Shop roku Akvizice ApF HU

Hama Pocket piros

Termékkatalógus
Hama Pocket piros
Bluetooth hangszóró - Kompakt, vezeték nélküli zene streameléshez a mobilkészülékről, 3W, microSD slot, Bluetooth 2.1 + EDR, AUX, hatótávolság: 10 méter, Li-Ion 800mAh akkumulátor
Kód:  WA771o6 Termékszám:  173122 Gyártó honlapja:

Hama Pocket piros

Kompakt, hordozható hangszóróra van szüksége, amely széles körű audio forrást támogat? A Hama Pocket piros bluetooth hangszóró biztosan nem okoz csalódást. A hangszóró lehetővé teszi a tisztességes távolságon belüli vezeték nélküli zene átvitelt mobil eszközről (okostelefon, táblagép) és PC-ről bluetooth-kapcsolaton keresztül. Emellett, a 3,5mm-es bemenet gondoskodik bármilyen audio lejátszó eszköz hagyományos, vezetékes csatlakoztatásáról. A microSD kártyákat szintén támogatja, amelyről képes még az MP3 fájlokat is lejátszani, így valóban semmi nem hiányzik az eszközről. Ezen kívül másik előnye, hogy a zsebben is könnyen elfér, így mindenhová magával viheti.

A Hama Pocket hangszóró fő előnye

  • Piros vezeték nélküli hangszóró, amit minden Bluetooth eszköz  támogat
  • Kompatibilis OS Android, iOS és Windows eszközökkel
  • Lehetővé teszi, hogy szabályozza a lejátszást: lejátszás, szünet, zeneszámok előre és hátra léptetése gombok 
  • Közvetlen MP3 lejátszás a beépített microSD-kártya nyíláson, microSD-kártyán keresztül
  • Kihangosított üzemmód, ideális a kihangosított hívásokra
  • Kompakt méretek

Univerzális, korlátozások nélkül

A hangszóró legnagyobb előnye kétségtelenül annak könnyű használata, ami a hangszóró kis méretéből és a sokrétű csatlakozási lehetőségének kombinációjából származik -  vezeték nélküli vagy vezetékes - bármilyen eszközhöz csatlakoztatható amelyet zenelejátszásra találtak ki. A Hama Pocket tulajdonképpen egy MP3 lejátszó. Számos helyzetben használhatja útközben, például az autóban mint a telefonos hívás kihangosítója, amely jobb hangzást biztosít, mint egy okostelefon, vagy háttérzeneként a munkában.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama Pocket piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Pocket červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama Pocket červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Pocket Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Pocket Rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ