A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Hajvasalók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vasalófelület anyaga
Kerámia
(147)
Titán
(14)
Réz
(3)
Turmalin
(26)
Max. hőmérséklet
180 °C
240 °C
-
Min. hőmérséklet
80 °C
230 °C
-
Kábel hosszúsága
1,4 m
4,34 m
-

A hajvasalók nagyszerű segítők. A tökéletes frizurát otthon is pillanatok alatt elkészítheted. A hajvasaló nemcsak kiegyenesíti a hajad, hanem segítségével káprázatos hullámokat is létrehozhatsz. Hogyan válasszuk ki az optimális készüléket, amely nem teszi tönkre a hajat és korszerű funkciókat kínál? Tanácsot adunk, milyen az ideális hajvasaló.

Tovább

A hajvasalók különböző célokra készülnek

A hajvasaló egy olyan eszköz, amelyet elsősorban a rakoncátlan, hullámos és göndör haj kiegyenesítésére használnak. Mivel a felhasználók hajtípusa és napi igényei különböznek egymástól, a hajápolást és annak technikáját ennek megfelelően kell alakítani. Nézd meg, milyen típusú hajvasalók közül választhatsz.

Klasszikus hajvasalók mindennapi használatra

A klasszikus hajvasalók általános hajegyenesítésre alkalmasak, és a mindennapi hajformázást teszik lehetővé. Általában egyszerű kialakításúak, és csak alap funkciókkal rendelkeznek, így az alapvető igényeket támasztó felhasználóknak ideálisak.

Professzionális hajvasalók nagyobb igényekre tervezve

A professzionális hajvasalók úgy készülnek, hogy ellenálljanak a nagy terhelésnek és a napi használatnak, még a fodrászszalonban is. Hosszabb zsinórral, jobb ergonómiával és olyan extra funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel úgy készítheted el saját frizurádat, mintha fodrásznál jártál volna.

Gőzölős hajvasalók a maximális ragyogásért

A gőzölős hajvasalók gőzölős fésű segítségével simítják ki a hajat, így az puha és fényes lesz. A gőzölős hajvasaló kíméletes. Használata megakadályozza a hajvég töredezését. Ugyanakkor nem szárítja a hajat, hanem hatékonyan hidratálja.

A gőzölős hajvasaló még a vastagszálú és göndör hajjal is megbirkózik. Ráadásul nemcsak kisimítja, hanem gyönyörűen hullámosítja is.

Ionos hajvasalók a gyengéd ápolásért

Az ionos hajvasalók nagyon népszerűek, mert a haj egyenesítésével egy időben ápolják is azt. A hagyományos típusokhoz képest ezért kíméletesebb. Az ionos hajvasaló megakadályozza az elektrosztatikus töltést és fényt ad a hajnak.

i

Gőzölős hajvasaló vs. ionos hajvasaló

A gőzölős hajvasalók és az ionos hajvasalók a kíméletesebb alternatívát jelentik. Mindkét típusú hajvasaló hidratálja a hajat egyenesítés közben. Ezenkívül az ionos hajvasaló megakadályozza az elektrosztatikusságot, a gőzölős hajvasaló pedig védi a hajat a magas hőmérséklettől.

Mini úti hajvasaló hátizsákba vagy kézitáskába

Kompakt méretüknek köszönhetően a mini úti hajvasalók alkalmasak a bőröndbe, és a kézitáskában is elférnek. Tulajdonképpen a hagyományos hajvasalók kisebb méretű változatai. Általában azonban ugyanazokat az alapfunkciókat kínálják.

Hajgöndörítő a tökéletes formázásért

A hajgöndörítők lekerekített élekkel rendelkeznek, hogy a haj jobban csússzon a lapok felületén. Rövidebb karral is rendelkeznek, ami megkönnyíti a használatát a hajformázás során. Ideális választás finomszálú hajhoz.

Hajsimító kefe a nagyobb volumenért

A hajsimító kefe a hajvasaló és a hajkefe kombinációja, amely képes kissé göndöríteni és megemelni a haj volumenét a gyökerektől. A hajsimító kefe viszonylag kíméletes és gyors. Ráadásul nagyon könnyű vele dolgozni.

Ionos hajvasaló
Ionos hajvasaló

Gőzölős hajvasalók
Gőzölős hajvasaló

Hajsimító kefe
Hajsimító kefe

Milyen műszaki adatokra kell figyelni a hajvasaló kiválasztásakor?

A hajvasaló mindenképpen rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a te igényeidnek és az általad támasztott követelményeknek maradéktalanul megfelelnek. A választás során ezért a haj szerkezetét és típusát figyelembe véve bizonyos műszaki paraméterekre is vetni kell egy pillantást.

A hajvasalók különböző típusú felülettel rendelkeznek

A vasalólap felületének anyaga fontos szempont a kiválasztási folyamatban. A hajvasaló az anyagtól függően bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. A leginkább megfelelő anyagok: kerámia, titán, turmalin vagy ezek kombinációja.

  • A kerámia hajvasaló a lap egész felületén eloszlatja a hőt, megakadályozva a hőmérséklet-ingadozást. A kerámia hajvasaló minden hajtípushoz alkalmas.
  • A titán hajvasaló ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak. Gyorsan felmelegszik és kiküszöböli a statikus elektromosság hatásait. A titán hajvasalók ideálisak a vastagszálú hajhoz.
  • A turmalin hajvasalók hidratálnak, ami különösen jól jön, ha göndör és sérült a hajad. Ugyanakkor csökkenti az elektrifikációt és fényt ad a hajnak.

Érdekel, mik a keratinos hajvasalók előnyei?

A keratinos hajvasaló pozitív hatással van a haj minőségére. A keratinnal töltött vasalólapok a gyökerektől táplálják a hajat. A keratin így mélyen behatol a hajba és erősíti annak szerkezetét. Ezenkívül a keratinos hajvasalók védő, sérülésálló gátat képeznek a hajszálak körül.

i

Milyen termékeket használjunk hajvasaláshoz?

A hővédő hajvasaló készítmények a hajformázás szerves részét kell, hogy képezzék. Védik a hajat a megégéstől. A szórófejes termékek különösen praktikusak, gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók.

A modern hajvasalók a következő paraméterekkel is rendelkezhetnek:

A hajvasaló azok közé az eszközök közé tartozik, amelyek viszonylag rövid idő alatt jelentős átalakuláson mentek keresztül. Az egyes gyártók olyan újításokkal állnak elő, amelyek javítják a felhasználói kényelmet és a legkíméletesebb megoldásokat kínálják.

  • A kijelző tájékoztat a hajvasaló aktuális hőmérsékletéről, a fényjelzésnek köszönhetően pedig tudni fogod, mikor elég meleg.
  • A hőmérsékletszabályozás védi a hajat. Mindegyik típus más-más hőmérséklet-tartományt igényel (100 és 230 °C között).
  • A gyors felmelegedés általában egy perc körül van, a korszerűbb modellek esetében ez csak néhány másodpercet vesz igénybe.
  • A hőmérséklet-zár funkció nagyra értékelhető, ha fennáll a veszélye annak, hogy a hajvasaló használata közben véletlenül elállítod a hőmérsékletet.
  • Az automatikus kikapcsolás a hajvasalók biztonsági funkciója arra az esetre, ha elfelejtenéd kikapcsolni a készüléket.

A nedves és rövid hajhoz alkalmas hajvasalók segítségével még akkor is első osztályú frizurát készíthetsz magadnak, ha nedves a hajad.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Remington S8540 Szállításra kész > 5 db
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, mandulaolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, 1,8 m hosszú kábel, bronz kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
16 290 Ft

2.
Remington S8500 Shine Therapy Szállításra kész > 5 db
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 27 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, fehér kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás
13 490 Ft

3.
Philips Series 5000 BHS510/00 Szállításra kész > 5 db
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 12 hőfokozat, 110-240 °C hőmérséklet tartomány, 30 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel, flexibilis kábel és akasztó szíj, hálózati tápellátás, hőálló alátét a csomag része
21 990 Ft

Még több
176 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8 34×
Philips Series 5000 BHS510/00
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 12 hőfokozat, 110-240 °C hőmérséklet tartomány, 30 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, LED kijelző, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel, flexibilis kábel és akasztó szíj, hálózati tápellátás, hőálló alátét a csomag része
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZV123
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 20×
L'ORÉAL Professionnel SteamPod 3.0
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 75 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 158 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fehér kivitel, mozgó simítólapok
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORZV713
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BABYLISS ST595E
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 36 mm, 170-210 °C hőmérséklet tartomány, 60 s bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, kijelző nélkül, 67 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, antracitszürke kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel
72 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABZV301
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
L'ORÉAL Professionnel SteamPod 4.0
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 180-210 °C hőmérséklet tartomány, 75 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, 165 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fehér kivitel, mozgó simítólapok
149 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LORZV415
4,9 226×
Remington S8500 Shine Therapy
Hajvasaló - kerámia simítólapok argánolajjal, simítólapok szélessége 27 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, fehér kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV009
4,9 111×
Remington S8540
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, mandulaolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, 1,8 m hosszú kábel, bronz kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV025
4,6 11×
BaByliss ST330E
Hajvasaló - gyémánt kerámia, kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 28 mm, 140-235 °C hőmérséklet tartomány, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT5162c
5,0
Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 170-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 56 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, fehér kivitel, biztonsági zár, hálózati tápellátás
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV456
4,7 60×
Remington S5505 Pro Ceramic Ultra
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 10 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel, akasztó szíj és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV004
5,0
BABYLISS ST298E
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 170-235 °C hőmérséklet tartomány, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 3 m hosszú kábel, fekete kivitel
Szuper ár
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABZV590
4,6 50×
Remington S9100 PRO-Luxe Straightener
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítás nélküli kijelző, 1,8 m hosszú kábel, rózsaszín kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Szuper ár
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV018
4,8 105×
Remington S9500
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 150-235 °C hőmérséklet tartomány, 10 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, 48 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV021
4,6 27×
Remington S6505 Pro Sleek and Curl
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, ondolálásra is alkalmas, háttérvilágítású kijelző, lila kivitel, biztonsági zár, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
17 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV007
3,8
Remington S7710 Pro Ion Straight
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, ionizálás, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, háttérvilágítású kijelző, 50 W teljesítmény, 1,8 m hosszú kábel, lila kivitel
16 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV488
5,0
Revlon RVST2204E
Hajvasaló - kerámia simítólapok, 10 hőfokozat, 140-235 °C hőmérséklet tartomány, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, működést jelző fény, LED kijelző, 75 W teljesítmény, 2,5 m hosszú kábel, fekete kivitel, mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REVZV042
5,0
Remington S8605 Colour Prot. Straight. champ.
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, LED kijelző, 50 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, champagne kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
Szuper ár
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV027
4,7 32×
Remington S8670 Multistyle
Hajsütővas - tripla, 19 mm-es átmérő, anyaga: kerámia és turmalin, funkciók és kiegészítők: ionizálás és csíptetők, 5 hőmérséklet fokozat, 60 s bemelegedési idő, 700 W teljesítmény, hajkefe, kreppelő, spirálos és hajvasaló feltét, 1,8 m hosszú kábel, fekete színű
20 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMKU014
4,8 12×
Remington S8598 E51
Hajvasaló - kerámia simítólapok keratinnal, mandulaolajjal, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 160-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, 3 m hosszú kábel, szürke kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
Szuper ár
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV024
4,0
Remington S6700 Sleek & Curl Expert
Hajvasaló - simítólapok szélessége 25 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, LED kijelző, 45 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, lila kivitel, biztonsági zár és flexibilis kábel, hálózati tápellátás, védőtok a csomag része
Szuper ár
19 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV028
4,9 29×
Rowenta SF3210F0 Optiliss II
Hajvasaló - 25 mm-es lapszélesség, kerámia lapok anyag- és felületkezeléssel, felmelegedési idő 30 s, állítható hőmérséklet 130° C - 230° C, úszó lebegő vasalólapz, gyors melegítés, hőmérséklet-szabályozás, loknik készítésére is alkalmas, biztonsági zár, jelzőlámpa, tápkábel hossza 1,8 m, fehér színű, 15 év garancia a javításra, 15 év garancia a javításra
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV853
4,3 117×
Sencor SHI 110BK
Hajvasaló - kerámia, turmalin simítólapok, simítólapok szélessége 24 mm, maximális hőmérséklet 200 °C, gyors felmelegedés, mozgó simítólapok, működést jelző fény, kijelző nélkül, 40 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, fekete kivitel, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAT5231c
4,9 26×
Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro
Hajvasaló , Wet&Dry technológia nedves és száraz hajhoz, LCD kijelzö, 6 hőmérséklet-beállítás 130 °C és 230 °C között, bemelegítési idő 30 másodperc, automatikus kikapcsolás, ionizátor a göndörség és a statikus elektromosság csökkentésére, tökéletesen sima eredményt nyújtva, Nano-kerámia felület a haj védelméért, extra széles lemezek 9 x 4,5 cm, alkalmas még a nagyon vastag hajhoz is, forgatható kábel, zárórendszer a könnyű tárolás érdekében, 15 év javíthatósági garancia
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV083
4,8
Remington S9100B PROluxe Midnight Edt Straight
Hajvasaló - kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 30 mm, 9 hőfokozat, 150-230 °C hőmérséklet tartomány, 10 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, mozgó simítólapok, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 42 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, fekete kivitel, biztonsági zár, flexibilis kábel és mozgó simítólapok, hálózati tápellátás, tároló tok a csomag része
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: REMZV532
4,6 38×
Rowenta Premium Care Brush & Straight SF7510F0
Hajvasaló - simítólapok anyaga: kerámia, keratinnal és argánolajjal felületkezelt lapok, simítólapok szélessége 25 mm, felmelegedési idő: 15 s, hőmérséklet-tartomány: 130°C - 200°C, szabadon mozgó lapok, gyors felfűtés, hőmérséklet-szabályozás, hullámok készítésére is alkalmas, biztonsági zár, flexibilis kábel, kefe, működést jelző fény, zár, ionizálás és automatikus kikapcsolás, háttérvilágítású kijelző, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWZV005

Hajvasalók

hajvasalóRowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasaló (TESZT) Ezúttal a Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss&Curl hajvasalót vettük górcső alá, amely egyszerre kínál kíméletes hajkiegyenesítést és a játékos, természetes hullámokat. Hogyan teljesített a teszt során, és milyen eredményeket értünk el vele? Cikkünkből megtudhatod.
Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi...
A Dyson bemutatja innovatív hajápolási termékeit, melyek segítségével könnyedén elkészítheted magadnak a kívánt frizurát. Válaszd a számodra leginkább megfelelő modellt - varázsolj tökéletes hajkoronát az egyedülálló Dyson Corrale hajvasalóval, a Dyson Airwrap...
hajvasalóA Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés) A Rowenta Ultimate Experience egy csúcsminőségű hajvasaló, amelyet professzionális fodrászok is szívesen használnak. Kipróbáltuk otthon, és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy el tudjuk-e érni ugyanazt az eredményt, mint a fodrásznál tett látogatás után. Hogyan működik a...
A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és gyorsan használható, dús és göndör frizurát hozhatunk létre vele, mer akár 3 napig is megőrzi formáját. Beszámolunk róla, hogyan teljesített a Rowenta CF3112F0...
További cikkek

Hajvasalók

A Hajvasalók kategóriában összesen 176 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hajvasalók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hajvasalók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hajvasalók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hajvasalók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ