Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hannspree 10,1 Hercules HD

Termékkatalógus
Hannspree 10,1 Hercules HD
Tablet 10.1 "1280x800 IPS, QuadCore processzor MT8163 1.3GHz ARM Cortex A53, 1 GB RAM, belső memóriája 16 GB MicroSD 32 GB-ig, 2 megapixeles hátsó kamera + elöl 2 megapixeles, GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, Micro USB, USB OTG, mini HDMI, 5000 mAh-s akkumulátor, Android 5.1
Kód:  HAN0310a3e8 Termékszám:  SN1ATP1B2A Gyártó honlapja:

Hannspree 10,1 Hercules HD

Hannspree 10,1 Hercules HD egy nagy teljesítményű tabletta napi használatra, amely könnyen helyettesíti a kis laptop. Hála a modern, nagy kapacitású akkumulátor lenyűgöző akkumulátor egy feltöltéssel, miközben a rendkívül alacsony tömeg és a gyakorlati méreteket. Az Android 5.1, használata kényelmesebb, finomabb és felhasználóbarát funkciók menteni egy csomó időt lehet szentelni jobb szórakozás.

legfontosabb jellemzői

  • MediaTek négymagos processzor, 1 GB RAM
  • IPS kijelző privilegizált élvezni a legkisebb részletek
  • Két kamera lehetővé teszi, hogy képeket és kommunikálnak videohívások
  • Csatlakozók mini HDMI és micro USB OTG funkció
  • A modern operációs rendszer Android 5.1

Nagy teljesítményű és nagy kijelző

Továbbfejlesztett teljesítőképességű MediaTek négymagos processzor órajel 1,3 GHz-es, amely együtt 1GB RAM biztosítja a zökkenőmentes működését a rendszer. Élvezze a legújabb játékok futtassa a legigényesebb alkalmazásokhoz és zökkenőmentesen lejátszani a nagy felbontású videó. Véleményüket szerzi finom, részletes és élénk színű IPS kijelző felbontása 1280 × 800 pixel. Amellett, hogy egy nagy kép teljesítményt remekel és széles látószöget biztosít.

Csatlakoztassa, amire szükség van

Használati tulajdonságok tabletta tovább növeli a kiváló csatlakozási lehetőségeket. A beépített WiFi antenna, hogy az internet, Bluetooth 4.1, majd csatlakoztassa a vezeték nélküli perifériák, mint egy egér és a billentyűzet. Ezek szolgálnak más fejlett USB OTG szabványt. Többek között készüléket, majd eltűnt az első és hátsó kamera, egy slot micro SD kártya és mini HDMI csatlakozóval a nagyobb kijelző nem.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hannspree 10,1 Hercules HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hannspree 10.1 Hercules HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hannspree 10.1 Hercules HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hann 10.1 Hercules HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hann 10.1 Hercules HD.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ