A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Creality ENDER 3

Termékkatalógus
Creality ENDER 3
4,6 274 értékelés
3D nyomtató - FDM, nyomtatótér mérete 220mm×220mm×250mm, 1.75mm ABS, ASA, FLEX, Nejlon, PETG, PLA, PVA, TUP és Wood nyomtatószál, 0.1mm-0.4mm rétegvastagság, 50mm/s nyomtatási sebesség, nyomtatás PC USB 2.0-n keresztül és SD kártyáról
65 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ENDER01 Termékszám:  CP18-08-261

Akciós szettek

70 860 Ft
Szett megvásárlása

Creality ENDER 3


A Creation Ender 3 egy megfizethető és intuitív 3D-s nyomtató, amely kiváló minőségű kidolgozásával azonnal lenyűgöz. Készletként kerül forgalomba, ezért használat előtt össze kell állítani. Nem kell azonban aggódnod, hiszen csupán 10 percet vesz igénybe, és bárki könnyen össze tudja szerelni. Az FDM alapú Creality Ender 3 nyomtató 180 mm/s maximális nyomtatási sebességgel büszkélkedik, a nyomtatási terület pedig 220 × 220 × 250 mm.


A 3D nyomtató ENDER 3 legfontosabb jellemzői

  • Megfizethető 3D nyomtatási eszköz
  • Lehetőség bármilyen anyag használatára
  • Robusztus kialakítás - nagy pontosságot biztosít
  • FDM technológia
  • Védőelemek a biztonságos használathoz
  • Minden szükséges elem megtalálató az alapcsomagban
  • Felhasználóbarát működés
  • Nyomtatás PC és SD kártyákról

Nyomtató az egyszerű, pontos és biztonságos 3D nyomtatáshoz

A pontos pozícionálási pontosságot, a sima mozgást és a gyorsabb nyomtatást egy precíz görgő biztosítja egy alumínium V-slot csapággyal együtt. Az Ender 3 Creality maximális stabilitását a robusztus, teljes fémszerkezetet nyújtja.

Az extruder gyors felfűtést biztosít, amely biztosan elnyeri tetszésedet - a 110 °C-on történő felmelegítés legfeljebb 5 percig tart. Természetesen áramkimaradás esetére védelemmel ellátott tápegységgel rendelkezik.


A Creality Ender 3 bármilyen anyaggal nyomtat

A 3D nyomtató másik előnye, hogy bármely anyaggal nyomtathatsz - PLA, ABS, NYLON, PETG, WOOD, PVA, HIPS, valamint rugalmas anyagok. A különleges szerkezetheza 0,4 mm átmérőjű  szabadalmaztatott MK10 cserélhető fúvókais hozzájárul. A készülék 1,75 mm átmérőjű anyagokkal is képes dolgozni, tehát csak rajtad múlik, mivel szeretnéd használni. A nyomtató akár 200 órán át is képes megszakítás nélkül nyomtatni.


Az Ender 3 alapcsomag  mindent tartalmaz, ami fontos lehet

Az alap már rendelkezik  úgynevezett „buildtak”-kal, így nincs szükség az alap átalakítására, ABS-re vagy másra. A 3D nyomtató lehetővé teszi, hogy mind a számítógépből, mind a csomagban található SD-kártyáról nyomtathass. A nagy LCD kijelző és a forgó gomb könnyebbé teszi a használatát. Az alapcsomag a következőket tartalmazza:

  • Creality 3D Ender 3 3D nyomtató
  • Szerelőeszközök
  • SD kártya

Paraméterek

Összehasonlít
3D nyomtató technológia
FDM Kész!
Nyomtató anyag
ABS, ASA, FLEX, Nejlon, PETG, PLA, PVA, TUP, Wood Kész!
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!
Mélység
220 mm Kész!
Szélesség
220 mm Kész!

3D nyomtató technológia

3D nyomtató technológia
FDM Kész!

Nyomtató anyag tulajdonságai

Nyomtató anyag
ABS, ASA, FLEX, Nejlon, PETG, PLA, PVA, TUP, Wood Kész!
Nyomtatószál átmérő
1,75 mm Kész!

Nyomtatási felület

Mélység
220 mm Kész!
Szélesség
220 mm Kész!
Magasság
250 mm Kész!
Nyomtatási felület mérete
Standard Kész!

Rétegvastagság

Min. rétegszélesség
0,1 mm Kész!
Max. rétegvastagság
0,4 mm Kész!

Ajánlott max. nyomtatási sebesség

Ajánlott max. nyomtatási sebesség
50 mm/s Kész!

Nyomtatási lehetőségek

Nyomtatási lehetőség
PC USB 2.0-n keresztül, SD kártyáról Kész!

Nyomtató méretei

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
410 mm Kész!
Mélység
465 mm Kész!
Tömeg
8,6 kg Kész!

Fejek száma

Fejek száma
1 Kész!

Kijelző

Kijelző
Informatív Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Meg tudnád mondani, hogy mi hiányzik a csomagbol? Illetve mi a különbség az olcsóbb és a dragabb verzio között. A leirasban nem látok különbséget.

Jó estét! Érdeklődni szeretnék hogy mikor lesz olcsóbb a Creality Ender 3 nyomtató? Illetve mennyire lesz leárazva? Ugyanis 2021.12.22-én 61.190 ft volt az ára, ma (2021.12.23.) már 85.690 ft. Termék linkje:https://www.alza.hu/creality-ender-3-d5462906.htm Válaszukat köszönöm!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Januárban vásároltunk egy Creality ENDER 3 típusú 3D-s nyomtatót. Az a problémánk, hogy a nyomtató kattog, ezáltal kihagy a nyomtatás bizonyos időközönként, pontosan úgy, ahogy ezen a videón hallható (a 16. másodpercnél van először kattanás): Külsős link A hőmérsékletet emeltük, magasabb hőmérsékleten is ez tapasztalható. Több filamenttel próbálkoztunk, többféle hőmérsékleten, a hot endet és a csövet kitakarítottuk. Érdelődni szeretnénk mi lehet a gond? Leadtam reklamációt, de első körben inkább csak érdeklődnénk, hátha valamilyen beállítással orvosolható, mert kicsit körülményes az egész nyomtatót visszavinni/visszaküldeni. Előre is köszönöm, Windhager Anna

Az lehet tudni, hogy konkrétan mi hiányzik ebből az újracsomagolt termékből?

SD kártyáról is lehet nyomtatni?

Tisztelt Alza, érdeklődnék, hogy amennyiben nem lennék megelégedve a termékkel, akkor a visszaküldés lehetséges-e a kipróbált termék esetében a jogszabályban meghatározott 14 napon belül?

Üdv, az lenne a kérdésem hogy amennyi raktáron van azok ugye nem újracsomagoltak vagy javítottak hanem zsír újak?

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy milyen fajta a gyárilag teszthez adott filament? Nagyon jól sikerült a próba nyomtatás és ugyanolyat szeretnék vásárolni.

Érdeklődnék hogy milyen verziószámú alaplappal szerelt a készülék?

Milyen számítógépes hardware igénye van a nyomtatónak?

12
Kérdések és válaszok: Creality ENDER 3
Kiegészítők: Creality ENDER 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creality ENDER 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Creality ENDER-3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creality ENDER-3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creality ENDER-3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ