Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete

Termékkatalógus
Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete
1,6 3 értékelés
Okosóra - unisex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, lehetőség behelyezett SIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP67, iOS és Android kompatibilis, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: műanyag
Kód:  CANsen1 Termékszám:  CNE-ST01BB
Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete Megszűnt

Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete


Canyon SOS okoskarkötő időseknek

Szeretnéd biztonságban tudni az idős hozzátartozódat, hogy bármikor képes legyen segítséget hívni, ha szüksége van rá? Pontosan ezt nyújtja a Canyon okoskarkötő, amely a két, SOS jelzés és telefonhívás számára kialakított gomb mellett méri a tevékenységek során végzett mozgást, ez pedig magában foglalja a lépésszámlálót vagy a pulzusmérést is. Minden bizonnyal örömmel fogadod a karkötőhöztartozó mobiltelefonos alkalmazást is.

3 nap

Az akkumulátor élettartama készenléti állapotban

Android + iOS

Kompatibilis az operációs rendszerekkel

IP67

Fokozott ellenállás a rövid vízbe merülés ellen

Canyon SOS okosóra

Az SOS gomb gondoskodik az idősek biztonságáról

A Canyon okoskarkötőt SOS gombbal készítették, miután hozzárendeltél egy telefonszámot a gombhoz, a karkötő automatikusan tárcsázza azt a megnyomásakor. A második zöld színű gombot használhatod a hangüzenetek meghallgatására (a gomb rövid megnyomásával) vagy a hangüzenetek rögzítésére (a gomb nyomva tartásával). Továbbá a zöld gombbal válaszolhatsz is a telefonod bejövő hívásaira.

Canyon SOS okosóra

Az SOS Canyon karkötő érdekes tulajdonságai

A Canyon SOS karkötő rengeteg olyan funkciót kínál, amelyek a SIM kártya behelyezését követően válnak elérhetővé. A szolgáltatói adatok (LBS helymeghatározó rendszer) vagy GPS segítségével például megtudhatod a felhasználó tartózkodási helyét is. Más népszerű funkciók közé sorolható például a hangüzenetek küldése. Emellett rendelkezésedre áll a fontos biztonsági zónák beállításának lehetősége is. Amennyiben a felhasználó elhagyja a zónát, az óra értesítést küld a mobilalkalmazásban.

Canyon SOS okosóra

Az SOS Canyon karkötő legfontosabb jellemzői

  • Ideális időseknek
  • Az óra csak a SIM kártya behelyezésével működik megfelelően, ezután elérhető az okostelefonnal történő párosítás opció
  • Kísérő alkalmazással
  • Kétirányú kommunikáció telefonon keresztül
  • Hipoallergén szíjjal
  • SOS gomb +  az LBS vagy GPS segítségével a hozzávetőleges helyzet megfigyelése

Paraméterek

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
48 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!

Funkciók

Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Magyar, Szlovák Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tapasztalat a Canyon-st01-el: Üdv! Csak jelezni szeretném, mint pontosan ilyen terméket vett felhasználó, hogy a 112-es számot nem lehet beállítani rajta, csak +99999999999 -es formátumú számokat. A hozzá használható applikáció igen bugos, de a Canyon support nem hajlandó elismerni a hibákat. Riasztás indításakor a karperecen nincs semmi látható, hallható visszajelzés, csak ha valamelyik számmal már felépült a kapcsolat. Ha idegességünkben ilyenkor újranyomjuk a piros gombot, leállítjuk a riasztást, amiről szintén nincs visszajelzés. (Alza, ez info nektek is, mert ahol én vettem, ott is visszavittem emiatt 14 napon belül. Gondolom ezekről ti sem tudtatok)

Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e okostelefon a karóra használatához? Vagy elég egy SIM kártya? Köszönöm.

Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy mekkora hatótávolságon belül tud riasztani a karkötő?

Magyar nyelvű tájékoztató,leírás van hozzá?

A karkötő kizárólag telefonhoz társítható? Tulajdonképpen az érdekelne, hogy társítható-e 2 ilyen karkötő egymáshoz? Két idős embernek szánnám a karkötőket, hogy gond esetén könnyen és egyszerűen elérhessék egymást, anélkül, hogy állandóan mobiltelefont kelljen hordaniuk a zsebükben.

Üdvözlöm az èrdekelne ,hogy bármilyen számról fel lehet hivni a karkötö tulajdonosát vagy csak az elöre beprogramozzot számról?köszönöm

Üdv. Nem tudom beüzemelni az órát, a telefonra letölthető alkalmazása nem észleli az órát. Valaki tud szervízt ajánlani?

Hogyan lehet beallitani, hogy az óra ne 10 percenként jelezze hogy a személy a beállított és a kijelölt zónát elhagyta. Valamint, hogyan lehet az óráról hívást kezdeményezni? Fogadni tudunk, az ok. Az SOS jelzés aktiválása hogyan lehetséges, hogy jelzést küldjön a megadott számokra? Hogyan lehet beállítani a hangjelzéseket? Nekünk nem jelez, csak visszamenőleg és késve jelzi az applikacio, ha éppen belemegyek. De magától sajnos nem!

Üdv.! Hívás fogadására is alkalmas a karkötő? Köszönöm a választ. B.O.

Üdv. Bármelyik szolgáltatótól választhatok hozzá SIM-et? Sim kártyával már lehet vele közvetlenül telefonálni, és nem szükséges a használójának további mobiltelefon? Tehát SIM bele, ha baj van, akkor piros gombbal tud telefonálni a beállított számra. Jól értem? Köszönöm RZ

12
Kérdések és válaszok: Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete
Kiegészítők: Canyon okos SOS karkötő idős emberek számára, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canyon chytrý SOS náramek pro seniory, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canyon smart SOS náramok pre seniorov, čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ