A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Garmin Forerunner 35 Optic, fehér

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 35 Optic, fehér
4,0 3 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, sebességmérés, intervallum edzés, GPS, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), iOS, Android és Windows kompatibilis, üveg anyaga: kémiailag edzett, tok anyaga: műanyag, szíj anyaga: szilikon
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUG619g6 Termékszám:  010-01689-13 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 35 Optic, fehér

Fedezd fel az új modellt, a Garmin Forerunner 35 GPS futó órát, amely optikai pulzusmérővel rendelkezik közvetlenül a csuklódon. Az új generációs órákat csekély fizikai lábnyom, alacsony tömeg és rendkívül kényelmes szíj jellemzi. Pontosan ezért ideális még a vékonyabb csuklóval rendelkező férfiak és nők számára is. Természetesen a már megszokott funkcionális felszereltséggel érkezik, így minden futáshoz vagy más sporttevékenységhez szükséges elengedhetetlen funkcióval büszkélkedhet. Mindez már nagyon kedvező áron a tiéd lehet.

A Garmin Forerunner 35 Optic White intelligens óra főbb jellemzői

  • Optikai pulzusmérés
  • Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára
  • Beépített GPS chippel
  • Intelligens értesítések (hívások, SMS üzenetek, e-mailek stb.)
  • Sportprofilok
  • Csatlakoztatható az okostelefonhoz
  • A napi tevékenységek nyomon követése

Csomag tartalma:

  • Garmin Forerunner 35
  • Tápkábel
  • Használati utasítás

Nagyszerű felszereltséggel

Az óra többféle módot kínál - futás, futás futópadon, kerékpározás vagy fitnesz gyakorlatok. Továbbá olyan funkciókat biztosít, mint az ébresztőóra rezgéssel, AutoLap, AutoStop illetve az edzés értékeinek automatikus továbbítása az edzőnaplóba. Az órából nem hiányozhat a beépített lépésszámláló illetve az alvásminőség vagy alváshossz mérésének lehetősége sem. A Garmin Forerunner 35 óra megfigyeli a mindennapos tevékenységedet, amely magában foglalja a pulzusmérést és a nyugalmi állapotban végzett automatikus pulzusmérést is. Az egyik legnagyobb előnye azaz optikaiérzékelő, amellyel a pulzusodat figyeli, ugyanis ennek köszönhetően már nem szükséges külön mellkaspántot vásárolnod vagy viselned, amely sokszor kényelmetlenné teszi a sportolást. A beépített GPS funkciót nyugodtan kikapcsolhatod, hogy meghosszabbítsd az akkumulátor üzemidejét. Lehetőséged van az órádat párosítani a mobiltelefonoddal vagy a tableteddel. Azonban ez a kapcsolat nem szükséges az óra megfelelő működéséhez. Az óra sportfunkciói teljesen függetlenek a mobiltelefonos kapcsolattól.

Szinte bármilyen sporthoz alkalmas

Az okosórát sokoldalú felhasználásra tervezték. A fentebb említett sportprofilokat számos aktivitáshoz használhatod - például futás, kerékpározás, görkorcsolyázás vagy síelés. Az egyes profilokat külön-külön beállíthatod, ezeket a beállításokat pedig az óra megjegyzi. Ennek eredményeként minden egyes profilhoz különféle értékek kombinációját programozhatod be, amelyeket az órád nyomon követ majd illetve meg is jelenít.

Garmin Connect edzőnapló

Azonban a Garmin Forerunner 35 óra több, mint egy mérőeszköz, segítségével ugyanis csatlakozhatsz a Garmin Connect edzőnapló alkalmazáshoz. Ez az online napló összegyűjti, kiértékeli majd megosztja az adataidat és tökéletes áttekintést élvezhetsz a sporttevékenységeid során elért fejlődésről. A naplót megtekintheted a Garmin Connect honlapon a számítógépedről vagy az Android, iOS és Windows mobil eszközök számára biztosított mobilalkalmazáson keresztül is. Az edzőnaplónak hála könnyedén áttekintheted a sporttevékenységedet, a GPS felvételek segítségével pedig mindiglátni fogod a térképen, hogy merre is haladsz éppen. Ezenkívül az óra sok grafikont, összehasonlítást és mennyiségi kimutatást jelenít meg. Lehetőséged áll megosztani ezeket az adatokat, tehát könnyűszerrel közzéteheted az általad elért mérföldköveket vagy összehasonlíthatod eredményeidet a barátaid teljesítményével.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
35,5 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
37,3 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Forerunner 35 Optic, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Forerunner 35 Optic White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 35 Optic White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 35 Optic White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 35 Optic White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ