Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

PC hangszórók (PC hangfalak)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(24)
2.0
(107)
2.1
(35)
5.1
(6)
4.1
(1)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(117)
RCA - Cinch
(67)
AUX
(35)
Digitális optikai
(25)
6,3 mm Jack
(22)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(85)
Wi-Fi
(8)
Multiroom
(5)
AirPlay
(7)
Chromecast
(3)
NFC
(1)
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(13)
Fekete
(137)
Piros
(2)
Barna
(32)
Narancssárga
(1)
Arany
(2)

A PC hangszórók a legolcsóbban hozzáférhető eszközök ahhoz, hogy az asztali számítógépet vagy laptopot minőségi hangrendszerrel szereljük fel. Nagyszerűek lehetnek a filmek lejátszásánál, játékhoz, csevegéshez, az operációs rendszer értesítési funkcióihoz és általában a multimédiás szórakozáshoz.

Tovább

Milyen legyen a számítógépes hangfal?

PC hangfalpár

2.1 PC hangfal

5.1 hangfalszett PC-hez

Stúdió hangfalak

PC hangfalpár 2.1 PC hangfal 5.1 hangfalszett PC-hez Stúdió hangfalak

A PC hangszórók jellemzően többcsatornás hangrendszerek. Ritkák az önálló számítógépes hangfalak, ezalól kivételt képeznek a laptop hangszórók, amelyek esetében fontos a hordozhatóság és inkább közelebb vannak a .

2.0 PC hangfalpár (sztereó)

Klasszikus sztereó hangszóró számítógéphez. Kitűnő megoldás azoknak a kevésbé igényes felhasználóknak, akiknek nincs túl sok helyük az asztalon. Egyes PC hangszórók közvetlenül a számítógép USB portjáról táplálhatóak, kompakt méreteik miatt hordozhatóak és kiválóan használhatók laptopokhoz is.

PC hangfalpár
PC hangfalpár USB csatlakozóval

Azonban kapható olyan 2.0 PC hangfal is, ami képes kielégíteni a vájt fülű felhasználók igényeit is. Ezek a minőségi számítógépes hangfalak a kisebb méretük ellenére képesek nagyon széles frekvenciatartomány lefedésére és az összteljesítményük elérheti a 200 W-t is.

A 2.0 számítógépes hangfalak a kategória legnépesebb csoportját alkotják, így található köztük gamer verzió is, amely RGB fényeffektekkel tarkítja a játékélményt.

2.1 csatornás PC hangfalak (sztereó mélynyomóval)

A kompakt szatellit hangszórókat kiegészíti a határozott basszus hangokat kibocsátó aktív mélynyomó. Az olcsóbb 2.1 PC hangszóróknál hátrányt jelenthet a nagyon kiegyensúlyozatlan frekvenciaátvitel, jellegzetes csúccsal a magasabb basszus tartományban és a „szakadozott“ sztereó kép.

A 2.1 PC hangszórók ideális megoldások a helytakarékosság és hangminőség arányát tekintve. A számítógépes hangfal mélynyomója az asztal alatt kényelmesen elfér és a szatellitek nem foglalnak az asztalon sok helyet. A Bluetooth 2.1 PC hangfalak még a PC sarkok kábelrengetegét sem gazdagítják és a vezeték nélküli technológiának hála a 2.1 PC hangfal részei szabadabban mozgathatók.

5.1 számítógéphangfalak (több csatornás mélynyomóval)

Ideális megoldás a filmek szerelmeseinek és az szenvedélyes gamereknek. Abban az esetben, ha a többcsatornás számítógépes hangfal tartalmaz Dolby Digital és DTS dekódert, egy kábellel, digitálisan is csatlakoztatható a PC-hez. A teljes értékű 5.1 csatornás hangélményért analóg jelátvitel mellett legalább 3 × 3,5mm jack (1x L/R első hangszóró, 1x L/R effekt hangszóró, 1x center/subwoofer) vezetékre lesz szükség. A számítógép oldalán természetesen a hangkártyának is tartalmaznia kell a megfelelő kimeneteket, hogy tökéletesen működjen az 5.1 PC hangfal.

5.1 PC hangfal csatlakozás
5.1 PC hangrendszer csatlakoztatása

Az 5.1 PC hangszórók gamer vonalon is remekül használhatók. Nem törvényszerű, hogy egy gamer csak fejhallgatóval játszhat, ha az 5.1 PC hangfal segítségével sikerül térhatást elérni, az hatással van a játékélményre is, nem beszélve arról, hogy a jól beállított 5.1 PC hangfal segítségével könnyebben érzékeljük az ellenfél helyzetét is.

Stúdió PC hangszórók

A számítógéphez kapcsolható stúdió hangszórókat a nagyon igényes hallgatók részesítik előnyben, akik a lehető leghűbb hangvisszaadást igénylik a zenehallgatásnál. A Hifi hangfalakkal ellentétben az audiofil PC hangfalak kompakt méretűek, ideális pozícióban elhelyezhetőek az asztalon az aktív illetve passzív hallgatáshoz.

A számítógépes hangszórók teljesítménye

A PC hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a PC hangfal teljesítményének értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a PC hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész számítógépes hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Számítógépes hangfal 10 W alatt

Ezek a PC hangfalak nagyon kompakt méretű hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatók. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.

Ebbe a csoportba tartozik a PC hangszórók nagyjából egyharmada. Ebből az osztályból érdemes laptop hangfalat választani. Ennek a csoportnak konkurenciát teremtettek a hangszórókkal ellátott monitorok, ezért ajánlatos legalább 5 W teljesítmény felett válogatni, hogy legyen előrelépés a hangminőség terén.

PC hangfal 10 és 40 W között

Azok a számítógépes hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil zenehallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve egy ilyen PC hangfal nyújtotta hangminőséggel.

A PC hangszórók között ez a teljesítménytartomány szintén az összes modell egyharmadát jelenti. Ezen a szinten már nem csak PC hangfalpárok vannak, hanem 2.1 számítógépes hangfalak is szerepelnek a kínálatban. Rengeteg formavilág, szín és kialakítás közül válogathatunk. Mivel nagyobb modellekről van szó, több kezelőgomb is kikerülhet az ilyen PC hangszóró felületére.

PC hangszórók 40 W felett

Nagyobb, nehezebb PC hangfalak, amelyek ideálisak a számítógépes játékokhoz vagy a filmek nézéséhez. A nagyobb mélynyomóval rendelkező számítógépes hangfalak rendesen meg tudják mozgatni a rekeszizmot. Ebbe az osztályba tartoznak a legjobb PC hangfalpárok a komolyabb 2.1 PC hangfalak és az összes 5.1 számítógépes hangrendszer.

A szótárunkban megtalálhatod a cikkben szereplő szakkifejezések részletesebb magyarázatát.

A PC hangszórók csatlakoztatása a számítógéphez

Az, hogy milyen módon tudunk csatlakoztatni egy PC hangfalat a számítógéphez, függ a dedikált, vagy integrált hangkártya lehetőségeitől. Azonban a számítógépes hangfalak közé is begyűrűztek a vezeték nélküli technológiák, amelyek elsősorban a laptop hangszórók kínálatát bővítik.

Bluetooth PC hangszórók

A telefonos hangszórók esetében korlátolhat egy picit a Bluetooth 10 méteres hatótávolsága, de ha laptophoz keresünk hangszórót és nagy valószínűséggel a PC hangszórók közel lesznek a hangforráshoz, ez nem jelent gondot.

Nagy előnyük viszont, hogy egyetlen vezetékük a hálózati csatlakozó, így meg tudjuk őrizni PC asztalunkon a rendezett vezeték nélküli felállást. Ez hatványozottan hasznos az 5.1 PC hangszórók esetében, így nem fog minket a gamer sarokban kábelrengeteg körbevenni.

PC hangszóró 3,5mm jack bemenethez (sztereó/multichannel)

Klasszikus analóg bemenet a hangkártyához vagy bármilyen más hangforráshoz való csatlakozáshoz. Egyes PC hangszórók tartalmazhatnak külön bemeneteket a mobiltelefon vagy zenelejátszó csatlakoztatásához is. Az 5.1 csatornás analóg csatlakozáshoz 3 × 3,5mm jack kábelre lesz szükséged.

Nagyon univerzális csatlakozási módnak számít, az összes PC vagy laptop rendelkezik jack bemenettel, ezért a leggyakoribb csatlakozási típusnak számít.

USB hangfalak számítógéphez

Többnyire a kompakt PC hangszórók laptopból való tápellátására szolgál. Egyes modellek képesek az USB csatlakozón digitális jelet is fogadni, ugyanis rendelkeznek saját hangkártyával. Az USB PC hangfalak legnagyobb előnye, hogy nincs szükség plusz tápkábelre. Abban az esetben is hasznosak, ha valamilyen tevékenység miatt szabadon szeretnénk hagyni a 3,5mm jack bemenetet így a PC hangfalnak csak egy USB-A portra van szüksége.

Egyéb PC hangfal csatlakozási típusok, kimenetek és bemenetek

  • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót közvetlenül a számítógépes hangszóró házába csatlakoztathasd, így nem kell a laptopon vagy a számítógépen keresgélni a megfelelő csatlakozót.
  • Digitális optikai/koaxiális bemenet – egyszerűsíti a többcsatornás számítógépes hangrendszerek csatlakoztatását. A térhatású effektek teljes értékű élvezetéhez elegendő egy digitális kábellel összekötni a számítógépet a PC hangrendszerrel (a hangrendszernek saját DAC átalakítója van).
  • NFC – az NFC egyszerűsíti a párosítást, elég mobilt/tabletet a PC hangszórón található NFC jelhez közelítened (az NFC-t támogatnia kell a telefonnak/tabletnek is).
  • 2x RCA (cinch) – hasonló funkciók ellátására, mint a 3,5 mm jack bemenet. Megfelelő átalakító segítségével használható 3,5mm jack csatlakozással is.
  • SD kártya slot (Secure Digital) – a memóriakártyákon fellelhető MP3 audió fájlok más eszköztől való független lejátszásához.
  • XLR bemenet – ezeket a professzionális csatlakozókat a legjobb minőségű stúdió PC hangszórókon és az audiofil hangkártyákon találod. Az XLR csatlakozóba megfelelő átalakítót használva a TRS (6,3mm mono jack) és az RCA (cinch) csatlakoztatható.
  • Távirányító – a beállítások és a hangrendszer vezérlésének beállításához, különösen az 5.1 csatornás PC hangfalak esetében. A távirányító lehet klasszikus vezeték nélküli vagy vezetékes (a vezeték rendszerint a mélynyomóhoz csatlakozik). A számítógépes hangfal távirányítóján sok esetben megtalálható a fülhallgató kimenet és a 3,5mm vonal AUX bemenet.

PC hangfal ár

Értelemszerűn a PC hangfalak ár szerinti rangsorának elején a kis számítógépes hangfalpárok vannak, nagyjából 5 W teljesítménnyel. Ezek a PC hangszórók már nagyjából 2000 Ft-ért megvásárolhatók. A laptopok hangszórói közel sem tökéletesek, így egy ilyen pici PC hangfalpárral javíthatunk a zenehallgatás minőségén. Ha olyan monitorunk van, amely nem rendelkezik beépített hangszóróval, akkor is segíthetnek ezek a kisebb PC hangfalak.

A PC hangszórók ár szerinti rendezésének csúcsán is több PC hangfalpárt találunk, azonban ezek már az audiofil kategóriába tartoznak. Szintén a drága PC hangfalak között szerepelnek a minőségi 2.1 rendszerek. A legdrágább PC hangfalak ára elérheti a 100 000 Ft-ot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Logitech Speaker System Z333 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 40W teljesítmény, 55 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, AUX, RCA (cinch), távirányító,
26 590 Ft

2.
Marshall ACTON II fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.0, 60W teljesítmény
97 790 Ft

3.
EDIFIER R1280DB barna Szállításra kész 2 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 42W teljesítmény, 55 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatása,
50 390 Ft

Még több
177 termék
Classic Kategória
EDIFIER R1280DB barna - Hangfal
Típusok
EDIFIER R1280DB barna
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 42W teljesítmény, 55 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2 sávos, optikai digi audio, koaxiális digi audio, RCA (cinch), Bluetooth, SBC támogatása,

50 390 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész 2 db
Termékkód: EDFg02b
Arany középút
MACKIE CR8-XBT
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 160W teljesítmény, 40 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, RCA (cinch), Bluetooth,

121 590 Ft
Átvehető: holnap
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MCK01BT8
Premium Kategória
YAMAHA NS-SW300 PIANO fehér színű - Mélynyomó
Típusok
YAMAHA NS-SW300 PIANO fehér színű
Mélynyomó - aktív, vezetékes, 250 W összteljesítmény, min. frekvenciája 20 Hz, max. frekvenciája 160 Hz

214 990 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YM621c9a
Marshall ACTON II fehér - Bluetooth hangszóró
Típusok
Marshall ACTON II fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth 5.0, 60W teljesítmény

97 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MRS023g
Logitech Speaker System Z333
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 40W teljesítmény, 55 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, AUX, RCA (cinch), távirányító,

26 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL010a3
Logitech Speaker System Z906
Hangfal - aktív, 5.1 hangrendszer 500W teljesítmény, aktív, 35 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, optikai digi audio, koaxiális digi audio, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító,

97 790 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL081a
Trust GXT 620 Axon RGB Illuminated Soundbar
SoundBar - Önálló hangszóró, 12 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB, USB tápegység

11 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS301b4
Xiaomi Mi Smart Speaker
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, hangsegéd, 12W teljesítmény

17 090 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI300h21
Trust GXT 635 Rumax RGB 2.1
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 80W teljesítmény, aktív, 20 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, HDMI, Bluetooth, ARC, USB flash lejátszás, távirányító,

39 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JS301b3
Fenda F&D A180X
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 42W teljesítmény, 170 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, RCA (cinch), Bluetooth, rádió, kijelző, távirányító,

18 490 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FEN003a2
Creative T100 Wireless
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 80W teljesítmény, 50 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth, SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, távirányító,

47 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JJ123t2a1
Fenda F&D A111X
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 35W teljesítmény, aktív, 65 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, AUX, Bluetooth, rádió, távirányító,

17 890 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FEN006a
Creative Pebble V2 Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 16W teljesítmény, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápegység,

8 720 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ123t1m1
Genius SP-Q160, kék - Hangfal
Típusok
Genius SP-Q160, kék
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítmény, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack,

3 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034e1a4
Logitech Speaker System Z313
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 25W teljesítmény, 48 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack,

21 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL009z3
Genius SoundBar 100
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB

5 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034e1c2
Trust GXT 629 Tytan 2.1 RGB Speaker Set
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 120W teljesítmény, aktív, 20 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító,

39 950 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS255a8
GENIUS SP-HF180 Wood fa színű - Hangfal
Típusok
GENIUS SP-HF180 Wood fa színű
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítmény, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápegység,

3 970 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG015h3b1
GENIUS SP-HF180 Black fekete színű - Hangfal
Típusok
GENIUS SP-HF180 Black fekete színű
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 6W teljesítmény, 150 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápegység,

3 870 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG015h3b2
Logitech Multimedia Speakers Z200 fekete - Hangfal
Típusok
Logitech Multimedia Speakers Z200 fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 10W teljesítmény, 3,5 mm jack,

15 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL009r2i
Creative Pebble White - Hangfal
Típusok
Creative Pebble White
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 4,4W teljesítmény, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX,

8 640 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JJ123t1l6b
Trust GXT 609 Zoxa RGB
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 12W teljesítmény, 20 - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, USB tápegység,

10 760 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS301b1
Creative Pebble Black - Hangfal
Típusok
Creative Pebble Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer 4,4W teljesítmény, 100 - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX,

9 090 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JJ123t1l6
Logitech Speaker System Z533 fekete
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer 60W teljesítmény, 55 - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, távirányító,

44 900 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL010d5

PC hangszórók (PC hangfalak)

philips Philips pénzvisszatérítés: 55 000 Ft TV és hangprojektor együttes vásárlása esetén Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a...
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből...
Bluetooth hangszóróA nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz, ha...
További cikkek

PC hangszórók (PC hangfalak)

A PC hangszórók (PC hangfalak) kategóriában összesen 177 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC hangszórók (PC hangfalak) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC hangszórók (PC hangfalak) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC hangszórók (PC hangfalak) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC hangszórók (PC hangfalak) vélemények
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ