Akvizice ApF HU Shop roku

Hálózati lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Bemenetek
USB
(1)
Digitális koax
(1)
Micro USB
(1)
Kimenetek
3,5 mm Jack
(1)
RCA - Cinch
(2)
Digitális koax
(1)
Kapcsolódás
Wi-Fi
(2)
AirPlay
(2)
Streaming szolgáltatások
Spotify
(1)
Tidal
(1)
TuneIn
(1)
Pandora
(1)

A hálózati lejátszó egy olyan intelligens eszköz, mely lehetővé teszi, hogy az otthoni hálózaton vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat segítségével különféle forrásokból játssz le zenét. Egy minőségi hálózati médialejátszó széleskörű kompatibilitással és számos egyéb funkcióval is büszkélkedhet. Mi alapján érdemes hálózati audio lejátszó készüléket választani? Olvass tovább és megtudhatod.

Tovább

A hálózati lejátszó működése

A hálózati médialejátszó egy otthoni használatra szánt digitális média szerver. Működését tekintve hasonló, mint egy multimédia lejátszó, a hálózati audio lejátszó azonban kimondottan zenére készült, videótartalmakat nem továbbít. Mivel szinte mindenféle audio formátumot támogat, a hálózati lejátszó könnyen az otthonod zenei központjává válhat. A hálózatra Ethernet-en és WiFi-n keresztül is rákapcsolható, a jelet a hangfalak felé pedig analóg és digitális formában is képes továbbítani. A hálózati kapcsolaton keresztül lejátszhatod a számítógépeden vagy okostelefonodon tárolt zenéket, de akár internetes tartalmakat is, mint a különböző streaming szolgáltatások vagy netes rádiók. A hálózati lejátszó belső tárhelyéről vagy egy csatlakoztatott külső adattárolóról hálózati kapcsolat nélkül is bármikor le tudod játszani kedvenc zenéidet.

A hálózati médialejátszó legfőbb előnyei

Mint minden lejátszó esetében, hálózati lejátszó kiválasztásakor is a hangminőség a legfontosabb szempont, de vegyük sorra a további előnyöket is:

  • A legtöbb hálózati lejátszó támogatja az internetes rádió- és streaming szolgáltatásokat, mint például a Spotify vagy az Apple Music.
  • A hálózati lejátszó támogatja szinte az összes létező audio formátum lejátszását, beleértve a veszteségmentes FLAC formátumot is.
  • A Bluetooth és a WiFi vezeték nélküli technológiák minden hálózati audio lejátszó esetében alapfelszereltségnek számítanak.
  • Intelligens asszisztensek vagy okos alkalmazások segítségével akár hangvezérléssel is irányíthatod a hálózati lejátszó készülékedet.
Hi-Res audio hálózati lejátszó

i

Egyéb támogatott lejátszási lehetőségek: Apple AirPlay és DLNA.

Hi-Res hálózati lejátszó - hangzás mindenekelőtt

A magas felbontás nemcsak a tévék és okostelefonok képernyője esetében játszik kulcsfontosságú szerepet, hanem a hangzásban is. A Hi-Res Audio (HRA) valódi, részletgazdag és dinamikus hangzást kínál, melynek köszönhetően kedvenc előadóid felvételeinek legfinomabb hangárnyalatait is kiélvezheted. A Hi-Res hálózati lejátszó lehetővé teszi, hogy nagyobb felbontású zenéket is lejátszhass, amire egy átlagos MP3 vagy CD lejátszó nem lenne képes. A Hi-Res hálózati lejátszó pontosan úgy tárja eléd a stúdió minőségű hangfelvételeket, mint ahogy azt a szerző megálmodta.

A leggyakrabban használt Hi-Res audio formátumok

A legtöbb Hi-Res hálózati médialejátszó támogatja az összes létező audio formátumot. A lehető legjobb hangzás elérése érdekében érdemes a veszteségmentesekre koncentrálni, amelyeket szinte össze sem lehet hasonlítani az MP3 minőségével. A legelterjedtebbek a WAV, az ALAC és a FLAC.

  • A WAV formátum a maximális hangminőségre összpontosít, a végleges fájlmérettől függetlenül.
  • Az AIFF szintén egy tömörítés nélküli veszteségmentes formátum. Nem takarít meg helyet, ellenben stúdió hangminőséget biztosít.
  • A FLAC egy népszerű formátum, amely a tömörítésnek köszönhetően kevesebb helyet foglal, mint a többi veszteségmentes változat.
  • Az ALAC, a FLAC-hez hasonlóan, helytakarékos tömörítést használ. Az Apple fejlesztése.

A hálózati audio lejátszó csatlakozók

A hálózati lejátszó a kompatibilitás terén sem hajlandó kompromisszumokat kötni. Szinte bármit rácsatlakoztathatsz: az RCA csatlakozóval rendelkező hangszóróktól kezdve az AUX fejhallgatón át a modern optikai kábelekig mindent. Az igazán jó hálózati médialejátszó egy olyan zenei központ, mely még a legigényesebb zenerajongók elvárásainak is maradéktalanul megfelel azáltal, hogy képes kezelni a legkülönfélébb audio eszközöket és kiegészítőket.

Elegáns Hi-Res hálózati lejátszó
A hálózati médiajátszó szinte bármilyen hangfallal és zenei rendszerrel összekombinálható. A lehető legjobb hangminőség érdekében a Hi-Fi hangfalakat ajánljuk.

A hálózati médialejátszó és a hangvezérlés

A hálózati médialejátszó nemcsak távirányítóval és okos alkalmazásokkal vezérelhető, hanem a Google Assistant, az Apple Siri és az Amazon Alexa intelligens asszisztensek segítségével is. Bővebb információért ellenőrizd le a termékleírásokban feltüntetett asszisztensekkel való kompatibilitást.

A hálózati audio lejátszó további hasznos funkciói

A hálózati lejátszó kiválasztásakor érdemes figyelmet szentelni a kevésbé fontos funkcióknak is, hiszen azok is jelentős mértékben hozzájárulhatnak a zenehallgatás élményéhez. Lássuk, melyek ezek közül a legnépszerűbbek, amelyekkel minden minőségi Hi-Res hálózati lejátszó készüléknek rendelkeznie kell:

  • A beépített DA konverter képes átalakítani a digitális audio jelet analóg jellé.
  • A minőségi anyagokból készült masszív, vibráció- és rezonanciamentes kivitel megkímél a zavaró rezgéseketől.
  • A hálózati lejátszó összekapcsolható a Multiroom rendszerekkel, így párosítható minden olyan audio eszközzel, amely támogatja ezt a technológiát.

Hálózati lejátszó ár

A legolcsóbb hálózati audio lejátszó valamivel több, mint 14 ezer forintért szerezhető be, az arany középutas megoldások ára 50-55 ezer forint környékén mozog, a legdrágább modell ára viszont egészen 160 ezer forint fölé rúg. Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, látogass el a hálózati médialejátszó outletbe, ahol felbontott, újszerű és használt termékek várnak rád. Az Alza hálózati lejátszó teszt pedig a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja az kínálatban szereplő modelleket.

A hálózati lejátszó készüléken túl szükséged lenne egy hordozható audio eszközre is? Szerezz be tőlünk egy remek MP3 lejátszót! Ha pedig a retró stílust részesíted előnyben, tekintsd meg a kazettás lejátszó vagy a rádiómagnó kínálatunkat!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sonos PORT Szállításra kész > 5 db
Hálózati lejátszó - kompatibilis CD formátummal, lejátszható formátumok MP3, digitális koax bemenet, RCA - Cinch kimenet, Wi-Fi és AirPlay kapcsolat, Siri hangasszisztens, távirányító, multiroom, hálózati tápellátás, fekete kivitel, méretek 9 × 22,7 × 24,4 cm (Ma×Sz×Mé)
185 990 Ft

3 termék
5,0
Sonos PORT
Hálózati lejátszó - kompatibilis CD formátummal, lejátszható formátumok MP3, digitális koax bemenet, RCA - Cinch kimenet, Wi-Fi és AirPlay kapcsolat, Siri hangasszisztens, távirányító, multiroom, hálózati tápellátás, fekete kivitel, méretek 9 × 22,7 × 24,4 cm (Ma×Sz×Mé)
185 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON006b
4,4 12×
iEAST M5 Connect
Hálózati lejátszó - lejátszható formátumok AAC, FLAC, MP3 és WMA, micro USB bemenet, 3,5 mm Jack kimenet, Wi-Fi és AirPlay kapcsolat, streaming szolgáltatások Spotify, Tidal, TuneIn és Pandora, távirányító, multiroom, hálózati tápellátás, fekete kivitel, méretek 1,93 × 5,3 × 5,3 cm (Ma×Sz×Mé)
19 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IEA001a
YAMAHA CD-S303 fekete - CD lejátszó Típusok
5,0
YAMAHA CD-S303 fekete
CD lejátszó - pure Direct üzemmód, szabadon álló, fekete kivitel
163 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: YM304d
4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...
Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni, akkor valószínűleg egy soundbar vagy más néven hangprojektor az, amire szükséged van. Cikkünkben megnézzük, mit tudnak a mai soundbarok, jobbak-e a hagyományos...

Hálózati lejátszók

A Hálózati lejátszók kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hálózati lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hálózati lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hálózati lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hálózati lejátszók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ