Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

SCHWARZKOPF hajfestékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték hab segítségével könnyedén varázsolhatsz intenzív árnyalatokat magadnak, miközben maximálisan kíméletes a hajhoz. A Schwarzkopf hajfesték hab állagának és a praktikus applikátorának köszönhetően könnyen felvihető, akár a samponok, nem folyik le, és az illata is kellemes. A Schwarzkopf Perfect Mousse hajfestékek ammóniamentesek, tökéletesen fedik az ősz hajszálakat és fantasztikusan puhává teszik a hajat.

Schwarzkopf Palette Deluxe

Fedezd fel a természetes olajok hajra gyakorolt jótékony hatását a Schwarzkopf Palette Deluxe tartós színeivel. Ezek a Schwarzkopf hajfestékek gazdag, krémes formulával rendelkeznek, amely minden hajszálat átjár, a tövektől a hajvégekig. A Schwarzkopf Palette Deluxe segítségével hajszíned kivételesen intenzív lehet. A fényűző megjelenést egy 7 olajjal ellátott szérum emeli ki, amelynek célja, hogy fokozza a kondicionáló hatást és a hajat káprázatosan fényessé, puhává és rugalmassá varázsolja.

Schwarzkopf Palette Perfect Care

Szeretnéd minél tovább élvezni hajszínedet teljes pompájában? Válaszd a Schwarzkopf Palette Perfect Care festékeket. Ezek a Schwarzkopf hajfestékek egyedülálló technológiát alkalmaznak, amelynek köszönhetően a hajfestés során több, különböző színű réteg jön létre a hajon, így a hajmosást követően hajad színe friss lesz. Ami még ennél is jobb: A Schwarzkopf Palette Perfect Care hajfestékek ammóniamentesek.

Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme

A Schwarzkopf Palette Intensive Color krémfestékek hosszantartó és ragyogó hatást biztosítanak. Ezek a Schwarzkopf hajfestékek krémes formulát alkalmaznak, amely könnyen felvihető és egyenletesen oszlik el a hajon, így teljes fedést és természetes megjelenést biztosítanak. A Schwarzkopf hajfestékek ápoló összetevőkben gazdagok, amelyek táplálják és védik a hajat, így az a festés után is puha és egészséges marad.

Schwarzkopf Color Expert

Úgy gondolod, az otthoni hajfestés nem egészséges és nem olyan alapos, mint a fodrász általi festés? Tévedés! A Schwarzkopf Color Expert festékek segítségével professzionális a végeredmény. Ezek a Schwarzkopf hajfestékek a forradalmi Omegaplex technológián alapulnak, amelyet eddig csak a professzionális hajfestékek esetében használtak. Ez a technológia hatékonyan megakadályozza a haj töredezését, helyreállítja a sérült hajszálakat és védi a hajat a külső hatásoktól. A Schwarzkopf Color Expert intenzív, hosszantartó színt biztosít hajadnak.

Schwarzkopf Live XXL

Szereted az extravagáns frizurákat, ugyanakkor nem akarod tönkretenni a hajad a gyakori festéssel? A Schwarzkopf Live XXL félig tartós festékek ideális kompromisszumot jelenthetnek számodra. Ezek a festékek fokozatosan kopnak ki a hajból, így a tartós festések között is felélénkítheted velük hajszínedet. A Schwarzkopf Live XXL kínálatában számos élénk, fantáziadús és menő árnyalat közül választhatsz. Mutasd meg kreativitásodat ezekkel a stílusos hajszínekkel!

Schwarzkopf Live Pastel Spray

Egy kis eredetiségre vágysz? Kápráztasd el a többieket a hétvégi partin a különleges frizuráddal, hétfőn pedig menj újra a "régi" hajszíneddel a munkába! A Schwarzkopf Live Pastel Spray segítségével rövid időre színezheted a frizurádat. A spray egyszerű alkalmazása és a divatos árnyalatok garantálják a rendkívüli eredményt. A Schwarzkopf hajfestékek ráadásul nem nehezítik el és nem károsítják a hajat, valamint legfeljebb három hajmosás után eltávolíthatók.

A Schwarzkopf hajfestékek hatása és összetétele

A Schwarzkopf hajfestékek az egyes márkák, illetve hatásuk és összetételük szerint is megkülönböztethetők. Tekintsd át a Schwarzkopf hajfestékek csoportosítását, hogy az igényeidnek megfelelő típust vásárold meg.

Schwarzkopf hajfestékek extra kíméletes formulával

Bár minden Schwarzkopf hajfesték formulája gyengéd és ápoló a hajhoz, vannak változatok, amelyek még tökéletesebb formulával rendelkeznek.

i

Ha kíméletesen, hosszadalmas festés nélkül szeretnéd felélénkíteni jelenlegi hajszínedet, hasznos lehet számodra Schwarzkopf hajszínező sampon, amelyet egyszerűen, hajmosás közben használhatsz.

Schwarzkopf Live - színek minden alkalomra

A Schwarzkopf Live termékcsaládok nem csupán egyedülállóan széles színskálát nyújtanak, hanem sokféle különböző hatású színt is találhatsz a kínálatban. Ezek a Schwarzkopf hajfestékek lehetnek tartós, élénk hatású típusok, vagy kimosható hajfestékek, amelyekkel kísérletezhetsz. A Schwarzkopf Live termékcsalád kínálatában számos ragyogó, vibráló és élénk árnyalatot találsz.

i

Schwarzkopf Live hajfestékek keresése adott termékcsalád szerint

A Schwarzkopf Live márka több termékcsaládot fejlesztett ki, amelyek az árnyalaton kívül elsősorban hatásukban különböznek. A parametrikus szűrő segítségével kiválaszthatod, melyik konkrét termékcsaládot szeretnéd megtekinteni.

Schwarzkopf Professional a magas elvárásokkal rendelkező fogyasztóknak

A Schwarzkopf Professional hajfestékek megbízható segítőtársak mind az átlagfogyasztók, mind a professzionális fodrászok számára; segítségükkel a festési folyamatot a következő szintre emelheted. A professzionális Schwarzkopf hajfesték jelentős előnye, hogy a haj az intenzív festést követően is rugalmas, fényes és élettel teli marad. A Schwarzkopf hajfestékek segítségével hajad továbbra is egészséges és erős marad a festést követően is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 termék
4,6
SCHWARZKOPF Live Urban Metallics U71 - Ezüst metál, 60ml
Hajfesték - tartós, rendeltetés: komplex festés
Szuper ár
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VLS1086

SCHWARZKOPF hajfestékek

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajfestékek SCHWARZKOPF Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajfestékek SCHWARZKOPF
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ