30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hajvasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasalófelület anyaga
Kerámia
(155)
Titán
(14)
Réz
(4)
Turmalin
(28)
Max. hőmérséklet
140 °C
240 °C
-
Min. hőmérséklet
80 °C
230 °C
-
Kábel hosszúsága
1,6 m
4,34 m
-
Szűrés

A hajvasalók nagyszerű segítők. A tökéletes frizurát otthon is pillanatok alatt elkészítheted. A hajvasaló nemcsak kiegyenesíti a hajad, hanem segítségével káprázatos hullámokat is létrehozhatsz. Hogyan válasszuk ki az optimális készüléket, amely nem teszi tönkre a hajat és korszerű funkciókat kínál? Tanácsot adunk, milyen az ideális hajvasaló.

Tovább

A hajvasalók különböző célokra készülnek

A hajvasaló egy olyan eszköz, amelyet elsősorban a rakoncátlan, hullámos és göndör haj kiegyenesítésére használnak. Mivel a felhasználók hajtípusa és napi igényei különböznek egymástól, a hajápolást és annak technikáját ennek megfelelően kell alakítani. Nézd meg, milyen típusú hajvasalók közül választhatsz.

Klasszikus hajvasalók mindennapi használatra

A klasszikus hajvasalók általános hajegyenesítésre alkalmasak, és a mindennapi hajformázást teszik lehetővé. Általában egyszerű kialakításúak, és csak alap funkciókkal rendelkeznek, így az alapvető igényeket támasztó felhasználóknak ideálisak.

Professzionális hajvasalók nagyobb igényekre tervezve

A professzionális hajvasalók úgy készülnek, hogy ellenálljanak a nagy terhelésnek és a napi használatnak, még a fodrászszalonban is. Hosszabb zsinórral, jobb ergonómiával és olyan extra funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel úgy készítheted el saját frizurádat, mintha fodrásznál jártál volna.

Gőzölős hajvasalók a maximális ragyogásért

A gőzölős hajvasalók gőzölős fésű segítségével simítják ki a hajat, így az puha és fényes lesz. A gőzölős hajvasaló kíméletes. Használata megakadályozza a hajvég töredezését. Ugyanakkor nem szárítja a hajat, hanem hatékonyan hidratálja.

A gőzölős hajvasaló még a vastagszálú és göndör hajjal is megbirkózik. Ráadásul nemcsak kisimítja, hanem gyönyörűen hullámosítja is.

Ionos hajvasalók a gyengéd ápolásért

Az ionos hajvasalók nagyon népszerűek, mert a haj egyenesítésével egy időben ápolják is azt. A hagyományos típusokhoz képest ezért kíméletesebb. Az ionos hajvasaló megakadályozza az elektrosztatikus töltést és fényt ad a hajnak.

i

Gőzölős hajvasaló vs. ionos hajvasaló

A gőzölős hajvasalók és az ionos hajvasalók a kíméletesebb alternatívát jelentik. Mindkét típusú hajvasaló hidratálja a hajat egyenesítés közben. Ezenkívül az ionos hajvasaló megakadályozza az elektrosztatikusságot, a gőzölős hajvasaló pedig védi a hajat a magas hőmérséklettől.

Mini úti hajvasaló hátizsákba vagy kézitáskába

Kompakt méretüknek köszönhetően a mini úti hajvasalók alkalmasak a bőröndbe, és a kézitáskában is elférnek. Tulajdonképpen a hagyományos hajvasalók kisebb méretű változatai. Általában azonban ugyanazokat az alapfunkciókat kínálják.

Hajgöndörítő a tökéletes formázásért

A hajgöndörítők lekerekített élekkel rendelkeznek, hogy a haj jobban csússzon a lapok felületén. Rövidebb karral is rendelkeznek, ami megkönnyíti a használatát a hajformázás során. Ideális választás finomszálú hajhoz.

Hajsimító kefe a nagyobb volumenért

A hajsimító kefe a hajvasaló és a hajkefe kombinációja, amely képes kissé göndöríteni és megemelni a haj volumenét a gyökerektől. A hajsimító kefe viszonylag kíméletes és gyors. Ráadásul nagyon könnyű vele dolgozni.

Ionos hajvasaló
Ionos hajvasaló

Gőzölős hajvasalók
Gőzölős hajvasaló

Hajsimító kefe
Hajsimító kefe

Milyen műszaki adatokra kell figyelni a hajvasaló kiválasztásakor?

A hajvasaló mindenképpen rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a te igényeidnek és az általad támasztott követelményeknek maradéktalanul megfelelnek. A választás során ezért a haj szerkezetét és típusát figyelembe véve bizonyos műszaki paraméterekre is vetni kell egy pillantást.

A hajvasalók különböző típusú felülettel rendelkeznek

A vasalólap felületének anyaga fontos szempont a kiválasztási folyamatban. A hajvasaló az anyagtól függően bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. A leginkább megfelelő anyagok: kerámia, titán, turmalin vagy ezek kombinációja.

  • A kerámia hajvasaló a lap egész felületén eloszlatja a hőt, megakadályozva a hőmérséklet-ingadozást. A kerámia hajvasaló minden hajtípushoz alkalmas.
  • A titán hajvasaló ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak. Gyorsan felmelegszik és kiküszöböli a statikus elektromosság hatásait. A titán hajvasalók ideálisak a vastagszálú hajhoz.
  • A turmalin hajvasalók hidratálnak, ami különösen jól jön, ha göndör és sérült a hajad. Ugyanakkor csökkenti az elektrifikációt és fényt ad a hajnak.

Érdekel, mik a keratinos hajvasalók előnyei?

A keratinos hajvasaló pozitív hatással van a haj minőségére. A keratinnal töltött vasalólapok a gyökerektől táplálják a hajat. A keratin így mélyen behatol a hajba és erősíti annak szerkezetét. Ezenkívül a keratinos hajvasalók védő, sérülésálló gátat képeznek a hajszálak körül.

i

Milyen termékeket használjunk hajvasaláshoz?

A hővédő hajvasaló készítmények a hajformázás szerves részét kell, hogy képezzék. Védik a hajat a megégéstől. A szórófejes termékek különösen praktikusak, gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók.

A modern hajvasalók a következő paraméterekkel is rendelkezhetnek:

A hajvasaló azok közé az eszközök közé tartozik, amelyek viszonylag rövid idő alatt jelentős átalakuláson mentek keresztül. Az egyes gyártók olyan újításokkal állnak elő, amelyek javítják a felhasználói kényelmet és a legkíméletesebb megoldásokat kínálják.

  • A kijelző tájékoztat a hajvasaló aktuális hőmérsékletéről, a fényjelzésnek köszönhetően pedig tudni fogod, mikor elég meleg.
  • A hőmérsékletszabályozás védi a hajat. Mindegyik típus más-más hőmérséklet-tartományt igényel (100 és 230 °C között).
  • A gyors felmelegedés általában egy perc körül van, a korszerűbb modellek esetében ez csak néhány másodpercet vesz igénybe.
  • A hőmérséklet-zár funkció nagyra értékelhető, ha fennáll a veszélye annak, hogy a hajvasaló használata közben véletlenül elállítod a hőmérsékletet.
  • Az automatikus kikapcsolás a hajvasalók biztonsági funkciója arra az esetre, ha elfelejtenéd kikapcsolni a készüléket.

A nedves és rövid hajhoz alkalmas hajvasalók segítségével még akkor is első osztályú frizurát készíthetsz magadnak, ha nedves a hajad.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
183 termék
Philips StraightCare Essential BHS378/00
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, 6 hőfokozat, 30 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, kijelző nélkül, 1,8 m hosszú kábel, fekete és rózsaszín kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és akasztó szíj, hálózati tápellátás, tömege 413 g
Szuper ár
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0007
BABYLISS 2598NPE
Hajvasaló - kerámia simítólapok, 3 hőfokozat, maximális hőmérséklet 235 °C, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, működést jelző fény, 3 m hosszú kábel, rózsaszín és szürke kivitel, tároló tok a csomag része
15 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZV291
3,7
Tesla Ionic Hair Straightener
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, 140-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, LED kijelző, rózsaszín kivitel
14 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESZV192
5,0
Revlon RVST2204E
Hajvasaló - kerámia simítólapok, 10 hőfokozat, 140-235 °C hőmérséklet tartomány, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, LED kijelző, 75 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete kivitel, mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVZV042
BABYLISS ST089E
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 24 mm, 200-230 °C hőmérséklet tartomány, 30 s bemelegedési idő, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, kijelző nélkül, 40 W teljesítmény, 2 m hosszú kábel, fekete kivitel
11 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZV606
4,8 20×
L'ORÉAL Professionnel SteamPod 3.0
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 75 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 158 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fehér kivitel, mozgó simítólapok
Szuper ár
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORZV713
5,0
Remington S8605 Colour Prot. Straight. champ.
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, LED kijelző, 50 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, champagne kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Szuper ár
26 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV027
4,5
L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 75 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 165 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fehér kivitel, mozgó simítólapok
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORZV415
4,8 12×
Remington S8598 E51
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, mandulaolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 160-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, 3 m hosszú kábel, szürke kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
Szuper ár
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV024
4,3
Philips Series 7000 BHS752/00
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 12 hőfokozat, 120-230 °C hőmérséklet tartomány, 30 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, 2 m hosszú kábel, lila kivitel, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
36 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZV178
4,7
BaByliss PRO BAB2191SEPE Ultrasonic Cool Mist
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, hőmérséklet szabályozás, 63 W teljesítmény, 2,7 m hosszú kábel, ezüst kivitel
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZVL08
4,7 24×
Remington S9600 Silk Straightener
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 150-235 °C hőmérséklet tartomány, 9,8 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítás nélküli kijelző, 3 m hosszú kábel, piros kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Szuper ár
22 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV011
4,2 41×
ETA Fenité 3337 90000
Hajvasaló - gőzölős, fokozatosan felszabaduló argánolajos keratin technológia, kerámia-turmalin lapok, gőz segítségével történő vasalási funkció, gyors bemelegedés, hőmérséklet szabályozás, 160 és 220°C közötti hőmérséklet-tartomány, lapok szélessége 25 mm, tápkábel hossza 1,7 m, biztonsági zár, működést jelző fény, automatikus kikapcsolás, utazó változat, háttérvilágítású kijelző, 40 W teljesítményfelvétel, kivehető víztartály, víztartály űrtartalma kb. 7,5 ml = akár 20 perc gőzölés, fehér színű
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAFF021
4,0 16×
Remington S2880
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 15 mm, maximális hőmérséklet 200 °C, 60 s bemelegedési idő, kijelző nélkül, 15 W teljesítmény, fekete kivitel, utazó szett, hálózati tápellátás, mérete 75 × 113 × 260 mm (Ma×Sz×H), tömege 400 g
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV002
4,0
ETA 8333 90000 Fenité
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 21 mm, 150-180 °C hőmérséklet tartomány, digitális hőmérséklet szabályozás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár és utazó szett, akkus tápellátás, 90 perc töltési idő, tároló tok a csomag része, mérete 35 × 23,6 × 236 mm (Ma×Sz×H)
13 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAZV524
Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl - Hajvasaló Típusok
4,6 50×
Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl
Hajvasaló - keratinnal és argánolajjal felületkezelt lapok, simítólapok szélessége 25 mm, felmelegedési idő: 30 s, hőmérséklet-tartomány: 130°C - 200°C, szabadon mozgó lapok, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, hullámok készítésére is alkalmas, biztonsági zár, flexibilis kábel, ionizálás és automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás nélküli kijelző, fehér és rózsaszín színű
33 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV007
4,8 12×
Rowenta x KARL LAGERFELD SF161LF0 Easyliss
Hajvasaló - kerámia simítólapok turmalin felülettel a sima hajért, lebegő vasalólapok, antisztatikus ionizáló hatás, állandó 200°C-os hőmérséklet, hullámosításra is alkalmas, lapok szélessége: 25 mm, felmelegedési idő: 60 mp, biztonsági zár, flexibilis kábel, tápvezeték hossza: 1,8 m, Karl Lagerfeld ikonikus dizájnjával, szín: fekete, 15 év javíthatósági garancia
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV960
5,0
Dyson Corrale HS07 réz/ezüst
Hajvasaló - simítólapok szélessége 45 mm, 3 hőfokozat, 165-210 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, LED kijelző, 200 W teljesítmény, 4,34 m hosszú kábel, réz kivitel, hálózati tápellátás, 30 perc töltési idő, töltőállvány a csomag része
177 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DYSZV575
4,0
L'ORÉAL PROFESSIONNEL SteamPod Moon Capsule
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, 3 hőfokozat, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 10 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 158 W teljesítmény, 2,2 m hosszú kábel, lila kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, védőtok és tároló tok a csomag része, mérete 48 × 57 × 334 mm (Ma×Sz×H), tömege 1000 g
145 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORzh21
4,1 15×
BaByliss PRO BAB2151E Mini BaBy Crimp Hajkreppelő
Hajvasaló - utazáshoz, 200°C hőmérséklet, 16 mm széles lapok, 1,8 m-es kábel, 120-230 V kettős feszültség
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZVL01
3,9
CONCEPT VZ6010 ELITE Steam Boost
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 54 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONZV979
Rowenta SF7460F0 Premium Care 7/7 - Hajvasaló Típusok
4,6 50×
Rowenta SF7460F0 Premium Care 7/7
Hajvasaló - lemez anyaga kerámia, lemez felületkezelése kasmírkeratinnal és argánolajjal, lemezszélesség 25 mm, fűtési idő 30 másodperc, hőmérséklet-tartomány 130 °C - 200 °C, lebegő vasalólemez, gyors fűtés, hőmérséklet-szabályozás, hullámosításra is alkalmas, biztonsági zár, hajlékony kábel, ionizáció és automatikus kikapcsolás, LED kijelző, fehér és rózsaszín színű, 15 év javíthatósági garancia
20 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV131
Babyliss ST495E
Hajvasaló - gőzölős, 5 pozíciós 150-230 °C, ionizációs generátor
Leárazás -9 %
31 690 Ft 34 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkn1206
4,5 41×
ECG ZV 117
Hajvasaló - kerámia simítólapok, 5 hőfokozat, 140-220 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, 40 W teljesítmény, 1,7 m hosszú kábel, fehér és arany kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD2181p

Hajvasalók

Hajvasalók

A Hajvasalók kategóriában összesen 183 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvasalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvasalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajvasalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajvasalók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ