A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

KENWOOD TCX 751.RD

Termékkatalógus
KENWOOD TCX 751.RD
5 3 értékelés
Kenyérpirító - 2 pirítóhely, szabályozott pirítás, ismételt melegítési funkció és kiolvasztás, kivehető morzsatálca, teljesítményfelvétele 900 W, anyaga műanyag és fém, piros kivitel
Kód:  KETO03 Termékszám:  TCX751RD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD TCX 751.RD

Ki ne szeretné a friss, ropogós pirítós illatát? Most akár minden nap élvezheti a Kenwood kenyérpirító által. Egyszerre 2 szelet pirítóst is készíthet. Az 5 extra funkciónak köszönhetően úgy készíti el kenyerét ahogy csak szeretné. Melegítésre is alkalmas. A kivehető morzsatálnak hála könnyű tisztítani. Az időállóan gyönyörű design, az intuitív vezérlők és a funkciók széles választéka minőségi segítséget nyújt a konyhában.

5 extra funkció

  • Bagel - csak a szelet egyik oldalát pirítja
  • Újramelegítés - újramelegített pirítós
  • Felengedés - felengedi a kenyeret pirítás nélkül
  • Zárt - Pirítás alatt bezáródik
  • Betekintés - lehetővé teszi a pirítós kiemelését, mindezt a program megszakítása nélkül

Miért válassza a Kenwood márkát?

A cég már az alapítás óta nagy hangsúlyt fektet a minőségre, az újításra és a termékeik megjelenésére. Termékeik az Egyesült Királyságban készülnek, csakis a legjobb alkatrészekből. Az eredmény a ránézésre gyönyörű de ugyanakkor praktikus kivitelezés - a készülékek évekig fogják segíteni Önt a konyhában. Ez az oka annak, hogy minden 3. másodpercben elkel egy Kenwood termék a világon.

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Műanyag, Fém Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Műanyag, Fém Kész!
Pirítós szeletek száma
2 Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Pirítás szabályozása, Ismételt melegítési funkció, Kiolvasztás Kész!
Tartozékok
Kivehető morzsatálca Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD TCX 751.RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD TCX 751.RD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD TCX 751.RD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD TCX 751.RD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD TCX 751.RD.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ