Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Huawei FreeBuds Lipstick

Termékkatalógus
Huawei FreeBuds Lipstick
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), Hi-Res audio, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 14,3 mm-es hangszóró, 22 óra akkumulátor-üzemidő (4 óra+18 óra)
Kód:  HU5012a1i1 Termékszám:  55035195 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei FreeBuds Lipstick

FreeBuds Lipstick True Wireless fülhallgató kihívó piros színben

Az új Huawei FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgató ideális a legigényesebb felhasználók számára. Elég, ha ránézel a valóban szokatlan, vörös rúzsnak álcázott designra. És milyen remekül szól! Tiszta hangélményt élvezhetsz zenehallgatás közben, valamint az aktív zajszűrés (ANC) új definícióját. A Huawei FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgató akkumulátorának üzemideje a kiválasztott üzemmódtól függően akár a 22 órát is elérheti.

Huawei FreeBuds Lipstick

Hatékony adaptív ANC

Mivel a zavaró zajok számos forrásból származhatnak, a Huawei FreeBuds Lipstick az adaptív ANC-nek köszönhetően képes alkalmazkodni a zajforráshoz, és annak megfelelően próbálja meg kiküszöbölni azt.

Huawei FreeBuds Lipstick

Nagyszerű hangzás a Huawei fülhallgatóval

A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató hangját rendkívül érzékeny 14,3 mm-es átalakítók kezelik, amelyeket gondosan hangoltak, hogy minden hang pontosan úgy szóljon, ahogyan azt a felvételkor szánták. Várhatod a hangos és ütős basszust is. A Huawei True Wireless fülhallgató támogatja az SBC és az AAC hangkodekeket.



A Huawei FreeBuds Lipstick autentikus zenei élményt nyújt

A Huawei FreeBuds Lipstick segítségével olyan élményben lesz részed, mintha koncerten vennél részt. A füledben lévő mikrofonok által fogadott jel változásai alapján az equalizer azonnal beállítja a hang és annak színezetének egyensúlyát, függetlenül attól, hogy hogyan viseled a fülhallgatót, vagy milyen a testtartásod.



Intuitív érintésvezérlés

A rendkívül érzékeny érzékelő pontosan reagál az igényeidre. A Huawei FreeBuds Lipstick hangerejét egy húzással, szorítással vagy csippentéssel könnyedén le- vagy felhangosíthatod, hívásokat fogadhatsz vagy zeneszámot válthatsz. Meglepő, hogy mennyi lehetséges funkciót lehet előhívni érintés segítségével.



A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik

Akár 22 óra? Ez nagyszerű! Ennyi ideig bírja a Huawei FreeBuds Lipstick fejhallgató, ha a zajszűrő ki van kapcsolva. Ha viszont aktiválod ezt az üzemmódot, egy töltéssel akár 2,5 órányi hallgatási időt, a töltőtokkal párosítva pedig összesen 14 órányi hallgatási időt kapsz.

Huawei FreeBuds Lipstick

Bluetooth 5.2 chip

A zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást a modern Bluetooth 5.2 átviteli interfész biztosítja. Ezáltal a jel minden körülmények között stabil lesz. A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató támogatja az AAC és az SBC kodekeket.

Huawei FreeBuds Lipstick

A Huawei FreeBuds Lipstick villámgyorsan párosítható

A kezdeti beállítás után a fülhallgató és a telefon párosítása gyakorlatilag azonnal megtörténik. Csak vedd ki a Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgatót a tokból, és kész is.

Huawei FreeBuds Lipstick

Érzékeny mikrofonok

A Huawei FreeBuds Lipstick fülhallgató kiszűri a környezeti zajokat a kihangosított hívások során, és egyúttal javítja a hangodat, így bárhol és bármikor tisztán fogsz megszólalni.


Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Kialakítás
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
14,3 mm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
22 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
4 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
18 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
4,1 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei FreeBuds Lipstick Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei FreeBuds Lipstick. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei FreeBuds Lipstick. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei FreeBuds Lipstick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei FreeBuds Lipstick.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ