Shop roku Shop roku

Hama HE 300

Termékkatalógus
Hama HE 300
4,0 2 értékelés
Gamer fejhallgató - 20Hz-20kHz, USB, hangvezérlés a kábellel, kábelhossz: 2 méter
Kód:  WA768a5 Termékszám:  105519 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hama HE 300

Ez az igazán elegáns, minőségi, kiváló ár-érték arányú fejhallgató biztosan Neked is tökéletes választás!  Az USB portján keresztül könnyen csatlakoztatható a számítógéphez, vagy egyéb lejátszó eszközhöz is. Első pillantásra is nyilvánvaló, hogy a fejhallgató legfőbb előnyét annak dizájnja jelenti. Kétség sem fér hozzá, hogy a fejhallgató még a legmagasabb elvárásokkal rendelkező vásárlók számára is vonzó lesz. Amennyiben Te is a kültéri zenehallgatás rajongója vagy, akkor értékelni fogod a kompakt, összecsukható kialakítást, amely lehetővé teszi, hogy az eszközt hátizsákban, válltáskában, vagy egyéb táskában szállítsd.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi hangreprodukció
  • Stílusos kivitelezés
  • Kényelmes viselet
  • Beépített mikrofon
  • Gombok a kábelen a telefonhívások vezérléséhez
  • USB-kapcsolat Plug & Play funkcióval (semmilyen telepítést nem igényel)

Kényelmes vezérlés

A fülpárnák puha, párnázott kialakítása és a fejpánt lehetővé teszi a több órán keresztül tartó kényelmes zenehallgatást. Említésre méltó a minőségi, 2 méter hossz beépített mikrofonnal rendelkező kábel is, valamint a telefonhívások vezérlésére szolgáló gombok, amelyek révén sürgős hívásaid bárhol le tudod bonyolítani.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama HE 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama HE 300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama HE 300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama HE 300 Kopfhörer Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama HE 300 Kopfhörer Headset.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ