A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

24" BenQ GW2480

Termékkatalógus
24" BenQ GW2480
4,7 119 értékelés
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 5 ms válaszidő, 60Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, hangszórók, VESA
43 900 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WT128o3 Termékszám:  9H.LGDLA.CBE Gyártó honlapja:

Akciós szettek

60 290 Ft
Szett megvásárlása
45 490 Ft
Szett megvásárlása
49 500 Ft
Szett megvásárlása
45 470 Ft
Szett megvásárlása
62 340 Ft
Szett megvásárlása
55 190 Ft
Szett megvásárlása

24" BenQ GW2480

A gyönyörűen kidolgozott BenQ GW2480 23.8” keret nélküli monitor ötvözi az ultra vékony kávát és a rejtett kábelvezetőt. A BenQ egyedülálló Eye-Care™, szemvédő technológiája alacsony kékfény-kibocsátással és villogásmentes megjelenítéssel, valamint iparági vezető Brightness Intelligence technológiával bármely környezetben a legjobb teljesítményt nyújtja. A LED és az IPS panel kombinációjával a GW2480 egy új szintet képvisel a vizuális élmények terén. Az élményt fokozzák a valódi színek, a mélyebb feketék, a magasabb kontraszt és az élesebb vonalak.

Texture

Texturált felület

A prémium textúra ellenáll a kisebb karcoknak és finom érintése luxust sugároz.

Formás állvány

A kecsesen formázott, szoborszerű állvány lekerekített sarkokkal rendelkezik, hogy tisztán funkcionális megjelenése elősegítse az asztal rendezettségét.

Base profile
Ultra Slim Bezel

Ultravékony keret

A GW2480 ultra-vékony kerete elegáns megjelenést kölcsönöz a monitornak, valamint lenyűgöző vizuális élményt a felhasználónak, így a GW2780 bármilyen modern berendezés kiegészítője lehet.

Kábelrendező rendszer

A láthatatlan kábelrendező rendszer az összes kábelt elrejtheti a monitor állványába, hogy egy rendezett és tiszta munkaterület jöhessen létre az asztalon.

Cable management

IPS széles látószögű technológia

Az IPS (In-Plane Switching) technológia pontos színeket és képvisszaadást biztosít. A kiterjesztett, függőleges és vízszintes 178°-os látószög egységes megjelenítést garantál egyaránt minden felhasználó számára.


Exkluzív szemvédő technológia

Brightness Intelligence technológia

Brightness Intelligence technológia (B.I.Tech.) a munkára és a játékra is képes optimalizálni a megjelenő képet, amellyel megvédi az élményt és kiemelkedő képminőséget szállít.

BITech

Képtökéletesítés a tartalomnak megfelelően

A Brightness Intelligence technológia (B.I.Tech.) felismeri a megjelenő tartalom intenzitását és a túlexponálások elkerülése érdekében a megjelenő tartalomnak megfelelően állítja be a fényerőt, így a sötét részletek láthatóak maradnak.

BITech

Ints búcsút a szemfáradtságnak minden fényviszonyban

Brightness Intelligence technológia (B.I.Tech.) aktívan, a megjelenő tartalomnak, valamint a környezeti fény erősségének megfelelően szabályozza a fényerőt és hozza létre a legkényelmesebb és legtisztább megjelenítést.

Alacsony kékfény-kibocsátás

A BenQ szabadalmaztatott alacsony kékfény-kibocsátó technológiája kiszűri az ártalmas kék fény és hatékonyan csökkenti a szem fáradását és irritációját.

Villogásmentes technológia

A BenQ egyedülálló villogásmentes technológiája a zavaró villogásoktól mentesíti a megjelenítést, és a hagyományos LCD panelekkel szemben megvédi szemeit a fáradástól és bizonyos károsodásoktól.

Paraméterek

Összehasonlít
Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
24" (60,96 cm) Kész!
Felbontás
Full HD Kész!
Pontos felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Kijelző

Képfrissítési gyakoriság
60 Hz Kész!
Válaszidő
5 ms Kész!
Maximális fényerő
250 cd/m2 Kész!
Színmélység
8 bit Kész!
Konstrukció
Sík Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
DisplayPort, HDMI 1.4, VGA Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!
Kábelek a csomagban
HDMI Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Hangszórók, Flicker-free, Kékfény szűrő Kész!
Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
VESA felfüggesztés
100×100 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
42 cm Kész!
Mélység
17,5 cm Kész!
Tömeg
3,84 kg Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Nincs kiterjesztett garancia Kész!

Energiacímke 2021

Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
15 kWh/1000 óra Kész!
Energiahatékonysági osztály SDR esetén
E Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
27 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Több paraméter

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

» Elérhető Full HD monitorok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e beépített kamerája, hangszórója, ha van, akkor ezek hol érhetőek el rajta? Köszönettel

A csomag tartalmazza a HDMI kábelt?

Kérdések és válaszok: 24" BenQ GW2480
Kiegészítők: 24" BenQ GW2480 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" BenQ GW2480. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 24" BenQ GW2480. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2480. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" BenQ GW2480.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ