Shop roku Shop roku

MEEaudio Connect TV

Termékkatalógus
MEEaudio Connect TV
4,5 21 értékelés
Bluetooth adapter - univerzális bluetooth adó TV és home audio-rendszerekhez, aptX Low Latency kodek, hatótávolság 10 m, Bluetooth 4.0, 2 fejhallgató kezelése egyszerre
Kód:  MEE050a Termékszám:  616312625505 Gyártó honlapja:

MEEaudio Connect TV

Szeretné élvezni kedvenc sorozatát vagy filmjét, esetleg zavartalanul hallgatni kedvenc zenekarát? Akkor ez a megfelelő univerzális bluetooth adó az Ön számára TV és otthoni audio rendszerekhez. A Mee Connect segítségével nem zavarja a környezetét, és környezete sem zavarhatja meg Önt.


Legfontosabb jellemzők

  • Univerzális Bluetooth-adó TV és home audio-rendszerekhez
  • Az aptX Low Latency kodek rendkívül alacsony jelátviteli késleltetést biztosít
  • 10 m-es hatótávolság
  • Egyszerre két fejhallgató kezelése lehetséges
  • Tápegység USB-n keresztül vagy belső akkumulátorral

Vezeték nélküli zenehallgatás

Nincsenek többé zavaró kábelek. A Bluetooth vezeték nélküli fejhallgatók elősegítik a felhőtlen zenehallgatást, mivel a készülék Bluetooth 4.0 technológiával van felszerelve. Könnyedén csatlakoztathatja a Mee Connect készüléket a fejhallgató optikai vagy line-out kimenetéhez, és már kezdődhet is a vezeték nélküli zenehallgatás. Élvezhet akár egy hosszú filmet vagy kedvenc zenekarát az ágya kényelmében, míg mindenki más békésen alszik környezetében. Nagy előnye továbbá, hogy egyszerre két fejhallgatót is tud kezelni. Ennek köszönhetően két személy is élvezheti a hanghatásokat.

Csatlakoztathatóság biztosított

A Bluetooth MEE Audio Connect TV összesen 3 módon tud csatlakozni egy TV-hez vagy más hangeszközhöz. Használhat analóg fejhallgató kimenetet, CINCH kimenetet és SPDIF optikai kimenetet is, melyek biztosítják a legmagasabb hangminőséget. A tápegységet USB-kábellel vagy a 12 óránál hosszabb tartammal bíró belső akkumulátorral üzemeltetheti.

Paraméterek

  • Bluetooth verzió: 4.0
  • Bluetooth Támogatott kodekek: SBC, aptX®, aptX® alacsony késleltetésű
  • Maximális hatótávolság: 10 m
  • Akkumulátor: Beépített újratölthető akkumulátor
  • Az akkumulátor kapacitása: 200 mAh
  • Hang bemenet: 3,5 mm-es jack, optikai TOSLINK
  • Méretek: 5,5 x 5,5 x 2,5 cm
  • Tömeg: 31 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MEEaudio Connect TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEEaudio Connect TV. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MEEaudio Connect TV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEEaudio Connect TV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEEaudio Connect TV.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ