os hőmérséklet is megfelelő lehet.
  • A hajsütővas hideg csúcsa védelmet nyújt az ujj megégetése ellen. A csúcs nem forró, így a hajgöndörítő könnyebben kezelhető.
  • Az automatikus kikapcsolás növeli a hajhullámosító használatának biztonságát. Ha az eszköz véletlenül bekapcsolva marad, egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol.

Mikor alkalmasabb a klasszikus hajgöndörítő és mikor a sima hajvasaló?

Az egyenesítés és a göndörítés lehetőségének köszönhetően a hajvasaló multifunkcionális eszközként szolgál. Ha azonban gyorsabban és könnyebben szeretnél hullámokat készíteni, akkor javasoljuk, hogy használj hajsütővasat.

  • A hajgöndörítő - ellentétben a hajvasalóval - szabályosabb és pontosabb fürtöket készít.
  • A hullámok készítése hajsütővassal könnyebb, és a fürtök sokkal tovább kitartanak, mint a hajvasalóval.

A hajhullámosító egyetlen típusa sem haladhatja meg a 200 °C-ot. Alacsonyabb hőmérséklet is tökéletesen elegendő a tartós hullámok létrehozásához.

A hajsütővas használata - hogyan bánjunk az eszközzel?

Bár a hajgöndörítő használata nem nagy ördöngősség, a felhasználók egy része mégsem kezd neki megfelelően az eszköz használatának. Pár lépésben leírjuk, milyen is a hajsütővas használata:

  • Első lépésként használjunk hővédő készítményt, vékony szálú, tartás nélküli haj esetén egy kis textúrajavítót is tehetünk a hajra.
  • Alacsonyabb hőmérsékleten futtassuk át a hajgöndörítőt néhányszor a tincseken, hogy előmelegítsük őket.
  • Tincseinket a hajtövektől kezdve tekerjük fel a hajsütővasra, semmiképp sem fordítva - ugyanis a hajvégek a legsérülékenyebbek.
  • Miután végeztünk a tincsek feltekerésével és elégedettek vagyunk a hajhullámosító által nyújtott eredménnyel, kicsit rázzuk szét a hullámokat, majd fixáljuk őket hajlakkal.

Míg nem vagyunk elég tapasztaltak a hajsütővas használatával, próbálkozzunk alacsonyabb hőfokokkal, hogy ne tegyünk kárt a hajunkban, esetleg a bőrünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
141 termék
4,9 12×
BABYLISS PRO BAB2269TTE
Hajsütővas - tripla, 22 mm-es átmérő, anyaga: titánium és turmalin, 220 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: hideg vég, 5 hőmérséklet fokozat, 110 W teljesítmény, 1,95 m hosszú kábel, fekete színű
Leárazás -7 %
27 990 Ft 30 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABKUL04
3,6 17×
BABYLISS C332E
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, 180 °C max. hőmérséklet, 10 hőmérséklet fokozat, fekete színű
10 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3202c
5,0
Revlon RVIR1159E Salon Long Lasting Curls & Waves
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, anyaga: réz, 200 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: hideg vég, 6 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, fekete és arany színű
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKV597
4,9 65×
Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict
Hajsütővas - tripla, anyaga kerámia, max. hőmérséklet 210 °C, a hőmérséklet-fokozatok száma 6, automatikus kikapcsolás és hideg burkolat, 4 hullámméret állítható be, bemelegítési idő 60 mp, LED kijelző, a tápkábel hossza 1,8 m, Karl Lagerfeld ikonjával, fekete színben, 15 év garancia a javíthatóságra
22 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV053
Philips StyleCare BHB876/00 - Hajsütővas Típusok
4,8 91×
Philips StyleCare BHB876/00
Hajsütővas - automata, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 3 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 34 W teljesítmény, 2 m hosszú kábel, fekete színű
50 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKU001
4,8 23×
Remington CI83V6 E51 Keratin Protect
Hajsütővas - kúpos, 28 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás és hideg vég, 5 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 48 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, fekete színű
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU028
4,5
Revlon RVIR3056UKE Wave Master
Hajsütővas - tripla, 28 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, 190 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: hideg vég, 30 hőmérséklet fokozat, 120 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
23 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVKV568
5,0
BABYLISS W2447E
Hajsütővas - csipeszes, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás és hideg vég, 3 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
Leárazás -9 %
22 790 Ft 24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV924
4,1 13×
ETA 8327 90000 Fenité
Hajsütővas - kúpos, 33 mm átmérőjű, anyaga kerámia, maximális hőmérséklet 210°C, automatikus kikapcsolás, hideg vég és utazótáska, hőmérséklet fokozatok száma 9, 56 W teljesítményfelvétel, tápkábel hossza 1,7 m, fehér színű
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAKU837
4,9 17×
Remington Shine CI53W E51 Shine Wand
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 8 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 42 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fehér színű
12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU019
5,0
SENCOR SHS 8550BK
Hajsütővas - kúpos, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, 230 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, hideg vég és ionizálás, 2 hőmérséklet fokozat, 60 s bemelegedési idő, 40 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENKV303
4,8 23×
ETA Rosalia 4327 90000
Hajsütővas - csipeszes, 19 mm-es átmérő, 180 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: hideg vég, 25 W teljesítmény, 1,7 m hosszú kábel, lila színű
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAFF024
4,4
Rowenta x KARL LAGERFELD CF311LF0 Curls Forever
Hajsütővas - keskeny alakú, átmérője: 10 mm, pro-keratint és turmalint kombináló Keratin & Glow felület, állandó hőmérséklet: 180 °C, ionizálás, hőfokozatok száma: 1, felmelegedési idő: 30 s, teljesítményfelvétel: 25 W, forgókábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, a hőálló védőkesztyű a csomag részét képezi, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
11 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWKV295
4,5 10×
Philips BHB868/00
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 8 hőmérséklet fokozat, 60,00 s bemelegedési idő, 100 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT4063p
4,0
BABYLISS C1800E
Hajsütővas - automata, 30 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 230 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, 3 hőmérséklet fokozat, 100 s bemelegedési idő, 2,5 m hosszú kábel, ezüst színű
56 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABKV622
4,8
ETA 4321 90010 Fenité Black Edition
Hajsütővas - meleglevegős, anyaga: műanyag, funkciók és kiegészítők: hideg vég, ionizálás és útitáska, 2 hőmérséklet fokozat, 60 s bemelegedési idő, 1000 W teljesítmény, hajkefe feltét, 1,75 m hosszú kábel, fekete színű
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAKU548
5,0
BaByliss PRO BAB2369TTE
Hajsütővas - tripla, 19 mm-es átmérő, anyaga: titánium és turmalin, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: hideg vég és ionizálás, 5 hőmérséklet fokozat, 100 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, fekete színű
32 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV009
4,8
Philips StyleCare BHB862/00
Hajsütővas - csipeszes, 16 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 200 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: hideg vég, 60 s bemelegedési idő, 35 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, fehér és fekete színű
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIKV100
5,0
Tesla Hair Curling Comb
Hajsütővas - kúpos, anyaga: alumínium, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás és lcd kijelző, 6 hőmérséklet fokozat, 180 s bemelegedési idő, 55 W teljesítmény, spirálos feltét, 2,4 m hosszú kábel, rózsaszín és világosszürke színű
30 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESkl78
5,0
Rowenta CF2820F0 Express Shine
Hajsütővas - argánolajjal dúsított kerámia felület, átmérő 25mm, 9 hőmérséklet (130 °C-től 210 °C-ig), Boost funkció dús és rakoncátlan hajra, biztonságos hullámosítás hideg légárammal, hőzár, automatikus kikapcsolás 60 perc után, védőbetét, 3 db hajgumi készlet, 15 év javíthatósági garancia
14 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWklm20
3,7
BABYLISS 2664PRE ROSE BL
Hajsütővas - automata, 29 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 205 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás és hideg vég, 2 hőmérséklet fokozat, 100 s bemelegedési idő, 25 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, rózsaszín színű
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV972
5,0
Remington CI8605 E51 Colour Protect Tong champagne
Hajsütővas - csipeszes, 32 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás és hideg vég, 5 hőmérséklet fokozat, 30 s bemelegedési idő, 3 m hosszú kábel, champagne színű
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU032
BABYLISS C451E
Hajsütővas - csipeszes, 25 mm-es átmérő, anyaga: kerámia, 210 °C max. hőmérséklet, funkciók és kiegészítők: automatikus kikapcsolás, hideg vég és csíptetők, 6 hőmérséklet fokozat, 2,5 m hosszú kábel, fekete színű
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABKV644
Rowenta KARL LAGERFELD CF422LF0 Infinite Looks
Hajsütővas - 9in1, 9 formázási lehetőség, kerámia felület a ragyogó fényű hajért, hőmérséklet 190 °C, multifunkciós (hajvasaló, hajsütővas, kreppelő), felmelegedési idő 60 mp, feszültség 110-240 V, akasztóhurok, hűvös csúcs, Smart Switch funkció az egyszerű kreppeléshez és hajvasaláshoz, hord/tárolótáskát is tartalmaz, volumennövelő kefe és kiegészítők fürtökhöz, védőkesztyű, 2 fodrászcsipesz, szín fekete és piros, 10 év javíthatósági garancia
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RWNTk91

Hajsütővasak és hajgöndörítők

Hajsütővasak és hajgöndörítők

A Hajsütővasak és hajgöndörítők kategóriában összesen 141 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajsütővasak és hajgöndörítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajsütővasak és hajgöndörítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajsütővasak és hajgöndörítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajsütővasak és hajgöndörítők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ