A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Creative Sound BlasterX KRATOS S3

Termékkatalógus
Creative Sound BlasterX KRATOS S3
5 2 értékelés
Hangfal - 2.1
Kód:  JJ172k1 Termékszám:  51MF0475AA000 Gyártó honlapja:

Creative Sound BlasterX KRATOS S3

Hunyd be a szemed, végy egy mély lélegzetet és hagyd, hogy a csúcsminőségű BlasterX KRATOS hangszóró beszippantson a játékba. Ez a hangszóró nélkülözhetetlen bármely játékos vagy zeneimádó számára. Teljes egésézben fából készült, csillapítja a rezonanciát és meleg, természetes hangzást biztosít. Élvezd a hangminőséget, mert műanyag hangszórók ilyet ritkán produkálnak.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív 2.1 audiorendszer a kiváló hangzáshoz
  • Teljes egészében fából készült
  • Jobb csillapítás
  • A rezonancia tompítása
  • Meleg, természetes hangzás
  • 92 Wattos hangzás
  • Az  audio vezérlő modulnál jól elhelyezett hangerő-szabályozó

Tökéletes hangzás

Engedd, hogy a hanghatás magával ragadjon. A fekete hangszóró remekül szól kisebb helyiségekben és az igazán elszánt játékosok számára készült. A 92 Watt tiszta hangzás mosolyt csal az arcodra a játék során. A 2.1 konfigurációnak az erős basszus sem jelent gondot. A csomagban kiváló 2,75"-os hangszórókat, belül pedig egy erős 5,25"-os mélynyomót találsz.

Ragadd meg a hangzást

Élvezd a masszív hangzást. Ragadd meg a hangokat. A hangerőt a hangszóró oldalán lévő gombbal állíthatod, így bármely játékból vagy filmből a legjobbat hozhatod ki. Az éjszakai zenésétől sem kell tartanod. A fejhallgatót csatlakoztasd a jobb oldali hangfalhoz. Senkit nem fogsz zavarni, de te pedig élvezettel hallgathatod kedvenc zenéidet.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Creative Sound BlasterX KRATOS S3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX KRATOS S3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sound BlasterX Kratos S3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX KRATOS S3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound BlasterX KRATOS S3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ