A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Samsung QE55LS03 Frame

Termékkatalógus
55" Samsung QE55LS03 Frame
5 6 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 140 cm, 4K Ultra HD, PQI 3000 PQI (100Hz), Direct LED, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, HBO GO, Steam Link, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 400×400 mm VESA, 40 W hangszóró, B energiaosztály
Kód:  WR181r6 Termékszám:  QE55LS03RAUXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung QE55LS03 Frame


Vedd körül magad a művészet szépségével

Világszínvonalú galériák az otthonodban

Dobd fel a nappalidat egy műalkotással. Próbáld ki egy hónapig ingyen a Samsung Art Store szolgáltatást, és korlátlanul hozzáférhetsz több ezer festményt, rajzot és fényképet tartalmazó művészeti gyűjteményhez - a klasszikusoktól kezdve egészen a kortárs, modern darabokig.

Kedveled a művészetet?

Tetszik az absztrakt festészet, az impresszionizmus vagy a modern fényképezés? A Samsung Art Store hatalmas adatbázisából mindenki kiválaszthatja a számára tetsző műalkotásokat. Fedezd fel a művészetet az átláthatóan felosztott kategóriákon keresztül - művészeti irány, tárgy vagy a kép domináns színe. Ennek köszönhetően könnyen megtalálhatod a belteredhez illő művet.

Legyél galérista a Frame TV-vel

Tedd szebbé az otthonod stílusát a designos Frame TV-vel. Ez nem csupán egy nagyszerű, modern televízió - amint kikapcsolod, átváltozik egy elegáns keretté, amelyben végtelen mennyiségű képet és fotót jeleníthetsz meg. Rendezd el a kedvenc alkotóidtól származó műgyűjteményedet. Csak jelöld meg őket kedvencként, és mindegyiket megtalálod egy mappában. Ezenkívül azt az időt is beállíthatod, hogy mikor jelenítse meg a kikapcsolt Frame TV az általad kiválasztott képeket.

Egyedi kialakítású keret

Válaszd ki a keret színét, hogy tökéletes összhangban legyen az otthonod belterével. A keret nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthető vagy kicserélhető a praktikus mágneseknek köszönhetően, amelyek megbízhatóan odatapadnak a televízió széléhez.Samsung Frame SMART QLED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Zavartalan, tiszta formatervezés

A Frame TV kifinomult fény- és mozgásérzékelő rendszerrel rendelkezik. A fényérzékelő felismeri a környezeti fény intenzitását és beállítja a képernyő fényerejét a természetes megjelenítés érdekében. A mozgásérzékelőnek hála a Frame TV csak a jelenlétedben jeleníti meg a képeket, így energiát takarít meg. A One Connect megoldásnak köszönhetően csatlakoztathatod az összes eszközt a televízióhoz a One Connect Box segítségével, amelyet bárhol elhelyezhetsz a nappalidban. A televízióhoz egy szinte láthatatlan One Invisible Connection kábellel csatlakozik. Így anélkül pillanthatsz rá a stílusos televíziódra, hogy az esztétikájába belezavarnának a csúnya kábelek.

Minden irányban változtatható

Emeld ki az egyedi műalkotásokat a hét választható digitális tartóelem egyikében. Továbbá akár 10 szín közül is választhatsz, amelyet megváltoztathatsz a hangulatod szerint. A Frame TV-t többféle stílusban elhelyezheted a térben. Például teheted egy designos TV állványra, vagy felszerelheted a falra a No Gap Wall-Mount rendszer segítségével. Bármelyiket is választod, minden szögből tökéletes képet élvezhetsz. Ezenkívül a képernyő megdönthető oldalirányban, előre- és hátrafelé.

A QLED egymilliárd színű palettát kínál

Élvezd a kivételes képmegjelenítést a Frame TV Quantum Dot technológiájával. Merülj el a hihetetlenül élénk színekben a világos és a sötét jeleneteknél a 100%-os színhatással. Nézd meg a kedvenc filmedet a filmkészítők szemén keresztül. A HDR 10+ technológia kinyitja előtted azt az ajtót, amely páratlan, részletgazdag élményekhez vezet. A Frame TV stílusos kiegészítője lesz az otthonodnak. Ha megunnád a designját, csak válassz egy másik színű keretet, amelyet egy pillanat alatt könnyen kicserélhetsz.

AirPlay 2, Alexa és Google Assistant

Hagyd a távirányítót, ahol van. Vezéreld a Frame TV-t a saját hangoddal és a Bixby asszisztenssel vagy a támogatott ökoszisztémák egyikével. Az Airplay 2 támogatásnak köszönhetően Apple-eszközökről is streamelhetsz és megoszthatsz tartalmakat a televízióra. Az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatásokat sem felejtették el. Ezekkel kényelmesen átkapcsolhatod a műsorokat, szabályozhatod a hangerőt, be- vagy kikapcsolhatod a televíziót, és így tovább.

Minden kéznél van - gyorsan és egyszerűen

Szabadulj meg a sok felesleges távirányítótól. A One Remote Control és az okostelefonod segítségével könnyen és gyorsan módosíthatod a beállításokat vagy lecserélheted a megjelenített műalkotásokat. Ugyanilyen gyorsan és egyszerűen hozzáférhetsz a kedvenc sorozataidhoz a Netflix-en vagy az Amazon Prime Video-n - ezeket a streaming alkalmazásokat a távirányítón található speciális gombokkal érheted el.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,5 cm Kész!
    Magasság
    87,5 cm Kész!
    Mélység
    29,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,2 cm Kész!
    Tömeg
    31,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Üdvözlom! Azt szeretném megkérdezni, hogy a termékhez továbbra is jár-e keret ajándékba és ha igen, akkor lehet-e beige színűt kérni? Köszönöm.

    ehhez a készülékhez tartozik one connect box, csatlakoztatható hozzá, esetleg külön kell megvásárolni?

    Kérdések és válaszok: 55" Samsung QE55LS03 Frame
    Kiegészítők: 55" Samsung QE55LS03 Frame Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung The Frame QE55LS03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung QE55LS03 Frame.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ