Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Hangyasav Alveus 20 - G 01 M Pearl

Termékkatalógus
Hangyasav Alveus 20 - G 01 M Pearl
Gránit mosogató gránit, anyaga Granital plusz, excentrikus háló 3 szelep 1/2 "túlfolyó, szifon helyet takarít meg azzal fordult a mosogatógép, fúrt lyukak akkumulátor és excentrikus szifon. A előfúrt lyuk mosószer-adagolót.
Kód:  ALVEDR019 Termékszám:  4402001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hangyasav Alveus 20 - G 01 M Pearl

Mosogatók Series hangyasav mellett kiváló design és a konkrét telepítés típusát - ez lehet telepíteni két módon. Tiszta és gyakorlati területeken Alveus mosogatók tökéletesen összhangban van a legújabb trendeket. Természetesen vannak olyan minőségű anyagok, a figyelmet a praktikum és a könnyű szerelés. A mosogató tartozéka a már elkészített furat akkumulátort. Tartalmazza a megtakarítás szifon bekapcsolása a mosogatógépbe.

Legfontosabb jellemzők

  • Anyaga Plus Granital bézs
  • Mesh excentrikus szelep 3 1/2 "
  • Két telepítési módszerek
  • A fúrt lyuk mosószer-adagoló
  • hosszú élettartam
  • egyszerű karbantartás

Plus Granital

Ez az újonnan kifejlesztett kompozit anyag, és tartalmazza a 70% -a a részecskék gránit olvasztott össze felhasználásával polimer gyanta kiváló minőségű. Ez a kombináció biztosítja a magas hőállóság akár 280 ° C-on, és nagyon ellenálló a karcolásokkal és hatásokat. Ugyanakkor, ez az anyag lehetővé teszi az egyszerű karbantartás mindkét szennyeződés és vízkő. Másik előnye Plus Granital szín és struktúra stabilitása évtizedekig. 

Két rögzítési lehetőség

Sink hangyasav 20 lehet telepíteni két módon.Az első az, hogy telepítse a pulton és ezzel a simulékony megoldást teremt zökkenőmentes asztali fórumon. A mosogató helyezünk egy kellően nagy mélyedés felülről rögzítve beszerzett bilincsekkel. Beépített mosogatók alkalmasak munkalapok, amelynek vastagsága 25-40 mm.

A második lehetőség az alsó szerelése a lemez alsó oldalán, a széleit a mosogató ezért rejtve alatt munkafelületet. Ez a fajta telepítés lehetővé teszi a használatát nagyobb méretű és korlátlan kombinációk.

karbantartás

A legtöbb szennyeződéseket el lehet távolítani finom neobrušujících folyékony mosószerek vagy ammónia alapú termékek. Tartós foltok eltávolíthatók fehérítővel (hígított 50% víz), vagy enyhe lengyel míg vízkő 9% ecetsav. Ne használjon savas nátrium.

Kompozit anyagok tegye ki agresszív vegyi anyagokat (festék eltávolító, sütő tisztító tömény savakkal, lúgokkal és hasonlók) károsíthatja a felületet a mosogató. Ha érintkeznek, gyorsan öblítsük le a felületet vízzel. 

Paraméterek

Típus
Gránit Kész!
Hossz
44 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Hossz
52 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!

Mosogató anyaga

Típus
Gránit Kész!

Mosogató méretei

Hossz
44 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
52 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!

Szerelés

Szerelés
Alsó Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hangyasav Alveus 20 - G 01 M Pearl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALVEUS Formic 20 - G 01 M pearl. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alveus Formic 20 - G 01 M pearl.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ