Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Remington AC9007 E51 Ultimate

Termékkatalógus
Remington AC9007 E51 Ultimate
4,8 5 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2200 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor, 3 m-es kábel, fekete
Kód:  REMIN010 Termékszám:  45534560700 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Remington AC9007 E51 Ultimate

A Remington AC9007 E51 egy prémium minőségű hajszárító, amely nem csak, hogy rendkívül gyors hajszárítást biztosít, de ragyogó fényt is kölcsönöz a hajnak. A Remington kompakt készülékének titka a professzionális, 2,200 wattos kimeneti teljesítménnyel rendelkező AC motorban rejlik. A hajszárító nagy légsebessége tökéletes hajformázást garantál, miközben időt takarít meg. A Remington AC9007 hajszárító az egyszerű használat érdekében könnyű, és ergonomikus kialakítású. A készülék ion generátorral lett felszerelve, amely megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését, és sokkal több fényt biztosít a hajnak.

Remington AC9007 E51 hajszárító és annak legfontosabb jellemzői

  • Professzionális megjelenés bárhol, bármikor
  • 2 200 W-os AC motor
  • Üzemidő akár 800 óra
  • Ion generátor - 90% -kal több több fényt biztosít, és meggátolja a haj elektrosztatikus feltöltődését
  • Állítható fokozatok. 3 hőmérséklet / 2 sebesség
  • Valódi hideg levegp a kívánt alak rögzítése érdekében
  • 7 és 11 mm-es fúvóka
  • Diffúzor extra hajvolumenhez
  • Kábelhossz 3 m
  • Alacsony zajszint

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! Elvileg kérdezném Önöket.Karácsonyra kaptam egy Remington hajszárítót. Nagyon profi a készülék . 18900 Ft-ba került . Sajnos ,amiért ezt szerettem volna nem vált be, mert túl hosszú és nem tudom sokáig tartani a súlya miatt. A doboza bekerült a kidobandók közé, így azt sem tudom mellékelni . Mindenképpen ilyet szeretnék , csak könnyebb kivitelben . Van e lehetőség kicserélni ,ezt a szuper hajszarítót egy másikra . Minden dokumentum megvan ami igazolja ennek hitelességét. Kérem segítsenek , hogy örömömet leljem a karácsonyi ajándékomban. Köszönettel , Andrejszki Zsuzsanna

Kérdések és válaszok: Remington AC9007 E51 Ultimate
Kiegészítők: Remington AC9007 E51 Ultimate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington AC9007 Ultimate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington AC9007 E51 Ultimate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haartrockner Remington AC9007 E51 Ultimate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haartrockner Remington AC9007 E51 Ultimate.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ