30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Hario Clear MXR-2TB

Termékkatalógus
Hario Clear MXR-2TB
Kávédaráló - áttetsző műanyag, kerámia őrlőkövek, tapadókorong, a ledarált kávé a 40 g kapacitású fiókszerű kihúzható tartályba kerül
Kód:  HARI001 Termékszám:  HRMXR-2TB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hario Clear MXR-2TB

A gyönyörű, designos Hario Clear MXR-2TB kávédaráló nagyszerű segédeszköz mindenki számára, akinek fontos az elsőosztályú minőség, a praktikusság és a modern design. A Hario Clear első ránézésre egy nagydarab csiszolt smaragd benyomását kelti. Masszív, fekete áttetsző műanyagból készült. A fiókszerű kávétartály, ahova a darált kávé kerül, teljesen átlátszó, és akár 40 g kávé is belefér.

Legfontosabb jellemzők

  • Gyönyörű design
  • Állítható finomságú darálás
  • Kiszóródás elleni fedő
  • Gumi tapadókorong
  • Kerámia őrlőkövek

Könnyű kezelés

A műanyag fedő igen csak praktikus, hiszen meggátolja, hogy a kávébabok a darálás során kiugráljanak. A darálás során biztosan értékelni fogod, hogy a kávédaráló az alsó részén gumi tapadókoronggal lett ellátva, aminek köszönhetően könnyedén hozzáfogatható a sima felületekhez, ezáltal darálás során nem fog elmozdulni.

Méretek:
18,3 x 7,5 x 17,5 cm

Darálás

A Hario Clear MXR-2TB darálási mechanizmusa kerámia őrlőkövekből áll, és vízsugár alatt könnyedén tisztítható. Természetesen a darálási finomság is állítható a fogantyú alatt lévő fogas tekerő által.

 
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hario Clear MXR-2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hario Clear průhledný mlýnek na kávu . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hario Clear priehľadný mlynček na kávu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hario transparente Kaffeemühle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hario transparente Kaffeemühle.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ