A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hama DT60 DAB+ / Bluetooth

Termékkatalógus
Hama DT60 DAB+ / Bluetooth
Rádió - FM / DAB / DAB+, Bluetooth streaming, háttérvilágítású LCD kijelző, hálózati táplálás, 3,5 mm-es jack fejhallgató csatlakozó, távirányító, a készülék nem rendelkezik saját hangszórókkal !!!
17 130 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  WY272a4i Termékszám:  54832 Gyártó honlapja:
Hama DT60 DAB+ / Bluetooth 17 130 Ft Újszerű raktáron

Hama DT60 DAB+ / Bluetooth

Hama DT60 DAB+ / Bluetooth egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Most egy remek lehetőséget kap arra, hogy egy hű társat szerezzen utazásaihoz, amely órákon át képes szórakoztatni Önt. A legjobb hullámhosszra kapcsol, hogy fülbemászó zene szólhasson. Az új, egyedi rádió teleszkópos antennával az analóg és a digitális adást is veszi, kialakítása elegáns, így bármikor használhatja. Vigyázat, a készülék nem rendelkezik saját hangszórókkal, ezért a rátiót még használat előtt egy audio komponenshez, például egy hangfalakkal felszerelt erősítőhöz kell csatlakoztatni!

Legfontosabb jellemzői

  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • Hálózati árammal vagy elemmel működik
  • 3,5 mm-es jack fejhallgató csatlakozó
  • Sávszélesség: 174-240 MHz (DAB / DAB +) 87,5-108 MHz (FM)
  • Távirányító

Zene streamelése telefonról vagy tabletről és még sok más

A bluetooth streaming zene vezeték nélküli közvetítése közvetlenül telefonról vagy tabletről. És ez csak egy a sok funkció közül, amellyel ez a rádió elnyeri a tetszését! Használhatja még az ún. szundi, vagyis eltolt ébresztés, az alvás, valamint az időzített kikapcsolás funkciókat is. Menüjének köszönhetően nagyon gyorsan kiismeri majd minden csínját-bínját. Ez az új barát bármikor és bárhová elutazhat Önnel. Hogy lehet ez? Hálózati árammal működik, és tartozik hozzá egy adapter, így bárhol a világon használhatja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama DT60 DAB+ / Bluetooth
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ