AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Native Traktor Kontrol Z2

Termékkatalógus
Native Traktor Kontrol Z2
5 2 értékelés
Keverőpult - NI Traktor Kontrol Z2, digitális DJ keverő-/vezérlőpult, két független digitális csatorna és 2 remix csatorna, úgy lehet használni, mint egy hagyományos analóg DJ keverőpultot, masszív alumínium konstrukció, intuitív Macro FX- és Flux Mode-vezérlő, szűrő, színes RGB háttérvilágítású CUE gombok, tartalmazza a Traktor PRO 2 szoftvert, belső tápegység
Kód:  NAT108 Termékszám:  Traktor Kontrol Z2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Native Traktor Kontrol Z2

A Traktor Kontrol Z2 szilárdan összetartja a hangolt vezérlős, robusztus alumínium házas keverőpult 2+2 csatornáját, mindezt a csúcsminőségű Traktor Scratch PRO 2 szoftverrel a csomagban. A teljesen új Macro FX és Flux Mode a Traktor szoftver legújabb verziójának bővítései a kreatív arzenál bővítésére. Tedd teljesen felismerhetetlenné a számokat az olyan hatásokat ötvözve, mint például a Wormhole, a LaserSlicer és a Bass-o-matic. A Flux módnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy mindig pontosan a megfelelő pillanatban kapcsolódsz be, még akkor is, ha az este gyors ritmusában bűvészkedsz a cue és a loop funkciókkal.
 
A Traktor Kontrol Z2 a két teljesértékű, független, digitális csatornához további két Remix Deck csatornát tesz hozzá. A professzionális XLR kimenetek és a 24bites dekóderek biztosítják, hogy tökéletesen leköthesd a közönséget. A pontos forgatható vezérlők, a többszínű cue pont és Innofaders vezérlők biztosítják az összes szetted tökéletesen pontos irányítását. Nem számít, hogy bakelitet vagy CDJ-t használsz-e, vagy időkóddal (timecode) ellenőrzött digitális fájlokat játszol-e le a Traktor Scratch szoftver segítségével. Az adathordozók közötti váltás egyetlen gombnyomás kérdése.
 
Az elosztó USB hub-nak hála igen egyszerű több Traktor Kontrol F1 vagy X1 vezérlő integrációja. Elég csak csatlakoztatni őket, és ráadásul még felszabadul egy port a laptopodnak. A Traktor Kontrol Z2 a kezelőszervek intuitív, ergonomikus és ismerős elrendezését kínálja elég nagy helyközökkel. A Macro FX és Remix Decks forgatható gombjai a vezérlési szakaszban találhatók, a Flux mód gombjai mentén. Így mindenhez könnyen hozzáférsz és a cue pontokat elindító sokszínű gombok lehetővé teszik, hogy az egyik pontról a másikra ugorj, és alakíthasd a számodat.

Műszaki adatok:
 
Csatlakozók:
3,5 mm-es fejhallgató kimenet
6,3 mm-es fejhallgató kimenet
6,3 mm-es mikrofon bemenet
AUX RCA L/R bemenet
2 átkapcsolható vonal(line-in)/lemezjátszó bemenet A/B (8x RCA)
Fő XLR L/R és RCA L/R kimenet
Booth kimenet
USB PC csatlakozáshoz
2x USB hub port
 
Rendszerkövetelmények - Microsoft Windows:
Windows 7 (32/64 bit), Windows 8 (32/64 bit)
Intel Core Duo vagy AMD Athlon 64 X2
2 GB RAM
USB port
Internet hozzáférés
 
Rendszerkövetelmények - Mac:
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Intel Core Duo
2 GB RAM
USB port
Internet hozzáférés
 
Áramellátás:
Belső tápegység (áramszolgáltatás 3-tűs IEC vezetéken keresztül)
 
Kialakítás:
Méretek: 272 x 388 x 109 mm
Tömeg: 5,1 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Traktor Kontrol Z2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Instruments Traktor Kontrol Z2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Traktor Kontrol Z2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mutter Traktor Kontrol Z2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mutter Traktor Kontrol Z2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ