Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hama Sound System PR-2120 Hangfal rendszer

Termékkatalógus
Hama Sound System PR-2120 Hangfal rendszer
5 5 értékelés
Hangfal - 2.1, FM rádió, kártyaolvasó, USB-A USB stick, 3,5 mm-es jack, Bluetooth streaming zene tabletekről/mobilról, távirányító
Kód:  WA770i1 Termékszám:  173138 Gyártó honlapja:
Hama Sound System PR-2120 Hangfal rendszer Megszűnt

Hama Sound System PR-2120 Hangfal rendszer

Egy egyszerű és erőteljes hangrendszer áll rendelkezésre a Hama 2.1-es berendezésével, ami nem tagadja azt a tényt, hogy termékeit kiváló minőségben kínálja a gyártó. Ez egy olyan készlet, amelynek lenyűgöző teljes teljesítménye 20W. A hangszórók kiváló hangzást nyújtanak, akár számítógéphez, TV-hez, zenei eszközökhoz csatlakoztatják. A teljes design nagyon modern és rendkívül sikeres. Az elülső oldalon egy elegáns hangerőszabályzó, a mélyhang-szabályozás pedig hátul található. A felhasználó örömmel veszi majd tudomásul, hogy a csomag praktikus távvezérlővel is rendelkezik a kényelem érdekében.

Hama Sound System PR-2120 hangfal rendszer főbb jellemzői

  • 2.1 berendezés összteljesítménye 20W
  • Kompakt méret
  • Modern design
  • Hangerőszabályzó és mélyhangminőség beállítása
  • Csatlakozthat egy cinch kábelt, SD-kártyát, USB-A aljzatot
  • FM rádió
  • Integrált Bluetooth zenelejátszást mobiltelefonjáról vagy tabletről
  • Praktikus távirányító

Kiváló zenei élmény

A minoségi hangsugárzók a 2.1-es konfigurációban, két oldalsó hangsugárzón és egy mélysugárzón állnak rendelkezésre. A szerelvény teljes teljesítménye 20W, és minden hangszóró kiváló hangmagasságokat biztosít. Emellett van egy mélynyomó, amely gondoskodik a mély basszusról. Az eredmény egy kiegyensúlyozott hangkészlet - tökéletes filmet nézni, játékokat játszani és kedvenc zenéit hallgatni.

Ezt a berendezést számítógéphez, tévékészülékhez, DVD-lejátszóhoz, játékeszközhöz vagy MP3-lejátszóhoz tartozó zeneszámok lejátszásához csatlakoztathatja. Ezen felül lehetőség van SD kártya vagy USB meghajtó csatlakoztatására. De ez még nem minden. A készülék modern Bluetooth vezeték nélküli technológiával is rendelkezik, hogy zenét játsszon le mobiltelefonról vagy tabletről. Egyszerűen játszhatja kedvenc dallamait anélkül, hogy szükségtelen és zavaró  kábelek lennének útjában. Természetesen a kedvenc FM rádióállomások lejátszása is kényelmes.

A csomag tartalma

  • mélynyomó
  • 2 hangszóró
  • audio kábel (3.5mm-es jack – 2× RCA)
  • antenna kábel
  • távirányító
  • használati útmutató

Tisztelt ügyfeleink!
A terméket egy bizonyos tétlenül eltöltött idő utáni automatikus kikapcsolás funkcióval látták el (ú. n. Auto Standby). A funkció az energiatakarékosságot szolgálja, és az Európai Unió EC 1275/2008-as rendelete és annak 801/213-as módosítása követeli meg (a határozat Ecodesign néen is ismert).

Abban az esetben, ha a funkció nem felel meg neked, deaktiválhatod. A deaktiváláshoz tartsd hosszabb ideig (kb. 3 másodpercig) lenyomva a „vissza (előző szám) gombot. Ezzel a módszerrel a funkciót bármikor újra aktiválhatod/deaktiválhatod.FIGYELMEZTETÉS: Az Auto Standby funkció az elektromos hálózat minden ki- és újra bekapcsolása után automatikusan aktiválódik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama Sound System PR-2120 Hangfal rendszer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Sound System PR-2120. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama Sound System PR-2120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Sound System PR-2120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Sound System PR-2120.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ