Shop roku ApF HU

Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 - szürke olcsón

Termékkatalógus
Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 - szürke - Egér

Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 - szürke olcsón (outlet termékek)

Olcsó Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 - szürke terméket keresel? Vagy meg szeretnéd nézni az outlet kínálatot? Ne fáradj tovább. Itt összegyűjtöttük számodra a termék újszerű, felbontott és használt változatait. Kevesebbet kell fizetni értük, és garanciával együtt teljesen működőképes termékeket kapsz. Mit értünk pontosan a használt, újszerű és felbontott áruk alatt, és meddig vállalunk garanciát rájuk?
A használt (outlet) áruk mindig teljesen működőképesek, és nem hiányzik róluk semmi, ami megakadályozná azok teljeskörű használatát. Nemcsak olcsón juthatsz Eternico Wireless 2.4 GHz & Double Bluetooth Rechargeable Vertical Mouse MV470 - szürke termékhez, hanem 12 hónapos garanciát is adunk.
Az újszerű árukat rövid ideig használták, majd szakértőink alaposan tesztelték. Ezekre körülbelül 21 hónap garanciát vállalunk.
A felbontott árut más vásárlók visszaküldték, vagy mi magunk bontottuk fel bemutatás vagy fotózás céljából. Minden esetben az összes kiegészítőt megkapod, teljes körű, legalább 24 hónapos garanciával együtt.
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ