A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Hyundai FMT 350 CHARGE

Termékkatalógus
Hyundai FMT 350 CHARGE
3,8 52 értékelés
FM Transzmitter - FM Transzmitter, LCD kijelző, WMA/MP3 támogatás, USB/SD bemenet, Aux, autós töltő kimenet 5V/1A, távirányító, fekete
Kód:  JHY209e2 Termékszám:  HYUFMT350CHARGE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai FMT 350 CHARGE

A megbízható Hyundai FMT 350 CHARGE FM transzmitter biztosan jól fog jönni, ha az autóban lévő hangrendszer nem rendelkezik USB bemenettel, Auxxal, vagy SD kártya olvasóval. Az eszköz szivargyújtóba való csatlakoztatásával úgy játszhatsz le ezekről zenét, hogy nem kell drágán új autórádiót venned. Csak válaszd ki ugyanazon frekvenciát ezen, és az autóban lévő lejátszón is. Támogatja a WMA és az MP3 formátumokat. Forgóval ellátva a kényelmes használat érdekében.

A továbbítón kék háttérfényű LCD kijelző található. A frekvenciatartománya 87,6 -107,9 MHz. Természetesen az előre beállított kiegyenlítő opciók szintén elérhetőek. Az USB csatlakozónak köszönhetően pedig egyéb hordozható eszközeid, pl. a mobiltelefonodat is újratöltheted. Használható személy, valamint 24V-vel rendelkező teherkocsiknál is.

Műszaki adatok:

Kijelző:
LCD kék háttérvilágítással

Frekvencia tartomány:
87,6-107,9 MHz

Lejátszott formátumok:
MP3, WMA

Felület:
USB bemenet (max. 32GB)
SD kártyahely (max. 32GB)
Aux In

Egyéb jellemzők:
Hangszíngörbével
ID3-TAG

Áramellátás:
Autós töltő kimenet 5 V / 1 A
Bemeneti feszültség 12-24 V

Méretek:
3,7 () x 4.2 (W) x 9.5 (h) cm

Tömeg:
38 g

A csomag tartalma:
FM transzmitter
távirányító
3,5 mm-es jack csatlakozó kábellel (50cm)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai FMT 350 CHARGE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai FMT 350 CHARGE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai FMT 350 CHARGE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai FMT 350 CHARGE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai FMT 350 CHARGE.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ