A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Kensington USB ujjlenyomat-olvasó

Termékkatalógus
Kensington USB ujjlenyomat-olvasó
4,3 28 értékelés
Olvasó - Windows 10, spoofing elleni védelem, FIDO U2F tanúsítvány, VeriMark jelszókezelő
Kód:  NXUS01 Termékszám:  K67977WW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kensington USB ujjlenyomat-olvasó

A kiváló biometrikus teljesítmény, és a 360°-os, spoofing elleni védelemmel ellátott olvashatóság kombinációjának köszönhetően a VeriMark™ ujjlenyomat-olvasó univerzális biztonsági hitelesítést garantálva védi adatait az adattolvajoktól. 3%-os hamis elutasítási arányával (FRR) és 0-002%-os hamis elfogadási arányával (FAR) az ujjlenyomat-algoritmus felülmúlja az érzékelőket és az ipari szabványokat. Könnyedén lekörözi a konkurenciát.

Legfontosabb jellemzők

  • Fejlett ujjlenyomat technológia
  • FIDO U2F tanúsítvány által biztosított zavartalan együttműködés
  • VeriMark jelszókezelő bonyolult bejelentkezési adatok létrehozására
  • Fájlok titkosítása/dekódolása
  • Kompakt kialakítás

Univerzális integráció

Skálázható hozzáférést biztosít számítógépéhez és a Windows platformhoz, beleértve a biometrikus bejelentkezést a Windows Hello™ rendszerbe. A fejlett biztonság egyszerű, így megvédheti eszközeit a hálózathoz való illetéktelen hozzáféréstől, miközben korlátozza a csalás és a személyazonosság-lopás kísérleteit.


FIDO U2F tanúsítvány

Fejlessze tapasztalatait a kétlépcsős azonosítás világában. A FIDO biztosítja a zavartalan együttműködést, és megfelel mindazoknak a biztonsági bejelentkezési követelményeknek, melyeket például a Google, a Dropbox, a GitHub és Facebook felhő alapú tárhelyszolgáltatók támasztanak.

 VeriMark™ jelszókezelő

 

Egyszerű és biztonságos jelszókezelő megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy hitelesített ujjlenyomata automatikusan kitöltse a webhelyek felhasználói nevét és jelszavát, a bejelentkezési adatokat és a fájl titkosítást/feloldást. Hozzon létre bonyolult bejelentkezési adatokat, jelentkezzen be ujjlenyomataival!

Kompakt kialakítás

A kicsi és könnyen kezelhető VeriMark™ ujjlenyomat-olvasó a kényelmes hordozhatóság érdekében egyszerűen csatlakoztatható bármilyen szabványos kulcstartóhoz. Használat előtt csatlakoztassa USB bemenethez.

 

 

Paraméterek

Interfész
USB 2.0 Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!
Biztonság
Ujjlenyomat-leolvasó Kész!
Kivitel
Miniatűr Kész!
Szín
Fekete Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB 2.0 Kész!
Csatlakozó
USB-A Kész!

Működés és funkció

Biztonság
Ujjlenyomat-leolvasó Kész!
Kivitel
Miniatűr Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
15 mm Kész!
Magasság
10 mm Kész!
Hosszúság
30 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington USB Fingerprint Reader. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington USB Fingerprint Reader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington USB Fingerprint Reader.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ