Shop roku Shop roku

Optikai meghajtók - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
ASUS
(2)
Verbatim
(1)
Formátum
Blu-ray
(3)
DVD
(3)
CD
(3)
Olcsó, de mégis 100%-ban működő árut keresel? Akkor a legjobb helyen jársz. Spórolj, és fedezd fel a felbontott, újszerű vagy használt áruk kínálatát. Minden terméket szakembereink gondosan ellenőriznek, így nem kell aggódnod amiatt, hogy törött, megbízhatatlan, sérült vagy koszos árut kapsz.

Felbontott – termékek új és tökéletes állapotban, teljeskörű garanciával. A csomagolás eredeti, csupán valaki már kinyitotta előtted a dobozt. Miért? Például az áru nem volt megfelelő ajándék. A terméket gondosan újracsomagoltuk az eredeti csomagolásba, és most talán épp Rád vár teljes pompájában természetesen lényegesen alacsonyabb árcédulával.

Megbízhatóság nagyszerű áron – ne keress a dologban semmi trükköt vagy buktatót. Mindent alaposan ellenőriztünk, és teljes körű, azaz 24 hónapos garanciát kínálunk Neked.

Újszerű – teljesen működőképes áru, amelyen a szokásos használatból adódóan már kisebb karcolások keletkeztek. A legtöbb esetben teljes tartozékokkal együtt kapod meg ezeket a termékeket is. Ezek megbízható áruk, amelyeket nem befolyásoltak jelentősen a korábbi kalandok, és most új tulajdonosra várnak. Az újszerű termékekre közel teljes, 21 hónapos garanciát adunk.

Igyekszünk mindent megtenni az eredeti csomagolás megőrzése érdekében, és ez gyakran sikerül is. A védelem azonban elsődleges fontosságú, ezért újszerű áruk esetében néha kénytelenek vagyunk cserekartonhoz nyúlni.

Használt – teljesen működőképes, azonnali használatra kész termékek, amelyekre 12 hónapos garanciát vállalunk. Előfordulhat, hogy a terméket csak az alapvető tartozékokkal együtt kapod meg. A csomag azonban mindig tartalmaz mindent, amire a termék teljes körű használatához szükséged van. Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére sem tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé.

Ez az opció cserecsomagolással rendelkezhet, mivel számunkra a biztonság a legfontosabb. A termék azonban ugyanúgy teljesíti küldetését, mintha vadonatúj lenne. További információ az outlet árukról: itt.

4 termék
4,8
ASUS SBW-06D5H-U fekete
Blu-Ray író - Blu-ray, CD és DVD lemezekhez, 4K videolejátszás Blu-ray lemezeken, 24× írási és olvasási sebesség (CD), 8× (DVD), 6× (Blu-ray), kompatibilis mind a Windows, mind a macOS rendszerrel, USB-A és USB-C csatlakozókon keresztül csatlakozik a számítógéphez, fekete színű
40 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: GM669q
4,8 45×
VERBATIM Blu-Ray Slimline Ultra HD 4K USB 3.2 Gen 1 (USB-C)
Külső DVD író - M-Disc, Blu-ray, DVD és CD
60 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY330b1c2
3,6 33×
Gembird DVD-USB-02
Külső DVD író - DVD-ROM, DVD és CD
11 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT563n2
4,0 14×
ASUS SBC-06D2X-U
Blu-ray meghajtó - BD-ROM, 8x DVR±R, 8x DVD+RW, 6x DVD-RW, 5x DVD-RAM, fekete, USB 2.0, retail, külső
34 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GM666d5

Optikai meghajtók - használt

cikkKvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla) A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ