Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama DR50 DAB +

Termékkatalógus
Hama DR50 DAB +
Rádió - FM / DAB / DAB+, háttérvilágítású LCD kijelző, ébresztő/riasztó funkció, hálózati és akkumulátoros táplálás, 3,5 mm-es Jack fejhallgató-csatlakozó
Kód:  WY272a4g Termékszám:  54827 Gyártó honlapja:

Hama DR50 DAB +

Abban a pillanatban a kezét kap egy egyedülálló lehetőség, hogy egy hűséges társa az úton, ami szórakoztat, akkor órákig. Hangol jobb hullám, és lehetővé teszi, hogy fülbemászó zenét. Az új, egyedi rádióvevő egy teleszkópos antenna fogadására digitális és analóg adás elviszi keskeny kialakítású, és az egyetemes alkalmazhatóságát.

legfontosabb jellemzői

  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • AC és az akku
  • Kimeneti 3,5 mm fejhallgató-csatlakozó
  • Vevő hatótávolság 174-240 MHz (DAB / DAB +) 87,5-108 MHz (FM)

Minőség kedvező áron

Kiváló minőségű kialakítás a könnyű kezelhetőség és a közlekedés. És ez csak egy olyan dolog, amit ebben a praktikus rádijko biztosan kap. Használja a frissítéseket, mint az idő szinkronizálást analóg vagy digitális hálózat, vagy a képességét, hogy két riasztást. Hála menü denominált cseh és szlovák nyelv könnyen elsajátítható a kezdetektől, hogy ellenőrizzék a szerkentyű. És az új barátja lehet utazni bárhol és bármikor. Hogy érti ezt? AC és akkumulátor lehetővé teszi a rádió, hogy élvezni is otthon és útközben.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama DR50 DAB +
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama DR50 DAB+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama DR50 DAB+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama DR50 DAB+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama DR50 DAB+.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ