A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Hama PC Headset Fire Starter

Termékkatalógus
Hama PC Headset Fire Starter
4,9 7 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 111 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 2 m hosszú kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  WA768a1 Termékszám:  53987 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hama PC Headset Fire Starter

A mikrofonnal felszerelt fejhallgató használható mint Headset, beszélgetésre csakúgy, mint zenehallgatásra, játékokhoz stb. Legfőbb előnyei a gyors és egyszerű hangerő szabályozó a Mute gomb segítségével, a hang teljes kikapcsolása egy gombnyomással és a mikrofon karjának állíthatósága. A fejhallgató puha fülpárnákkal és állítható fejpánttal rendelkezik, hogy használata még kényelmesebb legyen. További előnye az egy oldalon vezetett, 2 m hosszúságú kábel, így kizárt a kábel összegabalyodása. A csatlakoztatásra két 3.5mm-es csatlakozó áll rendelkezésre. Beszélgess barátaiddal, vagy hallgasd kedvenc zenéd ezzel a kitűnő Hama fejhallgatóval.

Legfontosabb jellemzői

  • Gyors hangerőszabályzás
  • Mute gomb
  • Állítható mikrofonkar és fejpánt
  • Párnázott fülpárnák
  • Két méteres kábel
  • Csatlakozás: 2 x 3.5mm-es jack 
  • Anyaga: műanyag
 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama PC Headset Fire Starter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama PC Headset Fire Starter. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama PC Headset Fire Starter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama PC Headset Fire Starter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama PC Headset Fire Starter.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ