30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Concept SO2040

Termékkatalógus
Concept SO2040
4,6 42 értékelés
Aszalógép - 500 W teljesítmény 9 szárítólemez, szárítólemez átmérője 39 cm, digitális vezérlés, időzítő, hőmérséklet szabályozás 35 - 70 °C, műanyag szárítólemezek, aszalógép anyaga műanyag, mérete 41 × 34,7 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé)
36 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CONSO453 Termékszám:  SO2040

Concept SO2040

Sok gyümölcs maradt a szüret után és nem tudod, hogy mit kezdj vele? Szerezd meg a Concept SO2040 gyümölcsaszalót, amelyben megaszalhatod a zöldségeket, gombaféléket, tésztákat és növényeket is a gyümölcsök mellett. A képzeletnek semmi sem szabhat határt. A készülékben készített ételek megőrzik a szervezetünk számára fontos összes vitamint és tápanyagot. Az aszaló 9 áttetsző tálcával érkezik, amely elegendő helyet biztosít az ételek aszalásához. A négyszögletű készülék alakja ideális a tároláshoz. A hőmérsékletet 35 és 70 °C fok között kényelmesen beállíthatod a digitális vezérlővel. Továbbá lehetőséged van az időzítő szabályozására is, amelyet az igényeid szerint maximum 48 órás időtartamra állíthatsz be.



Nagy aszalófelület 

Elegáns és kompakt forma

Időzítő


A Concept SO2040 gyümölcsaszaló főbb jellemzői

  • Elegendő hely az élelmiszerek aszalásához
  • Az 500 W teljesítményű aszaló 9 áttetsző tálcával rendelkezik
  • Gyorsan aszalt, vitaminokkal és tápanyagokkal teli ételek
  • Hasznos, négyzet alakú forma a jobb tárolhatóságért
  • Praktikus digitális vezérléssel
  • A hőmérséklet beállításának lehetősége 35 és 70°C között
  • Max. 48 órás időzítő
  • A beállított aszalási idő letelte után automatikusan kikapcsol
  • Aszalhatsz benne gombát, húst, tésztát, zöldségeket vagy növényeket is
  • Speciális alakú szellőzőnyílások az egyenletes aszalásért

Rengeteg hely a kedvenc ételeid aszalásához

A Concept SO2040 gyümölcsaszaló lenyűgöz a benne található nagy hellyel a különféle ételek elkészítéséhez. Hogyha maradt némi gyümölcs vagy zöldség a szüret után, mi sem könnyebb annál, mint megaszalni, hogy egész évben elérhető legyen. Az 500 W teljesítményű aszaló 9 áttetsző tálcával rendelkezik, ezekre egyszerűen elhelyezheted a felszeletelt ételt, ezután pedig nincs is más dolgod, mint beállítani a hőmérsékletet, majd bekapcsolni a készüléket.

Praktikus négyszögletes Concept SO2040 aszaló a jobb tárolhatóságért 

Kompakt méretének és négyszögletes formájának köszönhetően a Concept SO2040 remekül tárolható, így nem kell amiatt fájnia a fejednek, hogy hol találsz neki helyet. Biztosan elfér valahol, így mindig kéznél lehet, hogyha szükséged van rá.

A Concept SO2040 használata egyszerű 

A Concept SO2040 gyümölcsaszaló használata gyerekjáték, bárki számára megvalósítható. A készülék praktikus digitális vezérléssel működik, amelyen komfortosan beállíthatod a kívánt hőmérsékletet 35 és 70 °C között. Amennyiben szükséges, használhatod az időzítőt is maximum 48 órás beállítással, így az aszalás folyamata mindig az irányításod alatt lesz. Miután letelt a beállított időtartam, az aszaló automatikusan kikapcsol.

Vitamin- és tápanyagdús ételek

A Concept SO2040 gyümölcsaszalóval készíthetsz aszalt gombákat, húst, tésztaféléket, zöldségeket és növényeket is sok más mellett. Semmi sem szabhat határt a fantáziának, éppen ezért mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt. A készülék nagyon gyorsan aszalja meg az ételeket anélkül, hogy megfosztaná azokat a szervezetre jótékony hatású vitaminoktól és tápanyagoktól. Hogyha van kis kedvenced otthon, készíts neki finom jutalomfalatot a Concept aszalóban, biztosan imádni fogja. Az aszalt ételeket fogyaszthatod étkezésként vagy például a kedvenc sorozatod közben.

Concept SO2040 egyenletes aszalással 

A Concept SO2040 gyümölcsaszaló beépített ventilátorral rendelkezik, amelynek különleges nyílásai gondoskodnak a tökéletes aszalásról. Ezáltal minden szinten tökéletesen dolgozik. Neked csak annyi a dolgod, hogy pihensz, amíg elkészül!


Paraméterek

Összehasonlít
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Digitális Kész!
Maximális zajszint
50 dB Kész!
Motor elhelyezkedése
az alsó részben Kész!
Aszalógép anyaga
Műanyag Kész!
Teljesítményfelvétel
500 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő Kész!

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet
35 °C Kész!
Maximális hőmérséklet
70 °C Kész!

Lemezek

Mennyiség
9 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Lemez átmérője
39 cm Kész!

Aszalógép méretei és tömege

Magasság
41 cm Kész!
Mélység
31,5 cm Kész!
Szélesség
34,7 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept SO2040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SO2040 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept SO2040. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SO2040 Dörrautomat.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ