AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Lauben Vacuum Sealer VS01

Termékkatalógus
Lauben Vacuum Sealer VS01
4,0 16 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, asztali, automata, pulzáló levegőszívás, hegesztési vastagság 300 mm, hegesztés maximális szélessége 30 cm, 125 W teljesítmény, LED-jelző, külső légelszívás lehetősége, olvadóbiztosíték és alkalmas sous vide-hoz, 1 fólia a csomagban, vákuumtömlő, csepegtető tálca a csomag része, mérete 12 × 37 × 55 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  LAUVA036 Termékszám:  4260645680036

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lauben Vacuum Sealer VS01

Téged is bosszant az a sok elpazarolt étel, amely hamarabb romlik meg a hűtőszekrényedben, mint ahogy el tudnád fogyasztani? A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumozó a tökéletes megoldás, amely nemcsak a pénztárcádat kíméli. A vákuumfóliában tárolt ételek akár ötször tovább eltarthatóak, sokkal kevesebb helyet foglalnak és nem szennyeződnek más élelmiszerekkel. A Lauben vákuumfóliázót használhatod utazáskor is a ruháid és a térképek szárazon tartásához.A vákuumozás folyamata valóban egyszerű és intuitív, a készülék irányítását négy gombbal végezheted el, sőt, rendelkezésedre áll még az automata üzemmód is. A különböző ételekhez alkalmas opciók közül választhatsz. A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó készletében mindent megtalálsz az azonnali vákuumozáshoz.


A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó legfőbb jellemzői

  • Készülék az ételek vákuumos lezárására egy speciális tasakban
  • Az élelmiszer vákuumozása jelentősen meghosszabbítja annak eltarthatóságát, így ételt és pénzt takaríthatsz meg
  • A Lauben Vacuum Sealer VS01 használata teljesen intuitív, mindössze 4 gombbal történik
  • Elérhető az automatikus üzemmód is, amelyben a levegőt a vákkumfóliázó kiszívja, majd a fólia önállóan lezáródik
  • A Lauben Vacuum Sealer VS01 bármilyen étel vákuumozására képes
  • Többféle mód közül választhatsz, a nedves és puha ételekhez tervezett funkció gyengéd vákuumot alkalmaz
  • A Lauben vákkumfóliázót használhatod az úton is, nem csak élelmiszerhez, hanem például ruhákhoz, térképekhez vagy gyufákhoz
  • A 2,5 mm széles, stabil lezárás nem engedi be levegőt és nem engedi ki a folyadékot
  • A vákuumozó készülékkel nagyszerű ételeket készíthetsz a Sous Vide módszerrel
  • A vákuumozó csúszásgátló lábakkal rendelkezik
  • Kényelmesen feltekerheted a felesleges kábelt a készülék alatti tárolóhelyre
  • A készlet tartalmaz egy QR-kódot az okostelefonra egy bemutató videóval
  • A Lauben Vacuum Sealer VS01 csomagban mindent megtalálsz, amire szükséged van az azonnali vákuumozáshoz

Pontosan mi a vákuum módszer?

A vákuumozás egy olyan technológia, amely jelentősen lelassítja az ételek megromlásáért felelős oxidációs folyamatokat azáltal, hogy a Lauben vákuumfóliázó kiszívja az ételekből az oxigént. A Lauben Vacuum Sealer VS01-nek köszönhetően így számottevően meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát, ugyanakkor kiküszöböli az olyan negatív környezeti hatásokat, mint például a hűtőszekrény levegőjében található nedvesség vagy baktérium. A vákuumfóliázás során a készülék egy különleges fóliát alkalmaz, amely a Lauben Vacuum Sealer VS01 készlet része, így azételek nem csak tovább őrzik meg a szavatosságukat, hanem emellett időt és pénzt takaríthatsz meg, illetve nem keletkezik felesleges hulladék sem.

Lauben Vacuum Sealer VS01 az ételek pazarlása ellen

Te is voltál már olyan helyzetben, hogy ki kellett dobnod a megromlott, fel nem használt ételt? Nos, ez a kellemetlenség többé nem fordulhat elő veled a Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázóval, hiszen ez a konyhai segítőtárs meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát. Bármilyen ételhez alkalmas, amelyet megvásároltál. Legyen az étel száraz vagy nedves, keményebb vagy puhább állagú, a gomb segítségével kiválaszthatod az ahhoz megfelelő programot, a Lauben Vacuum Sealer VS01 készüléke pedig minden másról gondoskodik. Így a zöldségek, húsok, sőt még a péksüteményekvagy a tegnapi ebéd is sokkal tovább őrzi meg fogyaszthatóságát, mint amire egyébként számítanál.

Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumozó intuitív működéssel

A Lauben Vacuum Sealer VS01 használata igazán egyszerű, csupán 4 gombbal kivitelezhető. A Vacuum gomb megnyomásakor a készülék vákuumozza az ételt. Használd a Seal gombot a fólia lezárásához. Amennyiben szeretnéd, elérhető az automatikus feldolgozás opció is. Biztosan nem szükséges a használati utasítások hosszas tanulmányozása, mivel a készülék használata teljesen intuitív, sőt, amennyiben biztosra szeretnél menni, igénybe veheted a Lauben Vacuum Sealer VS01 készletében található QR kódot is. A mobiltelefonos szkennelés után egy bemutató videó vár rád.

Minden egy készletben a Lauben Vacuum Sealer VS01 készülékkel

Minden, amire szükséged lehet az ételek vákuumozásához, megtalálható a Lauben Vacuum Sealer VS01 készletében. Az 5 méter hosszú Lauben Sous Vide Foil fólia jó ideig kitart, a beépített fóliavágó, amely szintén a Lauben Vacuum Sealer VS01 készlet része, pedig remek szolgálatot tesz az ideális mennyiségű fólia elvágásakor, így mindig pontosan olyan méretű tasakot készíthetsz, amelyre éppen szükséged van. A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó ezután kiszívja a levegőt a tasakból, majd lezárja azt. A vákuumozott ételt tárold hűvös helyen, így jelentősen tovább őrzimeg az eltarthatóságát, mint egy levegőt tartalmazó hagyományos tasakban.


Lauben Vacuum Sealer VS01

Az élelmiszerek eltarthatóságának meghosszabbítása

A zöldségektől a desszertekig a Lauben Vacuum Sealer VS01 minden étel eltarthatóságát meghosszabbítja.

Lauben Vacuum Sealer VS01

Bármit becsomagolhatsz a vákuummal

A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázót nem csak otthon használhatod ki, magaddal viheted az utazásokra is. A készüléket ugyan az ételek vákuumozásához tervezték, azonban más tárgyakhoz is alkalmazhatod. Például ha sátorozni indultok, könnyedén vákuumozhatod a ruhákat, térképeket és más papírokat vagy gyufát a Vacuum Sealer VS01 készülékével. Ezáltal biztonságban és szárazon tudhatod a holmijaid, ugyanakkor csökkentheted a bőröndöd térfogatát is.

Lauben Vacuum Sealer VS01

Lauben Vacuum Sealer VS01 csúszásgátló védelemmel

A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó csúszásmentes lábakkal büszkélkedhet, ezáltal stabilan a helyén marad és nem csúszkál a konyhapulton vagy az asztalon.


Lauben Vacuum Sealer VS01

A Vacuum Sealer VS01 önállóan működik

Vezérelheted a vákuumozás egész folyamatát, vagy hagyhatod, hogy a Lauben Vacuum Sealer VS01 végezze a munkát helyetted - a teljesen automata üzemmóddal a segítséged nélkül vákuumozza és zárja le a tasakot.

Lauben Vacuum Sealer VS01

Többé nem dobod ki a megvásárolt ételt

Napjainkban az étel elpazarlása nagyon kényes téma, és ha ez Téged környezetvédelmi szempontból még nem zavar, valószínűleg akkor is szívesen takarítanál meg pénzt. A Lauben Vacuum Sealer VS01 készüléke véget vet ennek a pazarlásnak, hiszen a segítségével becsomagolt étel akár ötször tovább őrzi meg a frissességét.

Lauben Vacuum Sealer VS01

Igazán egyszerű használat

A Lauben Vacuum Sealer VS01 használata mindenki számára gyerekjáték, hiszen csak 4 gombra van szükséged a vákuumozás egész folyamatának szabályozásához, így kiválaszthatod a vákuumozni kívánt étel típusát és az üzemmódot is.


Lauben Vacuum Sealer VS01

Vákuumozó a Sous Vide módszerhez

Napjainkban ez az ételkészítés egy igazán népszerű módja, amely a Sous Vide, azaz vákuumos ételkészítés nevet kapta, a Lauben Vacuum Sealer VS01 készüléknek pedig még ez sem jelent problémát. Ezzel a Lauben vákuumozóval senkinek sem kell pironkodnia az elkészült étel miatt.

Lauben Vacuum Sealer VS01

Minden, amire szükséged van, a csomagban

A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó megvásárlásával nem jár semmilyen plusz költség. Minden, amire szükséged van a használatához, megtalálható a csomagban, amely magában foglalja a speciális vákuumfóliát is.

Lauben Vacuum Sealer VS01

Tökéletesen légmentes lezárás

A Lauben Vacuum Sealer VS01 automata lezárás funkciójával egy megbízható és rendkívül erős illesztést hoz létre. Semennyi levegő nem jut be a tasakba, mivel a lezárás szélessége 2,5 mm-rel az átlag felett van. A lezárt tasakokat stressz tesztelésnek vetettük alá, így biztos lehetsz a minőségükben.


Lauben Vacuum Sealer VS01

A különféle ételek elkészítése

Legyen az étel száraz vagy puha, nedves vagy kemény, a Lauben Vacuum Sealer VS01 készüléknek ez sem okoz gondot. A nedves vagy puha ételekhez alkalmas funkciókkal óvatosabban szívja ki a levegőt a tasakból, így megakadályozza az ételek sérülését. A felesleges, kifolyt folyadékot biztonságosan rögzíti az eltávolítható csepptálcában.

Lauben Vacuum Sealer VS01

A felesleges kábel tárolása

Amennyiben nincsen szükséged a hosszú tápkábelre, praktikusan feltekerheted és tárolhatod azt a Lauben Vacuum Sealer VS01 készülék aljában kialakított tárolóhelyen, ahol biztosan nem zavar majd.


A Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó csomag tartalmazza:

  • Lauben Vacuum Sealer VS01 vákuumfóliázó
  • Lauben Sous 2805 különleges vákuumfólia
  • Szívófej a külső tartályokhoz


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
37 cm Kész!
Magasság
12 cm Kész!
Mélység
55 cm Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
30 cm Kész!
Teljesítmény
125 W Kész!
Tulajdonságok
LED-jelző, Külső légelszívás lehetősége, Olvadóbiztosíték, Alkalmas sous vide-hoz Kész!
Fóliák száma a csomagban
1 db Kész!
Hegesztési vastagság
300 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Vacuum Sealer VS01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Vacuum Sealer VS01. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lauben Vacuum Sealer VS01.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ