we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Hangkártyák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A hangkártyák hangot generálnak, amelyet fejhallgatón vagy hangszórón keresztül érzékelhetünk. Egy hangkártya lehet a számítógép alaplapjának része vagy akár különálló alkatrész. Ezt figyelembe véve megkülönböztetünk integrált, belső és külső hangkártya típusokat. Mi a különbség a fent említett modellek között, és melyik hangkártyák alkalmazhatóak laptophoz, melyik verziók ideálisak PC-hez? Az alábbi sorokban ezekről olvashatsz bővebben.

Tovább

Integrált hangkártyák - a megfelelő választás kevésbé igényes felhasználóknak

Minden alaplap tartalmaz egy integrált hangkártya komponenst. Ezek a beépített hangkártyák megfelelő hangminőséget biztosítanak mindenféle multimédiás szórakozáshoz. Az integrált hangkártyák hátrányai közé tartozik az alacsonyabb fokú erősítési lehetőség és a korlátozott számú csatlakozó.

Milyen lehetőségeket kínálnak a külső és belső hangkártyák?

Ha az integrált hangkártyák lehetőségei nem elegendőek számodra, és úgy döntöttél, hogy külső vagy belső hangkártyát szeretnél beszerezni? Nézd meg, milyen előnyökkel és lehetőségekkel rendelkeznek ezek a hangkártyák az integrált verziókhoz képest.

  • A belső és külső kártya jobb hangminőséget, valamint fokozott interferencia- és zajvédelmi képességeket biztosít.
  • A belső hangkártya a külsőhöz hasonlóan jobb minőségű erősítővel rendelkezik a hangosabb produkció érdekében.
  • Az integrált modellekhez képest a belső és külső hangkártyák a csatlakozási lehetőségek szélesebb skáláját kínálják.

Belső hangkártya - egy tuti tipp a kiváló minőségű hangzás szerelmeseinek

belső hangkártyák nagyon jó hangminőséget biztosítanak, és magukban hordozzák a többcsatornás lejátszás minden előnyét. A hangkártya gyártók nagyon gyakran speciális szoftvert is kínálnak a részletes hangbeállításokhoz és számos fejlett funkciót a térhatású hangzás, a zajszűrés vagy a zavartalan, valósághű reprodukció érdekében.

A belső és külső hangkártya pro / kontra

  • A belső hangkártya csak a számítógépházban foglal helyet.
  • A belső hangkártyák általában kisebb késleltetéssel rendelkeznek.
  • A belső hangkártyák esetében kevesebb csatlakozó áll rendelkezésünkre.

i

A belső hangkártyák a számítógépházban lévő alaplaphoz csatlakoznak egy PCIe-sloton keresztül.

A külső hangkártya (USB-vel csatlakoztatható) illeszkedik a laptophoz és a számítógéphez egyaránt, ha az integrált hangkártya nem elegendő

A külső hangkártyák (USB) a belső hangkártya típusokhoz hasonlóan nagyon jó minőségű hangzást kínálnak a beállítások széles skálájával egyetemben, valamint magas szintű interferencia-elnyomással vagy kiváló minőségű erősítővel rendelkeznek. A számítógéphez azonban USB-csatlakozón keresztül csatlakoznak, és a PC házán kívül helyezkednek el. Ezt laikusok gyakran nevezik úgy is, hogy laptop hangkártya, mivel USB-n keresztül csatlakoznak.

USB külső hangkártya vs. belső hangkártya

  • Széles körű csatlakozási lehetőségek.
  • Szinte nincs jelinterferencia.
  • Könnyen telepíthető és több eszközzel használható - csatlakoztasd egy USB-porthoz.
  • Magasabb késleltetés és beszerzési ár.

Külső hangkártya - a zenész legjobb barátja

A külső hangkártya rengeteg előnnyel jár a belsőhöz képest, ahol különösen nagy szerepet játszik a kibővített csatlakoztathatóság. Nagyobb méretüknek köszönhetően a külső hangkártyák csatlakozókkal rendelkezhetnek a MIDI-vezérlők, a mikrofonok és a hangszerek számára.

A mini külső hangkártyák egyszerű USB audio adapterként szolgálnak 3,5 mm-es csatlakozóval.

Külső HiFi hangkártya

A HiFi külső hangkártyák típusait a legmagasabb minőségű DAC-kal szerelik, és maximális pontosságú - mélységű hangzást biztosítanak, amelyet különösen a hangminőséggel szemben támasztott legmagasabb igényű felhasználók fognak értékelni.

Gaming hangkártyák

A gaming hangkártyák a játékrajongók számára az alap setup részét képezik. Ezek a hangkártyák különösen jól kihasználhatóak a térhatású hangzásban, a jobb tájékozódásban vagy a játékban való elmélyüléskor. Ezek a hangkártyák minimális késleltetéssel bírnak és az összes hangot rendkívül pontosan reprodukálják.

Milyen paramétereket kell figyelembe venni, ha hangkártya vásárlását tervezed?

A PC-s hangkártyák kiválasztásakor - akár belső, akár külső - számos fontos paramétert kell figyelembe vennünk.

  • A bitmélység azt jelzi, hogy az eredeti analóg jelet a hangkártya hány bit digitális formában ábrázolja. A nagyobb bitmélység közelebb hozza a minőséget az analóg felvételhez.
  • A mintavételi gyakoriság azt jelzi, hogy a hangkártya másodpercenként hány mintát rögzít a megfigyelt jelből. A több minta jobb hangminőséget ad.
  • A többcsatornás hangzás lehetővé teszi a térhatású hangvisszaadást (sztereó).

i

Az 5.1-es és a 7.1-es hangkártya is ma már szabványnak számítanak. Segítségükkel akár már a nyolccsatornás térhatású hangzást belső, külső és integrált hangkártyákkal élvezheted.

Olyan hangkártyát vettél, amelyet nem tudsz egyedül üzembe helyezni?

Megtaláltad, hogy melyik belső vagy külső hangkártya a számodra legmegfelelőbb, és most a telepítés miatt aggódsz? Ne ess kétségbe, bárki, aki legalább egyszer kinyitott már egy számítógépházat, képes hangkártyát telepíteni.

Belső hangkártya telepítésének lépései:

  1. Kapcsold ki a számítógépet, húzd ki a tápegységet, majd nyisd ki a számítógép házát.
  2. Keresd meg a PC alaplapján a PCIe foglalatot, és helyezd bele a hangkártyát.
  3. Zárd be a PC házat, és kapcsold be a számítógépet.
  4. Telepítsd a kártyának megfelelő illesztőprogramokat a mellékelt lemezről vagy a gyártó weboldaláról.

Az USB hangkártya nem igényli a számítógép leállítását vagy a számítógépház kinyitását. Csak csatlakoztasd a laptop vagy a számítógép USB-portjához, és telepítsd az illesztőprogramokat.

Hogyan boldogulnak a hangkártyák a Windows 10 és a Windows 8.1 rendszerrel?

A hangkártyához gyakran mellékelnek egy telepítőlemezt a megfelelő illesztőprogramokkal. Ha azonban az operációs rendszered Windows 10 vagy 8.1, akkor az illesztőprogramok telepítését kihagyhatod, mivel sok hangkártya modellt azonnal felismer a rendszer, ha USB-csatlakozóra csatlakoztatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, kimenet 2× Jack 3,5 mm
2 390 Ft

2.
M-Audio M-Track DUO Szállításra kész > 5 db
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Combo XLR, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 55 × 191 × 111 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 590 Ft

3.
M-Audio M-Track SOLO Szállításra kész 1 db
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet, 2× RCA, mérete 55 × 164 × 144 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 300 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
21 290 Ft

Még több
143 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,3 26×
AlzaPower External Sound Card X250 matt fekete
Külső hangkártya - kétcsatornás, 2× 3,5 mm-es Jack, USB-C csatlakozó, Realtek chipkészle ALC4030t, ellenálló fém test, nejlon kábelburkolat, Plug & Play és Hot Plug funkció támogatása
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWSDCE105b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 13×
M-Audio M-Track DUO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Combo XLR, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 55 × 191 × 111 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a6
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Focusrite Scarlett Solo 4th Gen
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, fantom táp +48 V, LED-jelző, mikrofon előerősítők, potenciométer, hangerő beállítása és érzékenység beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192, bit mélység 24, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× XLR, 1× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 174 × 144 × 6 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 500 g, USB-A és USB-C kábel mellékelve
58 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FSR002d1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 16×
Creative Sound Blaster AE-9
Hangkártya - 32-bit, 384kHz, 129db DNR, 7.1/5.1, Scout Mode, Dolby Digital Live/DTS, 1x Toslink optikai kimenet, 1x Toslink optikai bemenet, 1x 1/8" Center/Sub, 1x 1/8" hátsó, 2x RCA, 1x ACM Link, Audio Control Module illesztőprogram, PCIe
126 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC143t4
4,7 13×
Creative Sound Blaster AUDIGY FX V2 - int. hangkártya
Hangkártya Hi-res 5.1 PCI-e SmartComms Kit frissítési lehetőséggel
20 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC137c
4,6 86×
PremiumCord SCART to HDMI 1080P átalakító + tápegység, 230V
Átalakító HDMI és SCART - maximális áram 1 A, LED indikátor, egyenes végződés
12 210 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV203a2
4,3 95×
AXAGON ADA-71 SOUNDbox
Külső hangkártya - Mini USB kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, LED-jelző, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 8 csatorna, bemenet 3× Jack 3,5 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, kimenet 5× Jack 3,5 mm, 1× Jack 6,3 mm, 1× Digital - Toslink, 1× Digital - Coaxial, mérete 92,5 × 142 × 28,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 158 g, USB-A kábel mellékelve, használati utasítás
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a49
4,7 50×
Vention USB External Sound Card 0.15M Gray Metal Type (OMTP-CTIA)
Külső hangkártya - az interfész típusa: USB 2.0 A male/3,5 mm-es female; interfész: aranyozott, alumínium ötvözet, kopásálló, tartós, jó hőelvezetés, interferencia-mentes, vezető: ónozott réz, PVC külső anyag, kompatibilis: Windows 7 / 8 / 10 / Mac OS
3 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL5
3,6 24×
Orico SC2-BK-PRO
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, hangerő beállítása és mute funkció, bemenet 2× Jack 3,5 mm
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI010
4,7 143×
AXAGON ADA-17 MINI HQ külső hangkártya
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, zenefelvétel, streaming és podcasting, LED-jelző, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, 4 csatorna, bemenet 1× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 39 × 24 × 12 mm (Ma×Sz×Mé), használati utasítás
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a46d
4,7 285×
AXAGON ADA-10 MINI Külső hangkártya
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, streaming és podcasting, LED-jelző, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 3 csatorna, bemenet 1× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 39 × 24 × 12 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 g, használati utasítás
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200a45
Ugreen USB-A To 3,5mm External Stereo Sound Adaptor - Külső hangkártya
Típusok
4,6 21×
Ugreen USB-A To 3,5mm External Stereo Sound Adaptor
Külső hangkártya - kompatibilitás: Windows, Mac OS, Linux, PS4, portok: 1× USB 2.0, 2× 3,5 mm-es jack, kábel hossza: 15 cm, Plug & Play
Leárazás -13 %
2 090 Ft 2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre20
4,9
Vention 1-port USB External Sound Card 0.15M Black(OMTP-CTIA)
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, bemenet 1× Jack 3,5 mm
2 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTh84
4,5 79×
Creative Sound Blaster Audigy RX
Hangkártya - 24 bites, 7.1-es térhang, PCIe x1, 3,5 mm-es jack bemenet és kimenet, optikai Toslink kimenettel, EAX Studio, Sound Blaster Audigy Rx Vezérlőpanel
Leárazás -5 %
25 490 Ft 26 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC137b
4,8
MAONO AU-AM200
DJ rendszer - analóg USB kimenettel, csatornák száma: 4, 12 beépített effektus, kimenetek: 2× 3,5 mm-es sztereó Jack, kimenetek: 6× 3,5 mm-es sztereó Jack, 3,5 mm Jack fejhallgató kimenet, Bluetooth
31 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAON003
4,6 21×
Ugreen USB External Stereo Sound Adapter
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, hangerő beállítása és mute funkció, bemenet 1× Jack 3,5 mm
3 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre81
4,7 115×
Vention USB External Sound Card Black Metal Type
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató és mikrofon csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL3
4,1 32×
Vention USB External Sound Card Black
Külső hangkártya - USB porton keresztül csatlakoztatható hangkártya PC-hez, fejhallgató csatlakoztatása 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL4
4,2 21×
Orico SKT2-BK
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, bemenet 2× Jack 3,5 mm
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORI011
Focusrite Scarlett Solo Studio 4th Gen
Külső hangkártya - USB-C kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, fantom táp +48 V, LED-jelző, mikrofon előerősítők, potenciométer, hangerő beállítása és érzékenység beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192, bit mélység 24, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× XLR, 1× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 442 × 268 × 115 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 2175 g, USB-A és USB-C kábel mellékelve, fülhallgató, mikrofon
90 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FSR002d2
4,6 32×
Creative Sound BlasterX G6
Külső hangkártya - Micro USB kapcsolat, rendeltetése gaming, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása és mute funkció, mintavételi frekvencia 384 kHz, bit mélység 32 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Jack 3,5 mm, kimenet 1× Jack 3,5 mm, USB-A kábel mellékelve, software és effekt egység a csomag része
51 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC163i10
3,6 10×
PremiumCord HDMI to SCART átalakító + tápegység, 230V
Átalakító HDMI és SCART - maximális áram 1 A, LED indikátor, egyenes végződés
11 550 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FV203a3
4,5 67×
Creative SOUND BLASTER Play! 3
Külső hangkártya - USB-A kapcsolat, rendeltetése gaming, mintavételi frekvencia 96 kHz, bit mélység 24 bit, bemenet 1× Jack 3,5 mm, mérete 22 × 138 × 9 mm (Ma×Sz×Mé), software a csomag része
8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HC163e3
3,7
IK Multimedia iRig Stream
Külső hangkártya - mini-DIN kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 24 bit, 2 csatorna, bemenet 2× RCA, Lightning kábel mellékelve, software a csomag része
42 280 Ft -tól
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA59a1

Hangkártyák

Michal RybkaHogyan frissítsd a PC-det vagy laptopodat, ha arra kerül a sor? Mint minden gépnek, a számítógépnek is szüksége van időről időre karbantartásra. Ha biztonságosan szeretnél hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz, elvégezni a munkafeladatokat vagy játszani a modern játékokkal, akkor gondoskodnod kell a rendszeres frissítésről. Mikor...
Furcsán hangozhat, de vannak olyan esetek, amikor úgy döntünk, hogy nem frissítjük a meglévő rendszert – vagy megtartjuk, és csak részben frissítjük. Egy ilyen számítógép megfelelő lehet régi játékokhoz, egy ipari rendszer kezelésére, amely már hosszú ideje nem...
A legtöbb ember nem szeretné lecserélni a teljes számítógépét, mondván: Nézd csak meg, hogy mennyire jön ki egy új építésű számítógép összértéke. Továbbá a legtöbb ember így vélekedik: A számítógépem elég jó, csak ezt és ezt kell jobbat venni bele. Sok esetben ez igaz...
cikkKvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla) A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
További cikkek

Hangkártyák

A Hangkártyák kategóriában összesen 143 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangkártyák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangkártyák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangkártyák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangkártyák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ