Akvizice ApF HU Shop roku

HAMA Basic, fekete + 4 szűrő

Termékkatalógus
HAMA Basic, fekete + 4 szűrő
5 1 értékelés
Légtisztító - 200 m³/h légtisztító teljesítmény, 55 W teljesítményfelvétel, 52 m² max. ajánlott szobaméret, 40 - 50 dB(A) zajszint, részecskeszűrő, HEPA, hideg katalizátoros, karbon szűrő, funkciók: turbo üzemmód, időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, levegő ionizálás, dohányosoknak ajánlott és allergiásoknak ajánlott, levegőminőség, szűrőcsere és hőmérséklet jelzése, közvetlenül a készüléken, távirányítóval vezérelhető, 4 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok szűrése, kábel hossza 150 cm, felszereltség: kijelző, távirányító és érintőpanel, méret: 60 × 33 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), 5,8 kg súly
Kód:  HAMcst58 Termékszám:  186436 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HAMA Basic, fekete + 4 szűrő

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a levegő a lakásban? Akkor tökéletes választás számodra eme Hama légtisztító. Használatával kiszűrhetjük a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészgombákat és baktériumokat. Ez a levegőtisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, miközben csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A fejlett technológia és az effektív részecskeszűrő, HEPA, hidegkatalizátoros, szén szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Elegendő teljesítményének köszönhetően 52 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Dizájnos kialakításán kívül olyan modern funkciókkal rendelkezik, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás, éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és turbó üzemmód.

Légtisztító HAMA Basic, fekete + 4 szűrő ...
Légtisztító HAMA Basic, fekete + 4 szűrő ...

HAMA Basic, fekete + 4 szűrő légtisztító leglényegesebb tulajdonságai

  • Egy ilyen praktikus Hama levegő tisztító eltávolítja a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Hatékonyan megszünteti a cigarettafüst szagát is a levegőben
  • Tökéletesen tiszta levegő érhető el 4 szűrőnek köszönhetően
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, részecskeszűrő és hideg katalizátor
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok eliminálására képes
  • 52 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 200 m³/h teljesítménnyel büszkélkedhet
  • A levegő ionizációs funkció eltávolítja az allergéneket
  • A teljesítmény szabályozható
  • A beépített időzítővel bekapcsolhatjuk a légtisztítót egy adott intervallumra
  • A fizikai gombok vagy a távirányító segítségével mindent egyszerűen beállíthatunk
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Érintésvezérlő panel
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Méri a szoba hőmérsékletét
  • Levegőminőség-szenzorral felszerelve
  • Egy ilyen Hama légtisztító berendezés teljesítménye 55 W
  • A minimális zajszint értéke 40 dB(A), illetve a maximális érték 50 dB(A)
  • A kábel hossza 150 cm

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű légtisztítónak a neves Hama gyártótól

Egy ilyen praktikus Hama levegő tisztító olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapi használatát. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően tökéletesen kiszűri és eltávolítja az allergéneket a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem, ahol allergiások élnek. A levegő nemcsak a szennyeződésektől lesz mentes, hanem megszabadulsz a szagoktól is, beleértve a cigarettafüstöt is. A levegő tisztító optimális teljesítményét az automatikus üzemmód a levegőminőségnek megfelelően állítja be. A beavatkozásunk nélkül, minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Lehetőség van a teljesítmény beállítására, így kiválaszthatjuk az adott igényeinknek megfelelő legjobb tisztítási szintet. Turbó üzemmóddal is elérhető, amely a lehető legmagasabb teljesítményt és intenzitást hozza. Ennek az üzemmódnak az aktiválásával lényegesen intenzívebb és gyorsabb lesz a helyiség levegőjének tisztítása. A légtisztító praktikus időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az aktivitási intervallumok egyéni preferenciáinknak megfelelő beállítását. Funkcióinak köszönhetően képes pontosan azonosítani az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának. Amikor ellenőriznünk kell, esetleg cserélni a szűrőt, megjelenik egy szűrőcsere jelző. A helyiség hőmérsékleti állapota egyértelműen megjelenik a kijelzőn.

Légtisztító HAMA Basic, fekete + 4 szűrő ...
Légtisztító HAMA Basic, fekete + 4 szűrő ...

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Egy ilyen praktikus Hama levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert csökkenti a por mennyiségét a szobában, így időt takaríthatunk meg a takarítás során. A levegő tisztító hagyományos módon vezérelhető közvetlenül a készüléken elhelyezett fizikai gombok segítségével vagy a mellékelt távirányítónak köszönhetően. A szükséges információk jól láthatóan jelennek meg egy kiváló minőségű kijelzőn. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról.

Eme Hama légtisztító berendezés elkápráztat innovatív funkcióival

Eme Hama levegő tisztító gép nagyszerű segédeszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk a lakásban. A hozzáadott levegőionizációs funkció negatív ionokat generál, amelyek semlegesítik az allergéneket. Növeli a szűrési hatékonyságot, mivel hozzájárul a porszemcsék összecsomósodásának felgyorsításához. Az ionizátor célja tehát az egész folyamat hatékonyságának növelése, és még azoknak a részecskék eltávolítása is, amelyek egyébként a levegőben maradnának. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is használhatod, mert működése halkabb, és a fényjelzések sem zavarnak.

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Ezen Hama levegő tisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Kiválóan tiszta levegőt biztosít 4 szűrő használatával. A nagy hatékonyságú HEPA-szűrő biztosítja az összes szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és egyéb allergén eliminálását. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. Az ammóniát, a benzolt és más veszélyes anyagokat a hideg katalizátoros szűrő könnyen lebontja. A részecskeszűrő biztosítja a por, pollen, mikroorganizmusok és más szilárd szennyeződések hatékony és megbízható eltávolítását. A szűrőt szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok, szagok és toxikus anyagok teljeskörű kiszűrésére tervezték. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Hama légtisztító készülék 200 m³/h kapacitással büszkélkedhet. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 40 dB(A), illetve az érték legfeljebb 50 dB(A).

Méretei:

60 × 33 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

5,8 kg

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
52 m2 Kész!
Maximális zajszint
50 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
200 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
52 m2 Kész!
Maximális zajszint
50 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
40 dB(A) Kész!
Kábel hosszúsága
150 cm Kész!
Felszereltség
Kijelző, Távirányító, Érintőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Távirányítóval Kész!

Szűrők

Szűrők száma
4 Kész!
Szűrő típusa
HEPA, Szén, Részecskeszűrő, Hideg katalizátor Kész!
Szűrés típusa
Szilárd szennyeződések, Mikroorganizmusok, Szagok, Toxikus anyagok Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Magasság
60 cm Kész!
Tömeg
5,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HAMA Basic, fekete + 4 szűrő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAMA Basic černá + 4 filtry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HAMA Basic čierna + 4 filtre. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAMA Basic schwarz + 4 Filter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAMA Basic schwarz + 4 Filter.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ