A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Noctua NA-SAV2

Termékkatalógus
Noctua NA-SAV2
4,8 18 értékelés
Rezgéscsillapító - 20 db rezgéscsillapító csavar akár 5 ventilátor rögzítéséhez
2 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  CT255y9 Termékszám:  NA-SAV2 Gyártó honlapja:
Noctua NA-SAV2 2 690 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Noctua NA-SAV2

Alkatrészek prémium gyártótól

Noctua, az osztrák cég, a híres, hatékony és csendes hűtéssel bíró termékeivel dominálja a számítógépes hardver piacot. Napjainkban, a Noctua már az abszolút legjobbak közé tartozik, és lehetetlen olyan terméket találni mely felülmúljná az ajánlatait. A Noctua termékek már több mint 3000 díjat és jelölést szereztek vezető nemzetközi weboldalaktól és hardveres magazinoktól.

A NA-SAV2 egy olyan szett ventilátorokhoz, melyet kifejezetten olyan profiknak ajánlunk, akik minőségi számítógépeket raknak össze. A szett, húsz darab ultra-puha, tartós és masszív rezgéscsillapító csavart tartalmaz, melyekkel akár 5 ventilátor is rögzíthető. Ha ezeket a rezgéscsillapító csavarokat használja a ventilátor rögzítésekor a hagyományos csavarok helyett, a rezgés és a zaj nagy mértékben csökken. A különleges kialakítása sokkal egyszerűbb telepítést tesz lehetővé egy szűkebb gépházban, és hála a kiváló minőségű guminka, ezek a csavarok kivételesen lágyak és rugalmasak.

Műszaki adatok:

Kompatibilitás
Az összes Noctua ventilátorral, melyeknek nyitott karimájú szerkezete van és 4,3 mm-es átmérőjű lyukai.

Hossz
61 mm

A csomag tartalma
20 db rezgéscsillapító tövis

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Noctua NA-SAV2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Noctua NA-SAV2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Noctua NA-SAV2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Noctua NA-SAV2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ