Shop roku Akvizice ApF HU

Hama DUST EX Tisztító ballon

Termékkatalógus
Hama DUST EX Tisztító ballon
4,6 136 értékelés
Tisztító ballon - eltávolítja a finom szennyeződéseket a lencséről, lencsék, távcsövek, mikroszkópok tisztításához
Kód:  HM151 Termékszám:  5610 Gyártó honlapja:

Hama DUST EX Tisztító ballon

Tartsa a lencsét optimálisan tisztán a a szelep-rendszer környezetbarát fújó hatásának segítségével. A fújtató érintkezés nélkül távolítja el a port, morzsát és más kis részecskéket · Optimális fújó hatás a szelep-rendszernek köszönhetően. Minden objektívtulajdonos tudja, hogy fontos az objektíveket tisztán tartani, de az ujjlenyomat súlyos károkat okozhat a lencséken. Ez a megoldás a tökéletes tisztítást tartja szem előtt, ujjlenyomat nélkül.


Főbb jellemzői:
Tisztítja, pormentesíti az objetívet

anyaga:
gumi

Színek:
Piros-fekete

méretek:
55 x 55 x 160 mm /

Paraméterek

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

A billentyűzet tisztításával csökkented a fertőzés kockázatát (ÚTMUTATÓ)

A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Hogyan tisztítsuk meg a számítógépet? - nemcsak a portól

Sokan nem is gondolnák, hogy a számítógép tisztítása mennyire fontos. Rendszeres túlmelegedés, hirtelen áramkimaradások, szokatlanul hangos ventilátor – ezek lehetnek a nem megfelelő karbantartás első jelei. Miért fontos a számítógép karbantartása, hogyan kell szétszerelni és kitisztítani, milyen előnyökkel jár a rendszeres PC karbantartás? Útmutatónkban választ kaphatsz minden felmerülő kérdésedre, emellett lépésről lépésre mutatjuk be a legjobb PC tisztító módszereket.

A laptop tisztítása (ÚTMUTATÓ)

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy miért fontos a laptop tisztítása? Túlmelegedést, hirtelen teljesítménycsökkenést észlelsz, vagy a ventilátor egyre zajosabb és gyakrabban pörög? Ha igen, akkor elsősegélyben kell részesítened a laptopodat. A laptop tisztítása otthon is megoldható. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan kell a laptopot szétszerelni és tisztítani, és megvizsgáljuk, melyek rendszeres karbantartás előnyei. Minderről és még sok másról is olvashatsz a laptop tisztításáról szóló részletes útmutatónkban.

Vélemények: Hama DUST EX Tisztító ballon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama DUST EX čistící balonek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama DUST EX Reinigungsballon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama DUST EX Reinigungsballon.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ