Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama EWS-820

Termékkatalógus
Hama EWS-820
5 1 értékelés
Időjárás állomás - kültéri / beltéri hőmérséklet, rádióvezérlésű óra, a lehetőség két ébresztési idő beállítására, LCD kijelző kék háttérvilágítással, légnyomásmérő
Kód:  JHA001d5c Termékszám:  123128 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hama EWS-820

A Hama EWS-820 ideális otthoni időjárás állomás kültéri hőmérséklet mérésére szolgáló vezeték nélküli érzékelővel. A stílusos főegységen jelenik meg a DCF rádiójellel vezérelt aktuális idő választható 12 vagy 24 órás formátumban, a dátum, a hét napja, a légnyomás az időjárás előrejelzésére, továbbá a beltéri és kültéri hőmérséklet. A jobb olvashatóság érdekében LCD kijelzőjének  kellemes kék színű háttérmegvilágítása jól jön az esti órákban. Az érzékelő és a fő egység áramellátásáról összesen négy elem gondoskodik, amelyek a csomag tartozékai.

Fő sajátosságok

  • Kék háttérvilágítású LCD kijelző
  • Kültéri hőmérséklet mérése szolgáló érzékelő, akár 50 m-es hatótávolsággal
  • Légnyomásmérő az időjárás előrejelzésére
  • Beltéri és kültéri páratartalom kijelzése
  • Idő kijelzése 12 vagy 24 órás formátumban
  • DCF rádiójellel vezérelt idő
  • Ébresztő két különböző ébresztési időpont beállításával
  • "Szundi" funkciós ébresztő
  • Reggeli figyelmeztető jelzés erős fagy vagy tikkasztó hőség esetén
  • A dátum és a hét napjának megjelenítése a választható hét világnyelv egyikén

Helyezze bárhova vagy használja ébresztőóraként

Stílusos kivitelezésének és univerzális fehér színének köszönhetően a Hama időjárás állomása miatt biztosan nem kell szégyenkeznie. A kültéri hőmérséklet mérésére szolgáló érzékelő hatótávolsága 50 m, ennek köszönhetően az érzékelő bárhol praktikusan elhelyezhető. Számos felhasználó számára további kétségbevonhatatlan előnyt jelent a két különböző időpontra beállítható ébresztője, amely ideális két olyan személy számára, akik egymástól eltérő időpontban kelnek. Bónuszként, ébresztője "szundi" funkcióval is rendelkezik, amely elhalasztja az ébresztést, ha tovább szeretne aludni.

Kellemetlen meglepetést okoz reggel a befagyott szélvédő?

Állítsa be a minimális kültéri hőmérséklet! Ha a hőmérséklet a kiválasztott érték alá csökken, a riasztó  időben felébreszti Önt, hogy maradjon elég ideje letisztítani autóját és leolvasztani az üveget. Fordítva is működik - ha túl meleg van kint, a riasztó időben felébreszti Önt, hogy becsukja az ablakot vagy leengedje a redőnyt. Ennek köszönhetően nem kell átforrósodott helyiségben ébrednie.

Kényeztesse magát, és szerezzen magának kellemes reggeleket a Hama EWS-820-szal!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama EWS-820 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama EWS-820. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama EWS-820. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama EWS-820. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama EWS-820.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ