Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sound BlasterX KRATOS S5

Termékkatalógus
Sound BlasterX KRATOS S5
4,2 5 értékelés
Hangfal 2.1, RGB megvilágítás, asztali hangvezérlő, USB csatlakozó
Kód:  JJ172k5 Termékszám:  51MF0470AA000 Gyártó honlapja:

Sound BlasterX KRATOS S5

Zárd be a szemed, vegyél egy mély lélegzetet, és hagyd, hogy a Sound Blaster X KRATOS hangszórók magukkal ragadjanak. Minden játékos és zene kedvelő kétségtelenül élegedett lehet ezzel a kiváló minőségű hangrendszerrel. A hangszórók teljesen fából készültek, így csillapítják rezonanciát, melegebb, természetes hangzást biztosítanak. Csak dölj hátra és élvezd az egyedi hangzást, amelyet a műanyag hangszórók nem tudnak utáznozni.

Legfontosabb jellemzők

  • Aktív 2.1 hangrendszer játékosok számára.
  • Kizárólag fából készült a jobb hangzásért és a rezonancia csökkentéséért
  • Egyszerű USB csatlakozás
  • Magával ragadó virtuális 7.1 surround hangzás
  • Kettős RCA sztereó adapterrel csatlakoztathatja a hangszórókat LCD TV-hez vagy DVD lejátszóhoz
  • Kényelmes hangerőszabályozás az asztali vezérlőmodullal

Kitűnő minden tekintetben

A kis, fekete külsejű hangszórók kisebb helyiségekben nagyszerűen szólnak. A 2.1-es hangrendszer 36 wattos ereje kitűnő hangot produkál függetlenül attól, hogy a hangszórókat számítógéphez vagy televízióhoz vannak csatlakoztatva. Minőségi 4"-os hangszórókkal és egy 6,5"-os mélysugárzóval rendelkezik. A hangszórók minőségétől vagy tompa basszustól nem kell tartani. Élvezd a kiváló minőségű 24 bites / 96 kHz-es hangot. A PC BlasterX Acoustic Engine szoftverrel kombinálva immersív virtuális 7.1-es térhatású hangzást produkál.

Hangulatvilágítás

Zene hallgatás vagy játék közben élvezd a reaktív Aurora világítási rendszert. Személyre szabható LED-es 16 millió színű megvilágítás. Hat előre beállított opció közül választhatsz, vagy egyénileg beállíthatod a színeket és a mintákat saját ízlés szerint. Más Aurora rendszert használó termékekkel együtt is kombinálható.

Bővítsd szórakozási lehetőségeid

Élvezd a lenyűgöző hangélményt. A két RCA sztereó adapterrel a hangszórókat az LCD TV-hez vagy a DVD-lejátszóhoz csatlakoztathatod. A hangszóró működése nagyon egyszerű, és mindenki könnyen kezelheti. Az asztali vezérlőmodul segítségével egyszerűen szabályozhatod a hangerőt. Végül, de nem utolsósorban a hangszórók zökkenőmentes fejhallgató- és mikrofoncsatlakozást biztosítanak.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sound BlasterX KRATOS S5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound BlasterX KRATOS S5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sound BlasterX KRATOS S5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sound BlasterX KRATOS S5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sound BlasterX KRATOS S5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ