30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Amazfit Band 5 Black

Termékkatalógus
Amazfit Band 5 Black
4,2 15 értékelés
Okoskarkötő - uniszex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS és Android kompatibilis
Kód:  XI2900f6b Termékszám:  6972596101598 Gyártó honlapja:

Amazfit Band 5 Black

Stílusos okoskarkötő pulzusmérővel

Az Amazfit Band 5 fitnesz okoskarkötő számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyeket az aktív életmódhoz terveztek. Lehetővé teszik a sporttevékenységek széles skálájának mérését, apulzusszám, az elégetett kalóriák monitorozását, az alvás minőségének, a stressz szintjének figyelemmel kísérését illetve az értesítések fogadását mobiltelefonról. Egy töltéssel akár 15 napig is kitart, energiatakarékos módban pedig 25 nap is lehet. A vízálló kialakításnak (5 ATM) köszönhetően az okoskarkötőedzőterembe vagy uszodába is alkalmas.

Az intelligens Amazfit Band 5 fitnesz karkötő legfőbb jellemzői 

  • 1,1 hüvelykes színes AMOLED kijelző (126 × 294 px)
  • Vízálló kialakítás (50 m-ig)
  • BioTracker 2 PPG pulzusérzékelő
  • A vér oxigén telítettségének mérése (SpO2)
  • PAI állapotfelmérési rendszer
  • Mobilértesítések fogadása (iOS, Android)
  • Bluetooth 5.0 BLE vezeték nélküli interfész
  • Amazfit mobilalkalmazás
  • A Li-ion akkumulátor 15 napig is kitart (energiatakarékos üzemmódban 25 napig)
  • Töltési idő körülbelül 2 óra
  • Cserélhető TPU heveder

Intuitív érintésvezérlés

Az 1,1 hüvelykes AMOLED HD érintőképernyő elegáns 2,5D görbületével és nagy fényerejével biztosítja a mért adatok világos megjelenítését az Amazfit Band 5 karkötőn. Több, mint 45 elegáns számlap áll rendelkezésre a karkötő megjelenésének testreszabásához, saját képek feltöltésének lehetősége mellett.

Az Amazfit Band 5 egész nap figyeli pulzusod

Az Amazfit Band 5 a szabadalmaztatott fejlett algoritmusokkal ellátott BioTracker 2 PPG optikai érzékelőt használja a rendkívül pontos pulzusméréshez a hét minden napján, 24 órán keresztül, riasztási funkcióval magas érték esetén. Az OxygenBeats™ érzékelő a vér oxigén telítettségének mérésére szolgál, továbbá11 előre beállított sportmód áll rendelkezésedre, amelyek mérik a távolságot, a sebességet, a pulzusszám változását, az elégetett kalóriákat olyan népszerű fizikai tevékenységek során, mint a futás, a gyaloglás, a kerékpározás, az úszás, a jóga stb.

Mérd a stressz szintjét és tartsd irányításod alatt

Az Amazfit Band 5 intelligens fitnesz karkötő segítségével ellenőrizheted a stressz aktuális szintjét, amikor csak érzed a nyomást, és javaslatokat is kaphatsz annak szintjének csökkentésére. Olyan ellenőrzött légzőgyakorlatok is rendelkezésedre állnak, amelyeket kifejezetten a túlzott stressz csökkentésére terveztek. Az Amazfit Band 5 amenstruációs ciklus és az ovulációs periódus monitorozására is használható.

Amazfit Band 5 az alvás minőségét ellenőrző SomnusCare™ technológiával

Miután összekapcsoltad a karkötőt az Amazfit mobilalkalmazással, használhatod az alvásfigyelő funkciót, amelynek során a készülék elemzi az egyes alvási fázisokat. Az Amazfit Band 5 segít jobban megérteni alvási szokásaid, és megtudhatod, hogy az alvás milyen fázisaira van szükséged annak minőségének javításához. Csak annyitkell tenned, hogy az intelligens karkötőt a csuklódon hagyod, becsukod a szemed, és ébredés után ellenőrzöd az adatokat.

Fizikai egészséged egyértelmű kiértékelése a PAI-érték felhasználásával

Az Amazfit Band 5 intelligens karkötő folyamatosan kiszámítja az úgynevezett Personal Activity Intelligence (PAI) pontszámot, egy innovatív egészségértékelési rendszert, amely a pulzus, a napi tevékenységek és az egyéb egészségügyi statisztikák összetett adatait egyetlen, intuitív mutatóvá alakítja a fizikai állapot áttekintése érdekében.Ennek az értéknek köszönhetően jobban meg fogja érteni a napi testmozgást és általános fizikai állapotod.

Az Amazfit Band 5 megkönnyíti mindennapi munkád és életed

Az Amazfit Band 5 intelligens karkötő számos praktikus funkciót kínál a mindennapi élet megkönnyítése érdekében. Miután párosítottad az Amazfit Band 5 karkötőt telefonoddal, értesítéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről vagy a közelgő eseményekről. Időjárás-előrejelzés, ébresztőóra, stopper, tevékenységfigyelő,telefonoskeresés valamint távvezérlés zenelejátszóhoz illetve a kamera exponálásához is rendelkezésedre áll.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga, Úszás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
28 mm Kész!
Tok anyaga
Szilikon Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
24,4 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga, Úszás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Tempó Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Amazfit OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
16,2 cm Kész!
Csukló max. kerülete
24 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
360 óra (15 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Samsung Galaxy A3-mal nem tudjuk parosítani. A 4-es bluetooth probléma lehet, vagy mire érdemes még gondolni a megoldás érdekében?

Samsung Galaxy A3-mal nem tudjuk parosítani. A 4-es bluetooth probléma lehet, vagy mire érdemes még gondolni a megoldás érdekében?

Üdv. Szobakerékpáron való edzést is mér az óra?

Üdv. Sony márkájú telefonnal működik?

Milyen nyelvi beállítások lehetségesek? Van magyar?

Az amazfit band 5-höz kapható másik szíj?

Bluethooth 4.2-vel, samsung s7 edge telefonnal működik? (Android 8.0)

Kérdések és válaszok: Amazfit Band 5 Black
Kiegészítők: Amazfit Band 5 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amazfit Band 5 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amazfit Band 5 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amazfit Band 5 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amazfit Band 5 Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ