0% splátky Siguro Slevy s AP+

Happy Plugs In-Ear Coral

Termékkatalógus
Happy Plugs In-Ear Coral
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fülhallgató, füldugó, beépített mikrofon, hívásfogadás gomb, három méretű füldugó, aranyozott, 3,5 mm-es jack
Kód:  HPE026b Termékszám:  7714

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Happy Plugs In-Ear Coral

A Happy Plugs In-Ear mikrofonos fülhallgató több, mint egy közönséges fülhallgató. Egyesíti a kiváló minőségű hangzást, az élénk színeket és a stílusos design-t, mert a zenehallgatás nem csak a kiváló hangzásról szól. A Happy Plugs gyártó ezzel teljes mértékben tisztában van, ezért nagy hangsúlyt fektet a mindennapos használatra.

Fő jellemzők

  • 9,1 mm-es hangszórók közvetítik a lenyűgöző hangzást
  • Gomb a hívásfogadásra és a mikrofonhoz
  • Három méretű füldugó - mindenkinek illik
  • Aranyozott, 3,5 mm-es jack
  • Stílusos design és élénk színek

Távoli hívásirányítás

A fülhallgató nem csak az első osztályú hangzási élményre gondol zenehallgatás közben, hanem van beépített híváskezelője is, így nélkülözhetetlen társsá válik a mindennapokban. Telefonok és tabletek egész sorával használhatod, beleértve az iPhone-t, az iPad-ot vagy az Android rendszert. A maximális minőségű sztereó hangzásért 3,5 mm-es aranyozott jack csatlakozói vannak. A három különböző méretű füldugónak köszönhetően mindenki fülébe illik.

 

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Happy Plugs In-Ear Coral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Happy Plugs In-Ear Coral. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Happy Plugs In-Ear Coral. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Happy Plugs In-Ear Coral. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Happy Plugs In-Ear Coral.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ