Shop roku Shop roku

Hama uRage SoundZ

Termékkatalógus
Hama uRage SoundZ
4,1 12 értékelés
Gamer fejhallgató - USB
Kód:  WA766m4a Termékszám:  113736 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hama uRage SoundZ

Ez a mikrofonos fejhallgató kitűnően fog szolgálni a számítógépen keresztüli chateléshez, a zavartalan zenehallgatáshoz, játékok játszásához, stb. Bizonyára értékelni fogod a gyors és egyszerű hangerőszabályzási lehetőséget a Mute gomb segítségével, amellyel a hang teljesen kikapcsolható, valamint a rugalmasan állítható és egyben levehető mikrofonkart. A fejhallgató a kényelmed érdekében puha párnázással és állítható fejpánttal rendelkezik. Különösen értékelendő, hogy a mély basszust és a tiszta, magas hangokat kitűnő minőségben adja vissza. További előnye, hogy a 2,5 méter hosszú kábel egy oldalon van vezetve, így nem gabalyodik össze. A csatlakozást USB A csatlakozó biztosítja. Játszd kedvenc játékaidat, chatelj a barátaiddal, vagy hallgasd kedvenc zenéidet ezzel a nagyszerű Hama márkájú fejhallgatóval.

Fő előnyök

  • gyors hangerőszabályozás a Mute gomb segítségével
  • levehető és állítható mikrofonkar és fejpánt
  • párnázott fülpárnák
  • extra hosszú kábel: 2,5 m
  • csatlakozó: USB A
  • anyaga: műanyag

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hama uRage SoundZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama uRage SoundZ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hama uRage SoundZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama uRage SoundZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama uRage SoundZ.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ