Shop roku 30 dnů na vrácení

Hajszárítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Ionizálás
(199)
Hideg levegő
(245)
Kétirányú forgás
(2)
Gyorsmelegítés
(25)
Automatikus kikapcsolás
(3)
Teljesítményfelvétel
550 W
2600 W
-
Sebességfokozat
1
6
-
Hőmérséklet fokozat
1
6
-
Kábel hosszúsága
1 m
3 m
-
Szűrés

A hajszárító azon túl, hogy megszárítja a hajat, a különféle kiegészítőknek köszönhetően segít a tökéletes frizura kialakításában is. A hajszárító kiválasztásakor összpontosíts a teljesítményre, a hőmérsékletre és a levegő sebességének beállítási lehetőségeire, melyek lehető teszik a szárítás jobb irányítását és a hajkárosodás kockázatának csökkentését.

Tovább

A hajszárító típusai

Mivel a hajszárítók kínálata meglehetősen bőséges, típus szerint az alábbi alkategóriákba soroljuk őket:

  • A klasszikus hajszárító leginkább általános, otthoni használatra alkalmas, a kevésbé igényes felhasználók számára.
  • Az utazó hajszárító kevesebb helyet foglal el a bőröndben, mégis ugyanolyan hatékony, mint egy klasszikus hajszárító.
  • A professzionális hajszárító jól bírja a gyakori működtetést, kifejezetten fodrászszalonokban való használatra tervezték.
  • A diffúzoros hajszárító gondoskodik róla, hogy a hajad mindig dús és puha legyen.
  • Az ionizátoros hajszárító hidratálja és óvja a hajat a kiszáradástól.
  • A hajformázók fújás közben speciális körkefékkel fésülik a hajat, ezáltal dús frizurát hoznak létre.
  • A hajszárító tartozékok kategóriája különféle típusú univerzális kiegészítőket és hajszárítótartókat foglal magába.

Hogyan válasszunk hajszárítót?

A hajszárító teljesítménye

A hajszárító kiválasztásakor az egyik legfontosabb paraméter a teljesítmény. Meghatározza a motor teljesítményét és az elektromos energia fogyasztását. Minél több watt a teljesítmény, annál nagyobb az energiafogyasztás, ezzel együtt az erősebb légáramlásnak köszönhetően a hajszárítás is gyorsabb. Ideális esetben legalább 1300 W kell ahhoz, hogy a hajszárítás hatékonynak számítson, és a haj ne legyen túl hosszú ideig kitéve a forró levegővel való érintkezésnek.

i

A hajnak nem tesz jót a szárítás. Minél gyorsabban megszárad, annál kevésbé károsodik.

A hőmérséklet szabályozása a hajszárító kezelőgobjaival

Lehetővé teszi a hajszárító által fújt levegő hőmérsékletének beállítását, általában 3 fokozatban. Azt ajánljuk, az alacsonyabb hőfokot használd a haj túlhevülésének és károsodásának megelőzése érdekében.

A hajszárítás közbeni hajkárosodás kockázatának minimalizálása érdekében használj hajápolási termékeket, hogy megvédjék a hajad a hőtől.

A hajszárítóból áramló levegő sebessége

Ennek a funkciónak köszönhetően beállíthatod a hajszárítás számodra optimális légáramlási sebességét. A legtöbb hajszárítón 2-3 sebességfokozat áll rendelkezésre, de a professzionális hajszárítók ennél is többet tudnak.

Milyen különleges funkciókkal rendelkezhet még egy hajszárító?

A hajszárítók egyre inkább alkalmazkodnak a követelményekhez nemcsak az egészséges haj, hanem az egyszerű kezelhetőség és a könnyű hordozhatóság szempontjából is.

  • Az ionizáció gondoskodik a haj védelméről szárítás közben. A hajszárító összegyűjti a levegőben található vízmolekulákat és elektronokkal dúsítja őket. Így negatív töltésű molekulákat kapunk, amik gondoskodnak a haj szükséges hidratálásáról, fényéről és egészségesebb kinézetéről. A negatív töltésű molekulák csökkentik a haj statikus elektromosságát és töredezését is.
  • A hideg levegős fújás rögzíti a hajat, simává és puhává varázsolva azt.

i

Retro hajszárító

A retro hajszárító mesterien ötvözi a modern technológia vívmányait az 50-es évek hangulatát idéző dizájnelemekkel, retró életérzést varázsolva ezzel a fürdőszobába.

Tárcsás hajszárító - hajszárító diffúzorral

A tárcsás hajszárító a göndör tincsek megszelídítésére és csodás fürtök kialakítására lett kitalálva. Tárcsás hajszárító segítéségvel a nehezebben alakítható hullámos hajkoronából is könnyedén trendi frizura varázsolható. A haj sűrűségének és hosszának megfelelően többféle méretű diffúzor használható.

Professzionális hajszárító

Professzionális hajszárítók használata leginkább a fodrászszalonokra jellemező, ám a különleges tulajdonságoknak köszönhetően otthon is kifogástalan minőségű gondoskodást biztosít. Akkor sem vall kudarcot, ha többen is használják a háztartásban, hiszen kimondottan gyakori igénybevételre tervezték. A prémium kategóriás modellek pedig olyan hasznos funkciókat is kínálnak, mint a infravörös hőmérsékletérzékelés, ionizálás, fejmasszázs stb.

A hajszárító egyéb tulajdonságai

A kábel hossza

A hajszárítók elektromos kábelének hossza általában 1,3-3,5 méter között van. A hosszabb kábel jobb és kényelmesebb használatot tesz lehetővé, különösen, ha a konnektor messze van. Néhány hajszárító kampóval is el van látva, amivel fel lehet akasztani valahová.

A hajszárító tömege

Amikor új hajszárítót választasz, ne feledkezz meg a készülékek tömegének összehasonlításáról. Ha hosszú a hajad, és a szárítás eltart egy ideig, akkor egy könnyebb modellt ajánlunk, melyet kényelmesebb használni.

Hajszárító kiegészítők

A legtöbb hajszárító rendelkezik különböző kiegészítőkkel, melyek segítségedre lehetnek a hajformázásban.

  • Hajszárító diffúzor - a természetesen hullámos haj kialakításához. Ez a kiegészítő dúsabbá és hullámosabbá teszi a hajat.
  • Szűkítő - nagyon keskeny és széles nyílása lehetővé teszi, hogy oda irányítsd a meleg levegőt, ahová szeretnéd. Ennek köszönhetően könnyebben formázhatod a frizurádat.
  • Hajszárító kefe - fújás közben felemeli és fésüli a hajat a gyökerektől kezdve, dús frizurát eredményezve ezzel.
  • Hajszárító tartó - biztonságos, praktikus és kényelmes tárolást tesz lehetővé. Falra szerelhető vagy gumitalppal ellátott állvány változatok közül válogathasz.

Ha egy teljes készletet szeretnél a magadénak tudni, válassz hajszárító szettet, mely mindent magába foglal, amire csak szükséged lehet a hajszárítás során: hajszárító, szűkítő, hajkefe, tok stb.

Milyen hajkefét ajánlott használni hajszárításkor?

Dús hajviselet elérése érdekében hajszárításkor használj lapos hajkefét vagy körkefét, melyek amellett, hogy remek megjelenést kölcsönöznek a hajadnak, felgyorsítják a hajszárítás folyamatát is.

  • Ha hajszárítás közben lapos hajkefét használsz, a meleg levegő áramlása a sörték között felgyorsítja a szárítást és segít a hajformázásban is.
  • Kör hajkefe használata hajszárítás közben dús frizurát eredményez. Különböző méretű körkefékkel különféle hullámokat hozhatsz létre. Minél hosszabb a hajad, annál szélesebb körkefét válassz.

Hogyan válasszunk gyermek hajszárítót?

Gyermek hajszárító kiválasztásakor összpontosíts elsősorban a következő három paraméterre:

  1. A könnyű konstrukció és könnyebb tömeg jobb kezelhetőséget biztosít.
  2. A hosszú kábel szintén fontos a könnyű kezelhetőség szempontjából.
  3. A hideg levegő és a hőmérséklet-szabályozó funkció megelőzi az égési sérüléseket, a langyos levegő pedig kevésbé irritálja a gyermekek bőrét.

Hajszárító árak

A rendkívül széles választéknak köszönhetően kínálatunkban mindenki könnyen megtalálhatja a pénztárcájának leginkább megfelelő készüléket. A legolcsóbb hajszárítók már kevesebb, mint 3 ezer forintért is megvásárolhatók. Egy átlagos hajszárító ára 15 ezer forint körül mozog, azonban a legdrágább modellek ára eléri a 160 ezer forintos árat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips 3000 Series BHD351/10 Szállításra kész 3 db
Hajszárító - ionizáló, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete és szürke kivitel
7 490 Ft

2.
Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer Szállításra kész > 5 db
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 3 m hosszú kábel, fehér kivitel
19 990 Ft

3.
Remington D3010 Power Dry Szállításra kész > 10 db
Hajszárító - ionizáló, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
8 090 Ft

Még több
278 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 86×
Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 3 m hosszú kábel, fehér kivitel
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV017
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 25×
Philips Series 7000 BHD720/10
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, kefe kiegészítő, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 4 hőmérséklet fokozat, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIfv95
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria - Hajszárító Típusok
4,7 32×
Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria
Hajszárító ionizátorral, bemeneti teljesítmény 2000 W, nagy teljesítményű BLDC motor, sebességek száma 3, a hőmérsékletek száma 3, Air to Care technológia, amely megvédi a hajat a portól és a szennyeződésektől, beállítások mentése funkció, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor 5 és 9 mm-es szélességgel, kompakt méret, levehető hátsó rács, a tápkábel hossza 1,8 m, szín fekete és réz, 15 év javíthatósági garancia
58 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV867
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431
Hajszárító - 2400 W teljesítményfelvétel, akár 10000 óra élettartamú BLDC-ENDURO-X Brushless digitális motor, eQ-AIRcontroller technológia, Smart Airflow technológia, légáram erősség 82 m3/h, 50%-kal gyorsabb hajszárítás, 6 beállítható sebesség/hőmérséklet fokozat, flexibilis ROTOCORD kábel, ionizálás, hideg levegő, csendes működés (legfeljebb 70 dB), kábel hossza 3 m, eltávolítható szűrő, a csomagban 2× TOUCH ME felületkezelésű koncentrátor, diffúzor, tok, fekete színű
84 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VALFV173
4,8 110×
Philips BHD514/00 Series 5000
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFV193
5,0
Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 EU
Hajszárító - ionizáló, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, kétirányú forgás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 1,7 m hosszú kábel, fehér és ezüst kivitel
20 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAROe03
Rowenta CV5831F0 Studio Dry Glow - Hajszárító
Típusok
4,8 231×
Rowenta CV5831F0 Studio Dry Glow
Hajszárító - ionizáló, 2100 W teljesítményfelvétel, energiatakarékos Effiwats technológia 2300 W teljesítménnyel, 2 sebességfokozat, 3 hőfokozat, ionizálás, hideg levegő, diffúzor, koncentrátor, levehető hátsó rács, akasztó pánt, tápkábel hossza: 1,8 m, színe: fekete és kasmír fém, 15 év javíthatósági garancia
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFV201
4,7 245×
Remington D3010 Power Dry
Hajszárító - ionizáló, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
8 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV002
4,7 260×
Sencor SHD 108VT
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 1,7 m hosszú kábel, fekete kivitel
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3223d
4,8 95×
Remington D5220 PRO-Air Turbo
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, fekete kivitel
12 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV008
4,7 266×
Remington D5219 Your Style Dryer Kit
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
Szuper ár
12 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV010
5,0
Tesla Foldable Ionic
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, diffúzoros, 1500 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,8 m hosszú kábel, szürke kivitel
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESfn39
4,6 33×
SENCOR SHD 0045BK
Hajszárító - utazáshoz, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENFV428
Rowenta CV5830F0 Studio Dry Glow - Hajszárító
Típusok
4,8 231×
Rowenta CV5830F0 Studio Dry Glow
Hajszárító - ionizálóval, diffúzorral, 2100 W teljesítményfelvétel, ionizálás és hideg levegő, sebességfokozatok száma 2, hőmérséklet-fokozatok száma 3, diffúzor, koncentrátor és akasztó pánt, tápkábel hossza 1,8 m, fehér színű, 15 év garancia a javíthatóságra
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWFE044
Philips BHD530/00 Series 5000 - Hajszárító
Típusok
4,9 62×
Philips BHD530/00 Series 5000
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, rózsaarany kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIFV209
4,7 139×
Philips EssentialCare BHC010/10
Hajszárító - utazáshoz, 1200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 1,5 m hosszú kábel, fekete kivitel
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHILF380
4,7 45×
Remington D3015 Power Volume
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fehér kivitel
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV003
4,7 70×
Remington AC9096 Silk Dryer
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2400 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 3 m hosszú kábel, piros kivitel
19 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV015
4,6 74×
Sencor SHD 6600W
Hajszárító - 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2,6 m hosszú kábel, fehér és fekete kivitel
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3223m
4,7 63×
Remington D5000 Compact
Hajszárító - utazáshoz, 1800 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMVV004
3,5
Remington D5216 E51 Shine Therapy Dryer
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, fehér kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZT01a19
4,7 14×
BABYLISS 5336NPE Elegance
Hajszárító - ionizáló, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 2,2 m hosszú kábel, rózsaszín, ezüst és szürke kivitel
11 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABFV260
Sencor SHD 6600 - Hajszárító
Típusok
4,6 197×
Sencor SHD 6600
Hajszárító - 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, 2,6 m hosszú kábel, piros kivitel
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT3223c
Xiaomi Compact Hair Dryer H101 white - Hajszárító
Típusok
4,8 16×
Xiaomi Compact Hair Dryer H101 white
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, 1600 W teljesítmény, hideg levegő fújás, gyors felmelegedés, 2 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, 1 m hosszú kábel, fehér kivitel
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAROe04

Hajszárítók

valeraPróbálj ki 4 egyszerű nyári frizurát a Valera hajformázókkal Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi...
A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
Elkészítettük a Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító bemutatóját, amely ionizáló képességével és a legtöbb hajszárítóhoz képest extra kis tömegével rögtön felhívja magára a figyelmet. Cikkünkből megtudhatod, miben volt más a hajszárítás ezzel az...
RowentaRowenta CV9240F0 Ultimate Experience Scalp Care hajszárító (ÉRTÉKELÉS) Mint szinte minden nő fürdőszobájában, az enyémben is van hajszárító, amelyet rendszeresen használok hajszárításra. A hajszárítóm azonban meglehetősen régi, és soha nem is vártam tőle többet, minthogy megszárítsa a hajam. Ezért, amikor lehetőséget kaptam a Rowenta...
A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
A hajszárító nagy jelentőséggel bír a haj minőségére és összességében a haj stílusára. Éppen ezért egy jó hajszárító minden nőnek és a hajának igazi kincset ér. Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy kipróbálhattam a piac egyik legújabb termékét, a Rowenta Ultimate...
További cikkek Összes cikk

Hajszárítók

Régebben a hajszárító egy meglehetősen veszélyes tárgynak számított, otthoni használata nem igazán volt elterjedt. Folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már a hajszárító használata gyakori, teljesen biztonságos és kíméletes a hajhoz. Hogyan fejlődött a hajszárító technológiája a történelem során és hogyan vigyázhatsz legjobban a hajadra?

A hajszárító története

Az első hajszárítót 1890-ben Alexander F. Godefroyer találta fel. Egy otthoni porszívó inspirálta, melynek motorjából meleg levegő áramlott ki. Találmánya, a hajszárító, a porszívóhoz hasonlóan, nehéz és túl nagy volt egy normál háztartásba. Ezenkívül gyakori használata hamar roncsolni kezdte a hajszálakat.

Mi a helyzet a modern hajszárítókkal?

Manapság már olyan hajszárítók vannak jelen a piacon, amelyek sokkal gyengédebbek a hajhoz és persze biztonságosak is. A modern hajszárítók arra is lehetőséget kínálnak, hogy beállítsd a légfúvás sebességét és azt az optimális hőmérséklet, amely a legjobban megfelel a hajtípusodnak. Bár a mai hajszárítók már sokkal biztonságosabbak és kíméletesebbek, próbáld elkerülni a túlzottan gyakori hajszárítást.

A hajszárító használata

Nem szabad alábecsülni a mindennapi hajápolás fontosságát, különösképpen akkor, ha gyakran van hőnek vagy szárításnak kitéve. A hajszárító megfoszthatja a hajszálakat a természetes olajoktól, melynek következtében hajlamosabbá válhatnak a töredezésre és a kopásra. Ha azonban rendszeresen gondoskodsz fürtjeid egészségéről, könnyen megelőzheted ezeket a károsodási tüneteket, még gyakori hajszárítás mellett is.

Óvd a hajkoronádat akkor is, ha nem szárítod túl gyakran. A napsugárzás hatására a haj könnyen kiszárad és sokkal több tápanyagot veszít, mintha hajszárítóval szárítanád. A hajvédelem nyáron ugyanolyan fontos, mint a bőrvédelem.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajszárítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajszárítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajszárítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajszárítók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ