A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Concept VP4114 2 az 1- ben

Termékkatalógus
Concept VP4114 2 az 1- ben
4,3 44 értékelés
Álló porszívó - 2 az 1-ben, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 120 W teljesítmény, 30 perc üzemidő, 82 dB zajszint, résszívó, színe: fehér és zöld
Kód:  CONTV405 Termékszám:  VP4114

Concept VP4114 2 az 1- ben

Gyors tisztítás

2 az 1-ben rúd- és kézi porszívó

Kiváló minőségű Li-on akkumulátor

A VP4114 Concept mindig készen áll a használatra

Az egyedülálló Li-on akkumulátornak köszönhetően a Concept VP4114 rúdporszívó egyetlen feltöltéssel akár harminc percig is képes porszívózni. Biztosan értékelni fogod, hogy három óra elteltével újra használhatod, miután teljesen lemerült. A világító jelződióda tökéletes áttekintést nyújt arról, hogy mennyi energiája maradt még az akkumulátornak. Így soha sem fog előfordulni, hogy porszívózás közben lemerül az akkumulátor.

Tartozékok a még hosszabb porszívózáshoz

A Concept VP4114 rúdporszívóhoz megvásárolhatsz egy tartalék akkumulátort és egy külső töltőt. Ezek még hosszabb porszívózást biztosítanak. Csak annyit kell tenned, hogy kicseréled a lemerült akkumulátort egy tartalékra, és nyugodtan folytathatod tovább a munkát.

Nincs több kábel

Már abban a pillanatban meguntad az állandó járkálást a porszívóért a kamrába, amikor porszívózni akarsz? Anélkül szeretnéd felporszívózni az egész helyiséget, hogy újabb aljzatot kellene keresned? Ezekre a problémáidra a Concept VP4114 porszívó a megoldás, amely vezeték nélküli és megkönnyíti a munkádat.

A VP4114 Concept időt és pénzt takarít meg

A Concept VP4114 másik előnye, hogy időt és pénzt takarít meg. Nem kell megvásárolnod hozzá semmilyen más készüléket vagy eszközt, amelyekre szükséged lehet a takarításhoz. Ennek ugyanis egy kézi porszívó is a része, amellyel egyszerűen eltávolíthatod az ételek elkészítése után keletkezett morzsákat, a gyerekek által hagyott piszkot vagy a háziállatok szőrét.

Még a hozzáférhetetlen helyekre is eljut

A Concept VP4114 elektromos forgókefével rendelkezik a még jobb eredmények elérése érdekében. Ezenkívül kihúzható fúvókája van, amellyel még a hozzáférhetetlen helyekre is eljuthatsz. A Concept VP4114 használata egyszerű. A porszívózás elindításához elég megnyomnod egy gombot.

A VP4114 Concept mindig készen áll a használatra

A behajtható fogantyúnak köszönhetően a Concept VP4114 rendkívül kompakt és alig foglal el helyet. A kézi porszívó egyszerűen tisztítható, mivel nagyon könnyű szétszerelni.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
120 W Kész!

Zaj

Zajszint
82 dB Kész!

Szín

Szín
Fehér, Zöld Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Körülbelül mennyi az élettartama ezeknek az akkumulátoroknak? Hol lehet újat vásárolni szükség esetén?

Concept VP4114 állóporszívót vennék 19640 Ft-ért, használtnak tünteti fel a honlapjuk. Kérdezem: ez mit jelent részletesebben, milyen állapotban van, mennyi ideig használták, miért került vissza Önökhöz, illetve mennyi a garancia ebben az esetben? Köszönöm a választ Barna Judit

Mennyi garancia van erre a termékre?

Kérdések és válaszok: Concept VP4114 2 az 1- ben
Kiegészítők: Concept VP4114 2 az 1- ben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP4114 2v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VP4114 2 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VP4114 2in1 Staubsauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VP4114 2in1 Staubsauger.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ