Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Concept SM-3050 Fresh & Nutri gyümölcsturmix turmixgép

Termékkatalógus
Concept SM-3050 Fresh & Nutri gyümölcsturmix turmixgép
4,9 15 értékelés
Turmixgép - 1500 W teljesítmény, maximum sebesség 33000 ford/perc, 8 sebességfokozat, pulzáló funkció és előre beállítottt programok, rendeltetése csonthéjasok darálása, levesek készítése, smoothie, pürékészítés és jégtörés, 1 tárolóedény a csomagban, tartály térfogata 2 l, edény anyaga tritán
Kód:  SPTsc1897 Termékszám:  8595631002704

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept SM-3050 Fresh & Nutri gyümölcsturmix turmixgép

SMOOTHIE MIXER 1500 W, Fresh & Nutri





Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kiváló formatervezés

Kiváló formatervezés és kényelmes kezelés jellemzi a készüléket. Nagyszerűen néz ki és nagyszerű is. Néhány perc alatt elkészülhet a gyümölcsturmix, leves, mártás, desszert, fagyasztott gyümölcsből vagy tej helyettesítő zöldségekből, bármi. Az  automatikusan beállított programok mindent megcsinálnak Önnek. Nem beszélve a turmixolásra fordított időről és a keverés végeredményéről. 

Tökéletes eredmény. Azonnal.

Lenyűgöző sebesség és teljesítmény - 33000 fordulat/ perc. A hihetetlenül magas fordulatszámnak köszönhetően a nagyon apróra vágott nyersanyagokból finom gyümölcsturmix italt vagy tejszínt készít.. Várakozási idő nélkül, azonnal. Ez az a sebesség lehetővé teszi a liszt finomságú darálást.

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Elektronikus csúszka a beállításhoz

Teljesen ösztönösen és egyszerűen használható. Csak finoman közelítse az ujját vagy érintse meg az érintőképernyős vezérlőpanelt és állítsa be a sebességet vagy programozza be a készüléket.  A szenzorok érzékelik az érintést akkor is, ha a keze lisztes vagy tésztával borított. 

6 előre beállított program

4 speciális program van beállítva a RAW ( nyers étel) alapú étkezéshez, plusz két további kiegészítő program is segíti bármilyen ötlet vagy egy recept megvalósításában. Programok: leves, amely  40 ° C-ig melegíthető, gyümölcsturmixok, diófélék, házi fagylalt. tejszín, jég és léptető, Pulse üzemmód. Természetesen van lehetőség a kézi üzemmód és az időbeállítás vegyes használatára.

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kiváló japán kések

Magok, liszt, diófélék. Mindent finomra lehet őrölni. Fém fogaskerekek növelik a teljesítményt és a turmixgép élettartamát. Ez a turmixgép évtizedekig fogja szolgálni. Hat darab különleges japán szénacél kések akkor sem csúsznak meg, ha körmöt dolgoz fel. Mostanában tesztelve.

Intelligensebb csemegék

A két liter űrtartalmú tartály, három rétegű tömítéssel,egy fedél nyílással a futás közbeni nyitáshoz. Minden BPA mentes tritan. Gyorsan készíthet turmixokat az egész családnak vagy a vendégeknek. Természetesen van egy hőkioldó biztosíték a biztonságos használathoz és egy mérő pohár a fedélben. Figyeljünk az éleünket megkönnyítő készülékekre. Igazából a  turmixgép tartályt bármelyik oldalra elhelyezheti, attól függően, hogy Ön jobb- vagy balkezes

Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Tritan tartály

A turmixgép tartálya tritanból készült, olyan műanyagból, amely BPA mentes anyagok listájában van nyilvántartva. Ez a  műanyag nem tartalmaz káros biszfenolokat. A tritan modern anyag, amely merev, de könnyebb az üvegnél.  A hőellenállásának köszönhetően nem bocsát ki semmilyen káros anyagot. Az a legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz BPA - biszfenolt. amely a műanyaggyártásban használt egyik összetevő szerves vegyülete. A Biszfenol A egy veszélyes vegyi anyag, amely sok egészségügyi problémát okozhat és még  mellrákot is. A  biszfenol veszélyességét megerősítette az is, hogy 2010-ben az EU-ban betiltották azon cumisüvegek importját és forgalmazását, amelyek  biszfenol-A-t tartalmaznak.


További Információ

Tritan 2 l űrtartalmú tartály

6 előre beállított program,, léptető, PULSE funkció, fagylalt, gyümölcsturmix, levesek, diófélék, zöldségek

Elektronikus csúszka a könnyű beállításhoz

Könnyen beállítható a keverési idő

33 000 fordulat/perc

6 db japán szénacélból készült kés

Hőkioldó biztosíték

Kábeltartó hely

Fekete színű

Feszültség: 220-240 V

Energia fogyasztás:1500 watt

Méretek20 × 48 × 24,5 cm


Concept SM3050

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Paraméterek

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
33 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
8 Kész!
Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
1 500 W Kész!
Maximum fordulatszám
33 000 ford/perc Kész!
Sebességfokozat
8 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Csonthéjasok darálására, Leveskészítésre, Smoothiehoz, Pürékészítésre, Jégtörésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció, Előre beállított programok Kész!
Tartály térfogata
2 l Kész!
Edény anyaga
Tritán Kész!

Kiegészítők

Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SM-3050 Fresh & Nutri gyümölcsturmix turmixgép Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SM-3050 Fresh&Nutri smoothie mixér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SM-3050 Fresh&Nutri smoothie mixér.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ