30 dnů na vrácení Shop roku

ALVEUS Formic 30 - G 02 M kőmintás-bézs

Termékkatalógus
ALVEUS Formic 30 - G 02 M kőmintás-bézs
Gránit mosogató - granital mosogatótálca, 3 1/2"-es hálós excentrikus szelep, túlfolyó, helytakarékos szifon mosogatógép csatlakozással, előfúrt csaplyuk és mosószer-adagoló lyuk
Kód:  ALVEDR025 Termékszám:  4403002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ALVEUS Formic 30 - G 02 M kőmintás-bézs

Kiváló designja mellett a Formic mosogatótálca a beépítés típusában is különleges - kétféle módon lehet telepíteni. A letisztult és praktikus Alveus mosogató tökéletes összhangban van a legújabb trendekkel. Természetesen minőségi anyagokból készült, nagy figyelmet fordítva a praktikumra és a könnyű beszerelésre. A mosogatótálca elővágott lefolyó lyukkal rendelkezik. A csomag része egy helytakarékos szifon, amelybe mosogatógép is beköthető.  

Legfontosabb jellemzők 

  • Anyaga: Granital Plus kőmintás-bézs 
  • Excentrikus 3 1/2"-es szifonnal 
  • Kétféle módon beépíthető 
  • Előfúrt lyuk mosószer-adagoló számára 
  • Hosszú élettartam  
  • Csepegtető 

Granital Plus 

Ez az újonnan kifejlesztett kompozit anyag 70%-ban gránit részecskéket tartalmaz, amelyet kiváló minőségű polimer gyanta köt össze. Ez a kombináció magas hőállóságot biztosít, akár 280 °C-ig, és rendkívül ellenálló a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Ugyanakkor ez az anyag az egyszerű karbantartásról is gondoskodik, legyen szó akár szennyeződésről vagy vízkőről. A Granital Plus másik előnye az évtizedekig tartó szín és struktúra stabilitás. 

Kétféle rögzítési lehetőség 

A Formic mosogatálcát két módon lehet telepíteni. Az egyik megoldás a felülről történő behelyezés és ezzel sima felületet alkot a mosogatótálca a munkalappal. A mosogató egy kellően nagy kivágásba illeszkedik felülről, és a mellékelt bilincsekkel rögzíthető. A beépített mosogató 25-40 mm vastagságú munkalapba alkalmas. 

A másik lehetőség az alsó beszerelés a munkalap alsó oldalán, így a mosogató széle rejtve marad a munkafelület alatt. Ez a fajta telepítés lehetővé teszi nagyobb méretű mosogató használatát és korlátlan kombinációs lehetőségekkel kecsegtet.

Tisztítás 

A legtöbb folt és szennyeződés finom, nem súroló hatású folyékony mosószerrel vagy ammónia alapú termékekkel eltávolítható. A makacs foltokat fehérítővel (50% vízzel hígítva), vagy enyhe súrolószerrel, míg a vízkövet 9%-os ecetsavval lehet eltávolítani. Ne használj sósavat! 

A kompozit anyagokat ne tedd ki agresszív vegyi anyagoknak (festék eltávolító, sütő tisztító tömény savakkal, lúgokkal és hasonlók), mert károsíthatja a mosogató felületét. Ha ilyen anyaggal érintkezik, gyorsan öblítsük le a felületet vízzel. 

 

Paraméterek

Csepegtető
Csepegtetővel Kész!
Típus
Gránit Kész!
Hossz
34,7 cm Kész!
Szélesség
42 cm Kész!
Hossz
76 cm Kész!

Típus

Csepegtető
Csepegtetővel Kész!

Mosogató anyaga

Típus
Gránit Kész!

Mosogató méretei

Hossz
34,7 cm Kész!
Szélesség
42 cm Kész!

Teljes méretek

Hossz
76 cm Kész!
Szélesség
50 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!

Szerelés

Szerelés
Alsó Kész!

Szín

Szín
Beige Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ALVEUS Formic 30 - G 02 M kőmintás-bézs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALVEUS Formic 30 - G 02 M pebble. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alveus Formic 30 - G 02 M pebble.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ