30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hangszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A világ minden kultúrájában megtalálhatók a különböző formájú hangszerek. E hangszerek valamelyikének megszólaltatása mindkét agyféltekét igénybe veszi, segítve az agy fejlődését mind fiatalkorban, mind felnőttkorban vagy idős korban. Olvass tovább és tudj meg többet arról, hogy melyik hangszer a legmegfelelőbb a számodra.

Tovább

A hangszerek ősidők óta kísérik az emberiséget

Az ének és a zene az emberiség kezdete óta része az emberi kultúrának. A hangszerek története is igen hosszú - az első hangszerek már a kőkorszakban említésre kerültek. Az idők során a hangszerek formája változott, de jelentőségük állandó maradt.

A hangszer olyan eszköz, amellyel hangokat és szólamokat lehet előállítani. Egyszerűen fogalmazva, szinte bármi, ami hangot ad ki, használható hangszerként.

Hogyan osztályozhatók a hangszerek? A típusok aszerint különböznek, hogy a hangszer hogyan állít elő hangot

A hangszerek aszerint oszlanak meg, hogy hogyan állítják elő a sajátos hangjukat. A hangszerek európai rendszerezése öt alapcsoportra való felosztáson alapul:

  1. A húros hangszerek összességében a legelterjedtebbek közé tartoznak, beleértve a gitárokat, hárfákat, hegedűket és zongorákat.
  2. Az idiofonok az egész hangszer vagy annak egyes részeinek rezgésével állítják elő a hangot. Ide tartozik például a triangulum.
  3. Az ütőhangszerek főként a dobok és ütőhangszerek minden fajtája.
  4. A fúvós hangszerek megszólaltatásához levegőáramlásra van szükség, amely általában a szájból jön.
  5. Az elektromos hangszerek elektromos jelet alakítanak át hanggá erősítők és hangszórók segítségével.

Klasszikus és nem hagyományos hangszerek. Melyik lesz tökéletes a számodra?

A hangszerek fent említett alapvető felosztása zavaró lehet, ezért a könnyebb tájékozódás érdekében alcsoportokra osztjuk a hangszereket.

A gitár sokoldalú hangszer

A gitár az egyik legnépszerűbb hangszer. Nemcsak a tábortűz körül, hanem minden zenei műfajban megtalálják a helyüket. Számos típus közül választhatsz.

  • A klasszikus gitárok, vagy más néven spanyol gitárok elsősorban a klasszikus zenében használatosak. Ujjal pengetett, különleges formájú és nejlonhúrokkal ellátott gitárok.
  • Az akusztikus gitárok saját testükkel termelnek hangot, és leggyakrabban pengetővel játszanak rajtuk. Fémhúrokkal rendelkeznek, és minden zenei stílusban használhatók.
  • Az elektromos gitárok elektromágneses hangszedőt használnak, amely a húrok mozgását elektromos feszültséggé alakítja át, amelyet az elektromos berendezés állít elő. Szintén számos műfajban találnak felhasználásra.
  • Az ukulele nem csak egy kicsinyített gitár, hanem egy másik hangszer, más húrszámmal, de könnyen szállítható és kezdők számára is alkalmas.
  • A bendzsó és a mandolin nem éppen hagyományos hangszerek, csak hasonlítanak a gitárra. Másképp szólnak, és nagyon sajátos hangzást is kínálnak.

A basszusgitár a legnépszerűbb hangszerek közé tartozik

A basszusgitárok széles körben használatosak, különösen zenekarokban, így napjainkban a legnépszerűbb hangszerek közé tartoznak. A basszusgitárokat is felosztják elektromos, amelyek a leggyakrabban használtak, és akusztikusra. Az elektromos basszusgitárral ellentétben az akusztikus basszusgitár üreges testtel rendelkezik, és megjelenésében hasonlít a western gitárra.

Hangszer - akusztikus gitár
Akusztikus gitárok

Hangszer - ukulele
Ukulele

Hangszer - Basszusgitárok
Elektromos basszusgitár

A billentyűzet többet nyújt, mint egy klasszikus zongora, és egyike a klasszikus hangszerek egyikének

A billentyűs hangszerek hűen utánozzák a zongora vagy a pianínó akusztikus hangzását, az áruk töredékéért. Emellett számos érdekes funkciót is kínálnak. Gyakorlásra és rendszeres előadásra egyaránt alkalmasak. A billentyűk többféle hangszert is lefednek.

  • A Keyboardok népszerűek a kellemes ár, a könnyű hordozhatóság és a további funkciók miatt. Ideálisak hangszerként a kezdők számára.
  • A digitális zongorák a hagyományos zongora alternatíváját jelentik. Nagyon hűen reprodukálják a hangzást, de kevésbé helyigényesek, megfizethetőbbek és praktikus funkciókkal is rendelkezhetnek.
  • A színpadi zongorák koncertek kedvelt választásai. Könnyen hordozhatók és számos funkciót kínálnak.
  • A szintetizátorok elsősorban elektronikus zene létrehozására használatosak. Lehet, hogy vannak beépített billentyűik, de az is lehet, hogy nincsenek, ezért meg kell fontolnod, hogyan fogod használni a szintetizátort.
  • A MIDI billentyűzetek klasszikus elektronikus billentyűkkel rendelkeznek, és billentyűzetrészletek USB-n keresztül történő számítógépre történő rögzítésére szolgálnak. Önmagukban azonban általában nem termelnek hangot.
  • A MIDI kontrollerek, hasonló módon működnek, jelet küldenek a számítógépre, és további funkciókat kínálnak a zenei alkotók számára.

Billentyűs hangszer
Keyboard

Hangszer - Digitális zongora
Digitális zongora

A dobok jelentik a zenekar alapját. Milyen ütőhangszerek vannak?

A dobok a basszusgitárokkal együtt a zenekar ritmusának alapját képezik, megadják a tempót és támogatják a többi hangszer harmóniáját. Ezért a dobfelszereléseket - legyenek azok hagyományosak vagy elektromos dobok, és az önálló dobokat inkább zenekarban, mint szólóban érdemes használni. Az ütőhangszerek közé tartoznak az olyan idiofonok, mint a bongók, xilofonok, tamburinok, triangulum és mások.

i

Nem hagyományos hangszerek

Az ütőhangszerek között számos nem hagyományos hangszer található. Ezek közé tartoznak a szokatlan kongadobok, djembák és marimbák, amelyeken akár négy játékos is játszhat.

Fafúvós hangszer a helyes légzés gyakorlása

A fúvós hangszerek növelik a légzési kapacitást és a légzőizmok erejét. A klasszikus zene vagy a jazz az a műfaj, ahol leggyakrabban találkozhatsz velük. Fúvós hangszer a zsebtrombita, a szaxofon, a blokflöte vagy akár az orgona is.

  • A fuvolák a fúvós hangszerek leggyakrabban használt csoportja. Ezek lehetnek furulyák, fuvolák vagy ír furulyák.
  • A szájharmonikák és a melodikák kevésbé hagyományos hangszerek, amelyek egyedi hangzást kínálnak.
  • A trombiták, klarinétek és harsonák a rézfúvós hangszerek közé tartoznak, és a klasszikus zenében vagy a jazzben használják őket.
  • A szaxofonok szintén a jazz sajátjai, de egyre gyakrabban találkozhatunk velük a klasszikus zenében. Nemcsak méretük, hanem összetéveszthetetlen hangjuk is megkülönbözteti őket.
  • A fúvós hangszereket kiegészítik a szokatlan, de megfizethető árú okarinák, a pengetős hangszerek és a kazook.

Hangszer - trombita
Trombita

Hangszer - fuvola
Furulya

Hangszer - klarinét
Klarinét

A húros hangszer kellemes élményt nyújt a fülnek

A vonós hangszer elsősorban a klasszikus zenéhez tartozik, de számos más műfajban is használható. A klasszikus vonós hangszerek közé tartoznak a hegedűk, brácsák, nagybőgők és csellók.

A vonós hangszer a legnehezebben játszható hangszer közé tartozik. Játszani rajta megtanulni nem könnyű, de az egyedi hangzás kellemes jutalom.

A gyerekek számára a kor és a készségek figyelembevételével válassz hangszert

A piacon vannak olyan gyermekeknek szánt hangszerek is, amelyek kisebb méretük miatt könnyebben kezelhetők. Például hegedűk és gitárok vásárolhatók 1/2 vagy 1/4 skálán a kicsik számára. Hasonlóképpen a fuvolák vagy a billentyűs hangszerek is kisebb billentyűszámmal rendelkeznek a gyerekeknek szánt változatban.

Az összes hangszer megtalálható itt

Hangszereink mindent kínálnak, ami a játékhoz szükséges. Itt minden szépen, egy helyen elérhető. Az egyes hangszer kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a játékot és a hangszerek szállítását. Akár állványt, húrokat, kapodasztereket vagy bármilyen más kiegészítőt keresel, kottáskönyveink segítenek.

A hangszer nem jól játszható kotta nélkül

Kotta nélkül a hangszer nem használható megfelelően. Kínálatunkban kottákat találsz az összes legnépszerűbb hangszerekhez, mint például fuvola, zongora, dob, hegedű és még sok más hangszerhez. A kottakínálatot kottáskönyvek és daloskönyvek is kiegészítik.

A zenei kínálatban hang- és DJ-felszerelések is szerepelnek

A hangtechnika a zenei felszerelések közé tartozik, amely biztosítja, hogy a közönség mindent úgy halljon, ahogyan eredetileg gondoltad. Ha azonban zenekar nélkül szeretnéd beindítani a bulit, akkor DJ felszerelés érdekelni fognak téged.

Érdekel még több megfizethető árú hangszer? A hangszerek - használt oldalon van néhány érdekes ajánlat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ALPINE SleepDeep 2021 - füldugók alváshoz Szállításra kész > 10 db
Füldugó - a maximális kényelem érdekében tervezték alváshoz, az egyedülálló ovális forma megfelel a hallójárat természetes formájának, SNR csillapítási arány 27 dB, speciális gélt tartalmaz a zajszint csökkentése érdekében, alkalmas az oldalfekvésben történő alváshoz is, a nagyon puha AlpineThermoShape anyag szilikonmentes, luxus tokkal szállítjuk
7 290 Ft

2.
AKAI MPK mini MK3 Szállításra kész > 5 db
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
34 890 Ft

3.
ALPINE FlyFit 2021 - repülőgépre füldugók Szállításra kész > 10 db
Füldugó - repülőgépeken, autóban, vonaton, buszon használható, kompenzálja a fülben lévő nyomást, elnyeli a kellemetlen motor- és utastéri zajokat, rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag, hallható beszélgetések az emberekkel, újrafelhasználható, praktikus tok, szilikonmentes
5 690 Ft

Még több
3 083 termék
4,8
Dubreq Stylophone S-1
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, 12 billentyű, fejhallgató kimenet, elemes működés, súlya: 0,19 kg
Szuper ár
11 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DUBR01a1
AKAI MPK mini MK3 - MIDI billentyűzet
Típusok
4,9 37×
AKAI MPK mini MK3
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
34 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008a1a
3,8 63×
ALPINE SleepDeep 2021 - füldugók alváshoz
Füldugó - a maximális kényelem érdekében tervezték alváshoz, az egyedülálló ovális forma megfelel a hallójárat természetes formájának, SNR csillapítási arány 27 dB, speciális gélt tartalmaz a zajszint csökkentése érdekében, alkalmas az oldalfekvésben történő alváshoz is, a nagyon puha AlpineThermoShape anyag szilikonmentes, luxus tokkal szállítjuk
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19000
4,2 18×
ALPINE FlyFit 2021 - repülőgépre füldugók
Füldugó - repülőgépeken, autóban, vonaton, buszon használható, kompenzálja a fülben lévő nyomást, elnyeli a kellemetlen motor- és utastéri zajokat, rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag, hallható beszélgetések az emberekkel, újrafelhasználható, praktikus tok, szilikonmentes
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19001
AKAI MPK mini MK3 Black - MIDI billentyűzet
Típusok
4,9 37×
AKAI MPK mini MK3 Black
MIDI billentyűzet - 25 billentyű, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, pedál bemenet, tömege 0,75 kg
34 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AKI008a1b
4,9 15×
ALPINE MusicSafe Pro Black
Füldugó - zenészek számára
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004f
ALPINE PartyPlug átlátszó - Füldugó
Típusok
4,3 48×
ALPINE PartyPlug átlátszó
Füldugó - zenészek számára
6 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004d
4,4 14×
M-Audio Keystation Mini 32 MK3
MIDI billentyűzet - 32 billentyű, mini billentyűk, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, billentyűzet dinamikával, billentyűzet felülete fényes, USB MIDI, tömege 0,45 kg
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MAU004b
5,0
Veles-X Upright Adjustable Guitar Stand
Gitárállvány - ukuleléhez univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga fém
4 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01c5
4,7 19×
CASCHA Blues Series C-major
Szájharmonika - diatonikus, 10 csatorna, C hangolás, anyaga műanyag, törlőkendő és tok a csomag része
Szuper ár
4 450 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CASCH08b
3,4 30×
ALPINE SleepSoft
Füldugó - alvásra alkalmas, újrafelhasználható, szilikonból készült
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004l
5,0 11×
Woodman Kalimba Brown
Ütős hangszer - kiváló minőségű okumé fából készült, teljes hangzás és hosszú élettartam
13 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01a1
4,7 12×
Alpine PartyPlug Pro Natural
Füldugó - alkalmas koncertekre, néhány dugós csomagban, huzattal ellátott takaróban és tisztító spray-ben
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALPR004k
4,3 11×
ALPINE WorkSafe 2021 - füldugók zajos munkakörülményekhez
Füldugó - egész napos viseletre alkalmas, zajos munkakörnyezetben, tompítja a káros zajokat, ugyanakkor a figyelmeztető jelzések vagy a beszélgetések még mindig jól hallhatóak az egyedülálló AlpineAcousticFilters™ szűrőknek köszönhetően, rendkívül kényelmes a puha AlpineThermoShape™ anyagnak köszönhetően, hordtáska, szilikonmentes
5 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19002
5,0
Hercules GSP38WB PLUS
Gitárállvány - fali, univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga fa, fém és műanyag, teherbírása 7 kg,
6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRSGSP38WB
4,2
ALPINE SwimSafe - vízálló füldugók
Füldugó - megakadályozza a víz bejutását a fülbe, védelem a fülfertőzések ellen, az AlpineAcousticFilters™ szűrőknek köszönhetően továbbra is hallani lehet a környezeti hangokat és a beszélgetéseket, rendkívül kényelmes AlpineThermoShape™ anyag, alig látható a fülben, szilikonmentes, újrafelhasználható
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19003
4,5
SOUNDSATION SMS-420 + BAG
Kottatartó - földre helyezhető, anyaga fém, állítható magasság 75 és 140 cm között
4 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSN004w2
4,2
Veles-X Jaw Harp 8 Antique
Doromb - anyaga: fém, méret: 74 mm
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01h2
4,3 17×
MOZOS M5002B
Hallásvédő - alkalmas magas zajszintű környezetbe, kagyló, konstrukció anyaga műanyag, hangcsillapítás 32 dB-ig, fekete kivitel
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MZS027a
4,7 32×
Adam Hall SLED 1 ULTRA USB
Kottatartó lámpa - rögzítése csatlakozóval, lúdnyak kar, dönthető, állítható színhőmérséklet, kapcsolóval, integrált LED, energiafelhasználás 0,24 W, hálózati tápegység, USB konnektor elem, fekete kivitel, lámpaernyő szélessége 300 mm
3 950 Ft -tól
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUDH06a
ORTEGA OGH-1 - Gitárállvány
Típusok
4,2 31×
ORTEGA OGH-1
Gitárállvány - fali, univerzális - minden gitárhoz és basszusgitárhoz, anyaga fa és fém
3 310 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OTG020a
4,6
TEENAGE ENGINEERING PO-33 K.O.!
Szintetizátor - nyomógombos szintetizátor, szekvenszerrel, USB MIDI, USB to Host és USB to Device, 47 billentyű, fejhallgató kimenet, elemes működés, mellékelt szoftver
36 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TNE003a
4,4 13×
Veles-X Clip-on Chromatic Tuner
Hangológép - csíptetős, rendeltetése basszusgitár, gitár és ukulele, tartomány A0-C8, tápellátás CR2032 elem
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VELX01z2
4,0
BESPECO BAG60AGT
Puha gitártok - akusztikus gitárokhoz, anyaga 600D nejlon, 1 zseb
Leárazás -10 %
5 590 Ft 6 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BSP005i

Hangszerek

audióA legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2024-ben (AKTUALIZÁLVA): gamer, True Wireless, Hi-Fi stb. Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit, többek között gamer, True Wireless, Hi-Fi és más kategóriákban. Továbbá ismertetjük a fej- és fülhallgatók terén jelenleg megfigyelhető trendeket is.
A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával.
A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
beatsAz új Beats Studio Buds+ fülhallgató még jobban szól, ráadásul átlátszó változatban is érkezik A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless fülhallgatóját - a Beats Studio Buds+-t. Már első ránézésre is lenyűgöző, de természetesen a belső tulajdonságai sem álltak meg a fejlődésben.
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék mindenekelőtt a 24 bites hang teljes körű támogatásával, valamint a fejlett zajszűréssel nyűgöz le, de még sok mással is. A Buds2 Pro elsősorban a zenekedvelőknek...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt...
További cikkek Összes cikk

Hangszerek

A Hangszerek kategóriában összesen 3083 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangszerek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ