A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Jean Luis David hajvasalók - működést jelző fény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Gyors felfűtés
(1)
Hőmérséklet-szabályozás
(1)
Ondolálásra is alkalmas
(1)
Működést jelző fény
(1)
Automatikus kikapcsolás
(1)
Válassz termékeket a(z) Jean Luis David hajvasalók - működést jelző fény kategóriából. Jelenleg 1 termék elérhető - raktáron is. Három napon belül házhoz szállítjuk. Érdekelnek más termékek is a(z) Jean Luis David hajvasalók - működést jelző fény kategórián kívül? Nézd meg a(z) Hajvasalók általános kategóriát, ahol a teljes kínálatot megtalálod.
1 termék
Jean Luis David 39997
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 120-230 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, kijelző nélkül, 110 W teljesítmény, 2 m hosszú kábel, fekete kivitel, biztonsági zár és mozgó simítólapok
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DEMZV977

Jean Luis David hajvasalók - működést jelző fény- variációk

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvasalók Jean Luis David Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvasalók Jean Luis David
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ