Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

3000+ átvételi hely egész Magyarországon Az otthon kellemes melege

PC hangszórók (PC hangfalak)

0

A PC hangszórók a legolcsóbban hozzáférhető eszközök ahhoz, hogy az asztali számítógépet vagy laptopot minőségi hangrendszerrel szereljük fel. Nagyszerűek lehetnek a filmek lejátszásánál, játékhoz, csevegéshez, az operációs rendszer értesítési funkcióihoz és általában a multimédiás szórakozáshoz.

Tovább

Milyen legyen a számítógépes hangfal?

PC hangfalpár

2.1 PC hangfal

5.1 hangfalszett PC-hez

Stúdió hangfalak

PC hangfalpár 2.1 PC hangfal 5.1 hangfalszett PC-hez Stúdió hangfalak

A PC hangszórók jellemzően többcsatornás hangrendszerek. Ritkák az önálló számítógépes hangfalak, ezalól kivételt képeznek a laptop hangszórók, amelyek esetében fontos a hordozhatóság és inkább közelebb vannak a .

2.0 PC hangfalpár (sztereó)

Klasszikus sztereó hangszóró számítógéphez. Kitűnő megoldás azoknak a kevésbé igényes felhasználóknak, akiknek nincs túl sok helyük az asztalon. Egyes PC hangszórók közvetlenül a számítógép USB portjáról táplálhatóak, kompakt méreteik miatt hordozhatóak és kiválóan használhatók laptopokhoz is.

PC hangfalpár
PC hangfalpár USB csatlakozóval

Azonban kapható olyan 2.0 PC hangfal is, ami képes kielégíteni a vájt fülű felhasználók igényeit is. Ezek a minőségi számítógépes hangfalak a kisebb méretük ellenére képesek nagyon széles frekvenciatartomány lefedésére és az összteljesítményük elérheti a 200 W-t is.

A 2.0 számítógépes hangfalak a kategória legnépesebb csoportját alkotják, így található köztük gamer verzió is, amely RGB fényeffektekkel tarkítja a játékélményt.

2.1 csatornás PC hangfalak (sztereó mélynyomóval)

A kompakt szatellit hangszórókat kiegészíti a határozott basszus hangokat kibocsátó aktív mélynyomó. Az olcsóbb 2.1 PC hangszóróknál hátrányt jelenthet a nagyon kiegyensúlyozatlan frekvenciaátvitel, jellegzetes csúccsal a magasabb basszus tartományban és a „szakadozott“ sztereó kép.

A 2.1 PC hangszórók ideális megoldások a helytakarékosság és hangminőség arányát tekintve. A számítógépes hangfal mélynyomója az asztal alatt kényelmesen elfér és a szatellitek nem foglalnak az asztalon sok helyet. A Bluetooth 2.1 PC hangfalak még a PC sarkok kábelrengetegét sem gazdagítják és a vezeték nélküli technológiának hála a 2.1 PC hangfal részei szabadabban mozgathatók.

5.1 számítógéphangfalak (több csatornás mélynyomóval)

Ideális megoldás a filmek szerelmeseinek és az szenvedélyes gamereknek. Abban az esetben, ha a többcsatornás számítógépes hangfal tartalmaz Dolby Digital és DTS dekódert, egy kábellel, digitálisan is csatlakoztatható a PC-hez. A teljes értékű 5.1 csatornás hangélményért analóg jelátvitel mellett legalább 3 × 3,5mm jack (1x L/R első hangszóró, 1x L/R effekt hangszóró, 1x center/subwoofer) vezetékre lesz szükség. A számítógép oldalán természetesen a hangkártyának is tartalmaznia kell a megfelelő kimeneteket, hogy tökéletesen működjen az 5.1 PC hangfal.

5.1 PC hangfal csatlakozás
5.1 PC hangrendszer csatlakoztatása

Az 5.1 PC hangszórók gamer vonalon is remekül használhatók. Nem törvényszerű, hogy egy gamer csak fejhallgatóval játszhat, ha az 5.1 PC hangfal segítségével sikerül térhatást elérni, az hatással van a játékélményre is, nem beszélve arról, hogy a jól beállított 5.1 PC hangfal segítségével könnyebben érzékeljük az ellenfél helyzetét is.

Stúdió PC hangszórók

A számítógéphez kapcsolható stúdió hangszórókat a nagyon igényes hallgatók részesítik előnyben, akik a lehető leghűbb hangvisszaadást igénylik a zenehallgatásnál. A Hifi hangfalakkal ellentétben az audiofil PC hangfalak kompakt méretűek, ideális pozícióban elhelyezhetőek az asztalon az aktív illetve passzív hallgatáshoz.

A számítógépes hangszórók teljesítménye

A PC hangszórókon található wattokban kifejezett érték többnyire csak a vezeték nélküli hangszóróba beépített erősítő teljesítményére ad információt (a maximális hangerőt decibelekben adják meg (dB)). Az egyes gyártók sajnos nem egységesen adják meg a PC hangfal teljesítményének értékét, így előfordulhat, hogy a 20 W RMS érték nagyobb teljesítményt takar, mint a 200 W PMPO. Az értékek egyszerű összehasonlításán kívül ajánlott figyelembe venni a PC hangszóró vagy az egyes hangszóró membránok méreteit is, vagy az egész számítógépes hangszóró tömegét. Az alábbi felosztás ezért csak tájékoztató jellegű.

Számítógépes hangfal 10 W alatt

Ezek a PC hangfalak nagyon kompakt méretű hangszórók, amelyek elférnek akár a táskában is, így könnyen hordozhatók. Ne várj tőlük dobhártyaszaggató teljesítményt, és mély basszusokkal sem fognak elkápráztatni.

Ebbe a csoportba tartozik a PC hangszórók nagyjából egyharmada. Ebből az osztályból érdemes laptop hangfalat választani. Ennek a csoportnak konkurenciát teremtettek a hangszórókkal ellátott monitorok, ezért ajánlatos legalább 5 W teljesítmény felett válogatni, hogy legyen előrelépés a hangminőség terén.

PC hangfal 10 és 40 W között

Azok a számítógépes hangszórók, amelyeknek kb. 20 W RMS teljesítményük van, képesek teljes értékűen reprodukálni a hangot az egész hallható frekvencia spektrumban. Ha nem tartozol az audiofil zenehallgatók társaságába, akkor biztosan meg leszel elégedve egy ilyen PC hangfal nyújtotta hangminőséggel.

A PC hangszórók között ez a teljesítménytartomány szintén az összes modell egyharmadát jelenti. Ezen a szinten már nem csak PC hangfalpárok vannak, hanem 2.1 számítógépes hangfalak is szerepelnek a kínálatban. Rengeteg formavilág, szín és kialakítás közül válogathatunk. Mivel nagyobb modellekről van szó, több kezelőgomb is kikerülhet az ilyen PC hangszóró felületére.

PC hangszórók 40 W felett

Nagyobb, nehezebb PC hangfalak, amelyek ideálisak a számítógépes játékokhoz vagy a filmek nézéséhez. A nagyobb mélynyomóval rendelkező számítógépes hangfalak rendesen meg tudják mozgatni a rekeszizmot. Ebbe az osztályba tartoznak a legjobb PC hangfalpárok a komolyabb 2.1 PC hangfalak és az összes 5.1 számítógépes hangrendszer.

A szótárunkban megtalálhatod a cikkben szereplő szakkifejezések részletesebb magyarázatát.

A PC hangszórók csatlakoztatása a számítógéphez

Az, hogy milyen módon tudunk csatlakoztatni egy PC hangfalat a számítógéphez, függ a dedikált, vagy integrált hangkártya lehetőségeitől. Azonban a számítógépes hangfalak közé is begyűrűztek a vezeték nélküli technológiák, amelyek elsősorban a laptop hangszórók kínálatát bővítik.

Bluetooth PC hangszórók

A telefonos hangszórók esetében korlátolhat egy picit a Bluetooth 10 méteres hatótávolsága, de ha laptophoz keresünk hangszórót és nagy valószínűséggel a PC hangszórók közel lesznek a hangforráshoz, ez nem jelent gondot.

Nagy előnyük viszont, hogy egyetlen vezetékük a hálózati csatlakozó, így meg tudjuk őrizni PC asztalunkon a rendezett vezeték nélküli felállást. Ez hatványozottan hasznos az 5.1 PC hangszórók esetében, így nem fog minket a gamer sarokban kábelrengeteg körbevenni.

PC hangszóró 3,5mm jack bemenethez (sztereó/multichannel)

Klasszikus analóg bemenet a hangkártyához vagy bármilyen más hangforráshoz való csatlakozáshoz. Egyes PC hangszórók tartalmazhatnak külön bemeneteket a mobiltelefon vagy zenelejátszó csatlakoztatásához is. Az 5.1 csatornás analóg csatlakozáshoz 3 × 3,5mm jack kábelre lesz szükséged.

Nagyon univerzális csatlakozási módnak számít, az összes PC vagy laptop rendelkezik jack bemenettel, ezért a leggyakoribb csatlakozási típusnak számít.

USB hangfalak számítógéphez

Többnyire a kompakt PC hangszórók laptopból való tápellátására szolgál. Egyes modellek képesek az USB csatlakozón digitális jelet is fogadni, ugyanis rendelkeznek saját hangkártyával. Az USB PC hangfalak legnagyobb előnye, hogy nincs szükség plusz tápkábelre. Abban az esetben is hasznosak, ha valamilyen tevékenység miatt szabadon szeretnénk hagyni a 3,5mm jack bemenetet így a PC hangfalnak csak egy USB-A portra van szüksége.

Egyéb PC hangfal csatlakozási típusok, kimenetek és bemenetek

  • Fejhallgató kimenet (3,5mm jack) – lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót közvetlenül a számítógépes hangszóró házába csatlakoztathasd, így nem kell a laptopon vagy a számítógépen keresgélni a megfelelő csatlakozót.
  • Digitális optikai/koaxiális bemenet – egyszerűsíti a többcsatornás számítógépes hangrendszerek csatlakoztatását. A térhatású effektek teljes értékű élvezetéhez elegendő egy digitális kábellel összekötni a számítógépet a PC hangrendszerrel (a hangrendszernek saját DAC átalakítója van).
  • NFC – az NFC egyszerűsíti a párosítást, elég mobilt/tabletet a PC hangszórón található NFC jelhez közelítened (az NFC-t támogatnia kell a telefonnak/tabletnek is).
  • 2x RCA (cinch) – hasonló funkciók ellátására, mint a 3,5 mm jack bemenet. Megfelelő átalakító segítségével használható 3,5mm jack csatlakozással is.
  • SD kártya slot (Secure Digital) – a memóriakártyákon fellelhető MP3 audió fájlok más eszköztől való független lejátszásához.
  • XLR bemenet – ezeket a professzionális csatlakozókat a legjobb minőségű stúdió PC hangszórókon és az audiofil hangkártyákon találod. Az XLR csatlakozóba megfelelő átalakítót használva a TRS (6,3mm mono jack) és az RCA (cinch) csatlakoztatható.
  • Távirányító – a beállítások és a hangrendszer vezérlésének beállításához, különösen az 5.1 csatornás PC hangfalak esetében. A távirányító lehet klasszikus vezeték nélküli vagy vezetékes (a vezeték rendszerint a mélynyomóhoz csatlakozik). A számítógépes hangfal távirányítóján sok esetben megtalálható a fülhallgató kimenet és a 3,5mm vonal AUX bemenet.

PC hangfal ár

Értelemszerűn a PC hangfalak ár szerinti rangsorának elején a kis számítógépes hangfalpárok vannak, nagyjából 5 W teljesítménnyel. Ezek a PC hangszórók már nagyjából 2000 Ft-ért megvásárolhatók. A laptopok hangszórói közel sem tökéletesek, így egy ilyen pici PC hangfalpárral javíthatunk a zenehallgatás minőségén. Ha olyan monitorunk van, amely nem rendelkezik beépített hangszóróval, akkor is segíthetnek ezek a kisebb PC hangfalak.

A PC hangszórók ár szerinti rendezésének csúcsán is több PC hangfalpárt találunk, azonban ezek már az audiofil kategóriába tartoznak. Szintén a drága PC hangfalak között szerepelnek a minőségi 2.1 rendszerek. A legdrágább PC hangfalak ára elérheti a 100 000 Ft-ot is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, RCA (cinch), 45W teljesítmény
-15%
17 790 Ft
15 190 Ft

2.
Logitech Z407 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, aktív mélynyomó, 3,5 mm jack, Bluetooth, 40W teljesítmény
36 290 Ft

3.
Fenda F&D A180X Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 170 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, RCA (cinch), Bluetooth, rádió, kijelző, távirányító, 42W teljesítmény
12 490 Ft

Még több
129 tétel
Classic Kategória
Az akcióból hátralévő idő: 14:59:05
Genius SW-HF 2.1 1700 Ver. II - Hangfal
-15%
Több, mint98%Megbízhatóság
Genius SW-HF 2.1 1700 Ver. II
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, 3,5 mm jack, RCA (cinch), 45W teljesítmény

Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
-15% 17 790 Ft
15 190 Ft áfa nélkül 11 960 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: azonnal
Utolsó 24 db
Termékkód: JG050m9
Arany középút
Logitech Z625 Powerful THX Sound - Hangfal
Több, mint98%Megbízhatóság
Logitech Z625 Powerful THX Sound
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 35 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, mélynyomó, optikai digi audio, 3,5 mm jack, RCA (cinch), távirányító, 200W teljesítmény

Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
65 990 Ft áfa nélkül 51 960 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.1. 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LJ010d6
Premium Kategória
Presonus Eris E4.5 BT - Hangfal
Új
Presonus Eris E4.5 BT
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 70 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, 100 dB/mW érzékenység, analog audio, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, AUX, RCA (cinch), Bluetooth, 50W teljesítmény

79 590 Ft áfa nélkül 62 670 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: kedd 12.1. 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PSN001b3
Logitech Z407 - Hangfal
Új
Több, mint99%Megbízhatóság
Logitech Z407
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, aktív mélynyomó, 3,5 mm jack, Bluetooth, 40W teljesítmény

36 290 Ft áfa nélkül 28 570 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL010a7
Creative Stage - Hangfal
Creative Stage
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 55 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, optikai digi audio, AUX, HDMI, Bluetooth, ARC, SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, távirányító, 40W teljesítmény

34 090 Ft áfa nélkül 26 840 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ209e2
Fenda F&D A180X
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 170 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, RCA (cinch), Bluetooth, rádió, kijelző, távirányító, 42W teljesítmény

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék ügyes ezermestereknek
Ideális ajándék kis és nagy kertészeknek
Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
Ideális ajándék diákoknak
Ideális ajándék zeneimádóknak
12 490 Ft áfa nélkül 9 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FEN003a2
Logitech Speaker System Z313 - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Logitech Speaker System Z313
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 48 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 25W teljesítmény

14 790 Ft áfa nélkül 11 650 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JL009z3
TRUST GXT 606 JAVV RGB 2.0 SPEAKER GAMING SET - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
TRUST GXT 606 JAVV RGB 2.0 SPEAKER GAMING SET
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 160 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 12W teljesítmény

Ideális ajándék szenvedélyes játékosoknak
Ideális ajándék diákoknak
9 290 Ft áfa nélkül 7 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS255u5
GENIUS SP-HF180 Black fekete színű - Hangfal Típusok
GENIUS SP-HF180 Black fekete színű
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 150 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6W teljesítmény

-2% 2 950 Ft
2 890 Ft áfa nélkül 2 280 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG015h3b2
Genius SoundBar 100
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB

Ideális ajándék férjeknek és barátoknak
Ideális ajándék apukáknak
Ideális ajándék zeneimádóknak
5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034e1c2
Genius SP-HF2.0 1800A fekete - Hangfal
Több, mint98%Megbízhatóság
Genius SP-HF2.0 1800A fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3-sávos, 85 dB/mW érzékenység, 3,5 mm jack, RCA (cinch), 50W teljesítmény

24 390 Ft áfa nélkül 19 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JG018c2
GENIUS SP-HF180 Wood fa színű - Hangfal Típusok
GENIUS SP-HF180 Wood fa színű
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 150 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6W teljesítmény

3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG015h3b1
Genius SP-U130, fekete - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Genius SP-U130, fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 160 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3W teljesítmény

Ideális ajándék diákoknak
3 390 Ft áfa nélkül 2 670 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034d9
Gogen PSU102 2.0 fekete
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 60 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, 3,5 mm jack, 10W teljesítmény

Ideális ajándék diákoknak
6 590 Ft áfa nélkül 5 190 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: WG978d2
Creative Pebble Black - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Creative Pebble Black
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 100 Hz - 17000 Hz frekvenciatartomány, analog audio, 3,5 mm jack, AUX, 4,4W teljesítmény

-2% 8 120 Ft
7 990 Ft áfa nélkül 6 290 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ123t1l6
Creative GIGAWORKS T20 Series II - Hangfal
Több, mint98%Megbízhatóság
Creative GIGAWORKS T20 Series II
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 50 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, RCA (cinch), 28W teljesítmény

Ideális ajándék diákoknak
29 290 Ft áfa nélkül 23 060 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ209a
Creative Pebble White - Hangfal
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
Creative Pebble White
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 100 Hz - 17000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, AUX, 4,4W teljesítmény

-2% 8 120 Ft
7 990 Ft áfa nélkül 6 290 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ123t1l6b
Logitech sztereó hangszórók Z120 - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Logitech sztereó hangszórók Z120
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 3,5 mm jack, 1,2W teljesítmény

6 990 Ft áfa nélkül 5 500 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JL001r42
C-TECH SPK-310WD - Hangfal
Több, mint98%Megbízhatóság
Típusok
C-TECH SPK-310WD
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, analog audio, 3,5 mm jack,

8 890 Ft áfa nélkül 7 000 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MC506b2
Genius SP-Q160, kék - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Genius SP-Q160, kék
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 150 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6W teljesítmény

3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG034e1a4
Genius SP-HF280 - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Genius SP-HF280
Hangfal - 2.0 hangrendszer, 100 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 2-sávos, 3,5 mm jack, 6W teljesítmény

3 090 Ft áfa nélkül 2 430 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JG015h3b3
Trust MiLa 2.0 hangszórókészlet - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Trust MiLa 2.0 hangszórókészlet
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 3,5 mm jack, 10W teljesítmény

-2% 4 590 Ft
4 490 Ft áfa nélkül 3 540 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JS255h
Yenkee YSP 2001b kék - Hangfal
Több, mint99%Megbízhatóság
Típusok
Yenkee YSP 2001b kék
Hangfal - aktív, 2.0 hangrendszer, 150 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, 6W teljesítmény

Kezdőár: 2 370 Ft áfa nélkül 1 870 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 1 db
Termékkód: YEE032d
Genius SW-HF 2.1 1205 Ver. II - Hangfal
Több, mint98%Megbízhatóság
Genius SW-HF 2.1 1205 Ver. II
Hangfal - aktív, 2.1 hangrendszer, 65 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, aktív mélynyomó, 2-sávos, 3,5 mm jack, RCA (cinch), 36W teljesítmény

-1% 16 690 Ft
16 490 Ft áfa nélkül 12 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JG050m6a

PC hangszórók (PC hangfalak)

Bluetooth hangszóróA nappaliban és az erdőben: A Sonos Move hangszóró hangzása mindig nagyszerű Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel...
Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz...

PC hangszórók (PC hangfalak)

A PC hangszórók (PC hangfalak) kategóriában összesen 129 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó PC hangszórók (PC hangfalak) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd a kategóriánál legdrágább PC hangszórók (PC hangfalak) A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb PC hangszórók (PC hangfalak) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod PC hangszórók (PC hangfalak) vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket