A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

Termékkatalógus
Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro
3,8 18 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz és állatszőrhöz, minden típusú padlóhoz, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és padlófelszínhez való alkalmazkodás, 0,6 l-es portartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, gyro navigáció, BLDC motor, vezérlés: alkalmazás, takarítás módja: kefék,programok és felmosás, 5 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 180 perc működési idő, HEPA szűrő és habszűrő, 65 dB zajszint, mobilalkalmazás, adapter, oldalkefe, távirányító, hepa szűrő, padló-/szőnyegkefe, pet kefe állatszőrhöz, felmosó textil, töltőállomás, habszűrő, virtuális fal és víztartály, színe: fekete
Kód:  CONRV679 Termékszám:  VR2110

Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro

Magas minőségű segítséget keresel a háztartás kitakarításához? Akkor a nagy teljesítményű Concept VR2110 2 in 1 robotporszívót neked találták ki, mivel egyszerre képes kiporszívózni és a padlót felmosni, amivel rengeteg időt megspórol a takarítás során. A porszívó minden padlófelületre alkalmas, beleértve a szőnyegeket is. A Concept VR2110 mobilalkalmazás, vagy távirányító segítségével vezérelhető. A kiegészítők között egy PET kefét, HardFloor kefét és spirális kefét is találsz. A GyroTec 2.0 navigációs rendszernek köszönhetően a porszívó könnyedén eligazodik a helységekben, és a 1,5 cm magas akadályokat is képes áthidalni. Egy feltöltéssel a robotporszívó akár 180 percig is képes takarítani. A TripleAirClean szűrőrendszernek köszönhetően az otthonod gyönyörűen tiszta, valamint vírus- és baktériummentes lesz.


2 in 1

Háromlépcsős szűrés

Minden típusú padlófelületre


A Concept VR2110 2 in 1 RoboCross Gyro robotporszívó legfőbb tulajdonságai

  • 1,5 cm magas akadályokat is képes áthidalni
  • A Concept VR2110 erős motorral felszerelt
  • Egy töltéssel akár 180 percig is képes takarítani
  • A robotporszívó ideális az összes padlófelületre, szőnyegekre is
  • GyroTec 2.0 navigációs technológia a könnyű tájékozódásért
  • Egy lépésben biztosítja a porszívózást és a padló felmosását
  • Nagy teljesítményű, kefe nélküli BLDC motor
  • Energiatakarékos porszívó
  • Csendes működés
  • Portartály kapacitása: 600 ml
  • 2 in 1 tartály kapacitása: portartály 350 ml/víztartály 300 ml
  • A töltés ideje 3-4 óra
  • Három fő kefével és két oldalsó kefével ellátott
  • Spirálkefe az összes padlótípusra
  • HardFloor kefe kemény padlókra
  • A Concept VR2110 PET kefével is rendelkezik
  • CARPET Turbo a szőnyegek kiporszívózásához
  • Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően
  • A robot a Concept Home alkalmazáson keresztül vezérelhető
  • 4 takarítási üzemmód
  • TripleAirClean szűrőrendszer a tökéletesen tiszta környezetért

GyroTec 2.0 navigációs technológia

A Concept VR2110 robotporszívó a haladó szintű GyroTec 2.0 navigációs technológiával büszkélkedhet, melynek köszönhetően nagyszerűen tájékozódik a helységben, nem fut át ismétlődően a már feltakarított felületeken, ezzel megrövidíti a takarítás idejét. Az összes padlóburkolaton használható, még osztott helységekben is. Az ajtóküszöbök és a további, legfeljebb 1,5 cm magas akadályok nem okoznak a Concept VR2110 porszívónak problémát, mivel nagy kerekekkel és erős motorral felszerelt. Amint befejezte a takarítást, a robotporszívó visszatér a töltőállomásra.

A Concept VR2110 megszabadít a vírusoktól és a baktériumoktól

A tiszta és illatos otthon minden család alapköve. A Concept VR2110 segít felvenni a harcot a szennyeződésekkel, vírusokkal és baktériumokkal szemben. Elég hozzáadni a víztartályhoz egy általad kiválasztott fertőtlenítő készítményt és a robot már munkához is lát. Az eredmény egy tökéletesen tiszta és fertőtlenített otthon.

Concept 2 in1 porszívó

Mindenki számára ismerős lehet az a probléma, hogy nincs idő a megfelelő takarításra. De ez a Concept VR2110 porszívóval többé nem történhet meg! A robotporszívó ugyanis egy lépésben kiporszívóz és felmossa a padlót, miközben kombinálja a klasszikus portartályt az elektronikusan vezérelt víztartállyal. A funkció használatához a száraz takarításhoz használt tartály mellé szükséges behelyezni a 2 in 1 tartályt, és a robotporszívó máris munkához lát.

Nagy teljesítményű, kefe nélküli BLDC motor

A nagy teljesítményű, digitális, kefe nélküli, egységes BLDC motor számos érdekes előnyt kínál. Az egyik ilyen előny, hogy ez a motor - a klasszikus porszívó motorokkal szemben - csendesebben működik. Nagyon energiatakarékos, így nem csak energiát spórol, de a pénztárcáddal is kíméletes lesz. A Concept VR2110 porszívó megbízható és hosszabb élettartammal rendelkezik, emellett magas szívóereje eléri a 2200 Pa-t. Három teljesítmény-szintből válogathatsz, mely a kiválasztott takarítási üzemmód szerint változik. A szívóerő szükség szerint, vagy a szennyezettség mértéke szerint, manuálisan is beállítható.

Egy töltéssel akár 180 percig is képes takarítani

A Concept VR2110 porszívó előnye a nagy, 3200 mAh kapacitású LG BYD akkumulátor, melynek köszönhetően a porszívó egy feltöltéssel, hihetetlen módon akár 180 percig is képes takarítani. A nagy teljesítményű akkumulátor hosszú élettartamot és stabil ciklust biztosít. Ilyen akkumulátorokat használnak például az autóiparban vagy a fotovoltaikus rendszerek akkumulátortelepeiben, így biztos lehetsz benne, hogy magas minőségű termékről van szó.

Kiporszívózza a nehezen elérhető helyeket is

A Concept VR2110 porszívó három fő kefével és két oldalsó kefével rendelkezik. A fő kefét szükség szerint, vagy a padlótípustól függően cserélheted. Az oldalsó kefék kiszélesítik a hatókört, és a falak, bútorok, vagy a helyiségek sarkainál található, nehezen elérhető helyek takarítására szolgálnak.

Spirális kefe az összes padlótípusra

A Concept VR2110 spirális kefével ellátott, mely sörték és gumiból készült lamellák kombinációjából tevődik össze. Elbánik az összes padlótípussal, beleértve a szőnyegeket is.

HardFloor kefe a kemény padlókra

A Concept VR2110 porszívó tartozékkészlete igazán gazdag. Rendelkezésünkre áll például a HardFloor kefe, amelyet elsősorban kemény padlókhoz terveztek. Ez a kefe akár háromszor több szennyeződést is képes begyűjteni, beleértve a miniatűr részecskéket is. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően nem kell aggódnod, hogy esetleg megkarcolja a padlót. A porszívó mindent hatékonyan, és ami a legfontosabb, óvatosan tisztít.

A Concept VR2110 elhozza a PET kefét a házi kedvenceknek

Ha van otthon háziállatod, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a speciális PET kefét, amely szőrre, a legfinomabb porszemekre vagy akár kihullott hajra is alkalmas. A spirális kefe gumilamellákkal felszerelt, így tisztítás során a szőr vagy a haj nem akad bele.

CARPET turbo a szőnyegek kiporszívózásához

A Concept VR2110 porszívó Carpet turbo funkciót is nyújt, mely különösen használatos, ha a robotporszívóban egy carpet (szőnyeg) kefe is el van helyezve. A Turbo automatikusan aktiválódik, amikor a porszívó áthalad a szőnyegen. Megnő a szívóteljesítmény, így a szőnyeg tökéletesen tiszta lesz. Miután visszatért a keménypadlóra, visszaáll az eredeti teljesítmény.

Tökéletes tájékozódás a TOF érzékelőnek köszönhetően

A VR2110 robotporszívó speciális érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a falak menti tökéletes tájékozódást. A porszívózás során a porszívó kis távolságot tart az akadályokkal szemben, így megvédi magát és a bútorokat is a sérülésektől. Így nem következnek be kellemetlen ütközések. A TOF érzékelőt üveg és fekete falak felismerésére is szolgál, így a robot ezeket a felületeket is képes megtisztítani.

A robot vezérlése a Concept Home alkalmazáson keresztül

Hogy a Concept VR2110 robotot folyamatosan ellenőrzés alatt tarthasd, használd a Concept Home alkalmazást, amely ingyenesen elérhető iOS és Android számára is. Az alkalmazás telepítése után azonnal beprogramozhatod a robotot, hogy bármikor és bárhol megkezdhesse a takarítást. Az alkalmazásban valós időben is ellenőrizheted, hogy a Concept robotporszívó mekkora felületen takarított már, és hogy éppen hol található. Az alkalmazás használatával még akkor is nekiláthatsz a takarításnak, ha épp nem tartózkodsz otthon. Hazatérésed után tökéletes rend vár majd. Ha azonban nincs okostelefonod, esetleg ha a mobilalkalmazás nem felel meg számodra, a robotot a távirányítóval is könnyedén irányíthatod.

A Concept VR2110 4 takarítási üzemmódot biztosít

A Concept VR2110 robotporszívó 4 tisztítási üzemmódot kínál. Auto SMART módban a porszívó hatékonyan és szisztematikusan mozog soronként az egész térben, és végül a falak mentén végez tisztítást. Helyi TURBO üzemmódban a Concept VR2110 spirálisan mozog, és egy adott helyen maximális teljesítménnyel szív. A perimetrikus mód segítségével tökéletesen feltakarít a falak mentén. Ha azonban a fenti üzemmódok közül egyik sem felel meg, egyszerűen használhatod a kézi üzemmódot, így oda helyezheted a porszívót, ahol éppen szükséged van rá.

Funkciók, melyek megkönnyítik a háztartás kitakarítását

A Concept VR2110 porszívónak számos kiemelkedő funkciója van. Ha az AUTO SMART módot vagy a perimetrikus üzemmódot választod, aktiválható a TURBO funkció, melynek köszönhetően a Concept VR2110 robotporszívó maximális teljesítménnyel működik. Az INTENSIVE funkció kiválasztása esetén a funkció kétszer megy végbe, perimetrikus üzemmód idején ráadásul maximális teljesítménnyel. Ugyanakkor, ha tisztítás közben zökkenőmentesen szeretnéd megnézni kedvenc filmed vagy TV-műsorod, használhatod a SILENT funkciót, mely kikapcsolja az összes hangjelzést.

TripleAirClean szűrőrendszer a tökéletesen tiszta környezetért

Ha a családban kisgyermekek, esetleg allergiás személyek is vannak, akkor a Concept VR2110 porszívóban mindenképp értékelni fogjátok a fejlett TripleAirClean szűrőrendszert, amely biztosítja a baktériumoktól és vírusoktól mentes, maximálisan tiszta környezetet. A HEPA 13 szűrővel végzett háromlépcsős szűrés képes eltávolítani a levegőből a részecskék és egyéb szennyező anyagok, beleértve a baktériumok és vírusok akár 99,9%-át.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással, Hanggal Kész!
Kompatibilitás
Concept Home, Wi-Fi Kész!
Tulajdonságok
Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Habszűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
25 W Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!
Tömeg
2,77 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
65 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
8 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Súly
2,77 kg Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Én is az elindítással vagyok bajban , nem sikerült. Jó lenne magyar nyelvű tájékoztató.

Üdvözletem! A mai napon kaptam kézhez a Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro robotporszívómat és szeretném a Magyar hangra átprogramozni de sajnos még nem találtam erre való utalást a tájékoztató könyvbe,lehet csak akkor tudom átprogramozni ha az okostelefonnal kezdem el a programozást? Kérem erre való választ küldjék el nekem,Előre is köszönöm.Maradok tisztelettel:Sinkóné Csukás Judit.szeged.2021.03.17. Imail címem:[email protected]

Nem tudom a hangot kikapcsolni. Hogyan lehet?

Üdv. Ez a készülék csak app ill. Wifi összeköttetéssel működik. Én "manuális" azaz wifi nélküli távirányítóval működő porszívót szeretnék a fenti eszközzel megegyező paraméterekkel. Esetleg, ha tudnának ajánlani típusokat, megköszönném! Köszönöm szépen: Tünde

Kérdések és válaszok: Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro
Kiegészítők: Concept VR2110 2 az 1-ben RoboCross Gyro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept VR2110 2 v 1 RoboCross Gyro.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ