30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Emos T30

Termékkatalógus
Emos T30
4,1 44 értékelés
Termosztátfej - fűtés vezérlő és szabályozó, RA, RAV, RAVL és M30 szeleppel kompatibilis,
Kód:  HM415a Termékszám:  2101402000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Emos T30

Így kell spórolni a fűtésen

Már attól a gondolattól libabőrős leszel, hogy mennyi pénzt kell költened télen a fűtésre? Ne ess feleslegesen pánikba, inkább tanuld meg hatékonyan kezelni a hőt az otthonodban. Ehhez nincs szükséged speciális készségekre. Csak tisztáznod kell, hogy a nap folyamán mikor vagy otthon és milyen beltéri hőmérséklet felel meg számodra. A többiről már a digitális EMOS T30 termosztátfej gondoskodik. A könnyen követhető utasításokkal néhány perc alatt felszerelheted a legtöbb általános radiátorszelepre. Ezután nincs más dolgod, mint élvezni a meleget és a megtakarított pénzt.

Szükséges felszerelés a panelházakban

Különösen a panellakások tulajdonosainak nyújt segítséget, akik függenek a központi fűtéstől (nem rendelkeznek saját gáz- vagy elektromos kazánnal, amelyhez csatlakoztathatnának egy szobatermosztátot, hogy szabályozni tudják az összes radiátort egyszerre). Ezt a termosztátfejet közvetlenül felszerelheted a fűtőelemre, amely átveszi a szelep teljes ellenőrzését - beállítja a kényelmes és a gazdaságos hőmérsékletet. Így mindig optimális hőmérsékletet biztosíthatsz a pihentető éjszakai alváshoz és a kellemes reggeli ébredéshez.

Pénzt, időt és energiát takarít meg

Miután beprogramoztad a számodra megfelelő hőmérsékletet akár mind a 10 programba, többé nem kell törődnöd vele. Már nem fog előfordulni, hogy elfelejted lejjebb venni a fűtést, vagy elmész dolgozni és egy forró lakásba térsz vissza. Ugyanis saját maga figyeli és korrigálja a hőmérsékletet a helyiségben. Még télen sem hagy cserben, amikor a karácsonyi ünnepek alatt kirándulni mész a családoddal a hegyekbe és a radiátort teljesen kikapcsolod. A fagyvédelmi funkció nem engedi, hogy a lakásban lévő hőmérséklet 5 °C alá essen. Ezáltal megvédi a fűtőelemet a megrepedéstől.

Tele van okos funkciókkal

A családod által beállított hőmérsékleti ütemtervet bármikor megszakíthatod, majd néhány gyorsparancs segítségével kényelmesen visszatérhetsz hozzá. A szünidő vagy az utazási mód több napig állandó hőmérsékletet tart a lakásban, miközben élvezed a kirándulást. A parti programmal akár 23 órára megváltoztathatod a normál beállításokat, hogy a vendégek ne fázzanak vagy izzadjanak. A BOOST gombbal 5 percre teljesen kinyithatod a szelepet, amikor hirtelen hideget érzel. Másrészt a nyitott ablak funkcióval elkerülheted az értékes hő pazarlását a szellőztetés során.

A kézi vezérlés sem jelent problémát

Mindannyian tudjuk, hogy az idősebb korosztály nem annyira kedveli a digitális eszközöket. Amikor megkéred a nagyit, hogy jöjjön el és vigyázzon a gyerekekre, inkább állítsd át a termosztátfejet kézi vezérlésre. Így régi módon egy „kerék” segítségével szabályozhatja a hőmérsékletet a szobában (5 és 30 °C közötti tartományban), és te pedig elkerülheted a sok felesleges telefonhívást. A hőmérséklet mindaddig ugyanazon a szinten marad, amíg újra ki nem választod az AUTO üzemmódot. A gyermekzárral pedig deaktiválhatod az összes gombot annak érdekében, hogy a gyerekek ne tudják elállítani a termosztátfejet.


Paraméterek

Bemeneti feszültség
230 V Kész!
Kijelző
Háttérvilágításos Kész!
Mutató
Digitális Kész!
Szelep típusa
RA, RAV, RAVL, M30 Kész!

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség
230 V Kész!

Tulajdonságok

Kijelző
Háttérvilágításos Kész!

Mutató

Mutató
Digitális Kész!

Szelep típusa

Szelep típusa
RA, RAV, RAVL, M30 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlet! A kérdésem az hogy, heimeier szelepre felrakható -e. Köszönettel

Kérdések és válaszok: Emos T30
Kiegészítők: Emos T30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos T30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emos Termostatická digitálna hlavica T30.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ