Shop roku Akvizice ApF HU

Hama EWS-840 fehér

Termékkatalógus
Hama EWS-840 fehér
Időjárás állomás - vezeték nélküli érzékelő (hatótávolság 30m), rádióvezérlésű óra, fagyriasztó, beltéri és kültéri hőmérséklet kijelzése, ébresztő, dátum és idő kijelzése
Kód:  JHA002a9 Termékszám:  123123 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hama EWS-840 fehér

Bemutatjuk a HAMA rendkívül praktikus otthoni időjárás állomását, amely nem csupán a beltéri, illetve kültéri hőmérséklet pontos mérését teszi lehetővé, hanem ezen túl számos további funkciót is kínál. A hőmérséklet digitális kijelzésén kívül a berendezés megjeleníti a pontos időt is, amely automatikusan, DCF rádiójel vezérlésével működik, illetve a hét aktuális napját. A hőmérséklet Celsius-fokban vagy Fahrenheit-fokban jeleníthető meg.

Az eszköz biztosan megörvendezteti fagyriasztó funkciójával, amely időben felébreszti Önt, hogy megtisztíthassa autóját az esetlegesen ráfagyott jégtől vagy hótól. Beállítható 15, 30, 45, 60 vagy 90 perccel a szokásos ébresztő előtt. Az időjárás állomás alapból és vezeték nélküli külső érzékelőből áll. Ez utóbbi továbbítja a mért hőmérsékleti adatokat az alapba akár 30 m hatótávolságig. A berendezés felszereltségéhez szundi funkciós ébresztő is tartozik.

Fő sajátosságok

  • Digitális időjárás állomás kijelzővel
  • Külső érzékelő hatótávolsága 30 m
  • Rádióvezérlésű óra
  • Ébresztő szundi-funkcióval
  • Időkijelzés 12/24 órás választható formátumban
  • Min. / max. mért hőmérséklet rögzítése a memóriában

Áramellátás:
Alap: 2 x AAA típusú elem (tartozék)
Kültéri érzékelő: 2 x AAA típusú elem (tartozék)

Hőmérséklet méréstartománya:
Beltéri hőmérséklet: 0 ° C - 50 ° C
Kültéri hőmérséklet -20 ° C - +60 ° C

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama EWS-840 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama EWS-840 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama EWS-840 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama EWS-840 weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama EWS-840 weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ